نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کد vb در اکسس برای جستجوی بانک اطلاعاتی

  1. #1

    کد vb در اکسس برای جستجوی بانک اطلاعاتی

    سلام

    میخوام داخل اکسس کد بنویسم برای دیتابیس
    هرچی سرچ زدم چیزی سر در نیاوردم

    این کد
    میخوام از توی جدول customer برای فیلد meli_code دنبال یه کد که توی تکست باکس وارد شده بگردم

    Dim db As Database
    Dim rst As Recordset
    Set db = CurrentDb
    Set rst = db.OpenRecordset("customer")
    rst.FindFirst (meli_code = Text1.Value)
    Text2.Value = rst.Fields(1)
    Text3.Value = rst.Fields(2)
    Text4.Value = rst.Fields(3)

    ولی فقط رکورد اول بانکم رو نمایش میده توی تکست باکس ها و شرط رو رعایت نمیکنه




    اومدم تغییرش دادم به این کد
    Dim db As Database
    Dim rst As Recordset
    Set db = CurrentDb
    Set rst = db.OpenRecordset("customer")


    rst.FindFirst ("[name] = '" & Text1.Value & "'")

    حالا این خطا رو میده
    operation is not supportet for this type of object
    آخرین ویرایش به وسیله rouzbeh_ziafati : شنبه 01 تیر 1398 در 09:19 صبح

  2. #2

    نقل قول: کد vb در اکسس برای جستجوی بانک اطلاعاتی


  3. #3

    نقل قول: کد vb در اکسس برای جستجوی بانک اطلاعاتی

    کسی نی راهنمایی کنه واقعا

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: کد vb در اکسس برای جستجوی بانک اطلاعاتی

    خوب شما تو کدتون گفتین که تکس باکس اول مساوی با کد ملی .اولین کد ملی رو میخونه دیگه. دیگه به بقیش دسترسی نداری.برنامتونی زیپ کنین برام بفرستین برات درستش کنم. بانک اطلاعاتی شما با خود برنامتون مگه لینک نیست ? لازم به این کار نیست .اگه به برنامتون لینک باشه میتونین راحت تر سرچ کنین

  5. #5

    نقل قول: کد vb در اکسس برای جستجوی بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط rostamani68 مشاهده تاپیک
    خوب شما تو کدتون گفتین که تکس باکس اول مساوی با کد ملی .اولین کد ملی رو میخونه دیگه. دیگه به بقیش دسترسی نداری.برنامتونی زیپ کنین برام بفرستین برات درستش کنم. بانک اطلاعاتی شما با خود برنامتون مگه لینک نیست ? لازم به این کار نیست .اگه به برنامتون لینک باشه میتونین راحت تر سرچ کنین


    ممنون از لطفت
    فایل پیوست شد
    فرم FCustomer-Sell رو شما کد ویژوالشو یه نگاه بندازید که برای دکمه نوشته شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله rouzbeh_ziafati : سه شنبه 11 تیر 1398 در 13:55 عصر

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: کد vb در اکسس برای جستجوی بانک اطلاعاتی

    بفرما دوست عزیز یک فرم زیبا برای جستجو
    اما فرمت خیلی مشکل داره تو کد نوییسی . بیشتر لقمه رو دور سرت میچرخونی شما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: کد vb در اکسس برای جستجوی بانک اطلاعاتی

    دست شما درد نکنه بابت زحمت
    ولی میخواستم ببینم اون کد خودم مشکلش از چیه شما سر در نیاوردی ازش؟
    فقط قسمت سرچش
    که بیادو اطلاعاتتو بریزه توی تکست باکس ها

تاپیک های مشابه

  1. جستجوی قسمتی از یک کلمه در اکسس
    نوشته شده توسط musaghb در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 10:38 صبح
  2. سوال: کد های بانک اطلاعاتی اکسس در وی بی دات نت
    نوشته شده توسط Morteza-76 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 12 بهمن 1392, 16:48 عصر
  3. سوال: ارتباط برنامه اکسس با بانکی که بر روی سرور اینترنتی میباشد.
    نوشته شده توسط microprolog-p96s در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 16 دی 1389, 20:39 عصر
  4. اتصال به بانک اطلاعاتی اکسس از روی ftp
    نوشته شده توسط mosharecat در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آبان 1386, 11:01 صبح
  5. جستجوی یک رکورد در بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط rezasafdari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 آبان 1385, 22:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •