نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: عدم نمایش dll هاي نصب شده در سی شارپ در پوشه bin

  1. #1

    Question ایجاد فایل exe در سی شارپ

    با سلام من یه برنامه نوشتم میخولم exe رو روی یه کامپیوتر دیگه بزارم و اجرا کنم ولی اجرا نمیشه . فایل رو به همراه dll هاش و report ها و دو فایل تکست که توی یکی نام دیتابیس و اون یکی نام سرور هست رو داخل یه پوشه توی کامپیوتر مقصد گذاشتم و دیتابیس رو هم اتچ کردم ولی اجرا نمیشه . بنظرتون چرا نمیشه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid_hr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,875

    نقل قول: ایجاد فایل exe در سی شارپ

    سلام
    خطا میده؟ متن خطا رو بزارید

  3. #3

    نقل قول: ایجاد فایل exe در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    سلام
    خطا میده؟ متن خطا رو بزارید
    چرا پیغام زیر رو میده
    windows form application stop working
    آخرین ویرایش به وسیله ELI994 : شنبه 01 تیر 1398 در 06:22 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,685

    نقل قول: ایجاد فایل exe در سی شارپ

    سلام
    این مشکل می تونه مربوط به
    - کانکشن استرینگ و برقرار نشدن ارتباط با دیتابیس
    - رجیستر نبودن dllها یا سرویسی یا dllی که گزارش ها رو اجرا می کنه
    - خطا در اجرای کدهایی که در شروع به کار نرم افزار نوشته شده
    - نبودن یک یا چند فایل وابسته
    - و ... باشه.
    شما باید موارد بالا بویژه اولین توابع یا اولین کدهایی که در شروع به کار نرم افزار استفاده شده رو به دقت بررسی کنید. ضمنا در کدنویسی، خطاها رو با استفاده از try catch مدیریت کنید. هر چند بعضی مواقع حتی با وجود try catch باز هم خطایی که نوشتید داده میشه.

  5. #5

    نقل قول: ایجاد فایل exe در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    این مشکل می تونه مربوط به
    - کانکشن استرینگ و برقرار نشدن ارتباط با دیتابیس
    - رجیستر نبودن dllها یا سرویسی یا dllی که گزارش ها رو اجرا می کنه
    - خطا در اجرای کدهایی که در شروع به کار نرم افزار نوشته شده
    - نبودن یک یا چند فایل وابسته
    - و ... باشه.
    شما باید موارد بالا بویژه اولین توابع یا اولین کدهایی که در شروع به کار نرم افزار استفاده شده رو به دقت بررسی کنید. ضمنا در کدنویسی، خطاها رو با استفاده از try catch مدیریت کنید. هر چند بعضی مواقع حتی با وجود try catch باز هم خطایی که نوشتید داده میشه.
    و نصب نبودن نسخه دات نت فریمورکی که نرم افزار باهاش نوشته شده

  6. #6

    نقل قول: ایجاد فایل exe در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    این مشکل می تونه مربوط به
    - کانکشن استرینگ و برقرار نشدن ارتباط با دیتابیس
    - رجیستر نبودن dllها یا سرویسی یا dllی که گزارش ها رو اجرا می کنه
    - خطا در اجرای کدهایی که در شروع به کار نرم افزار نوشته شده
    - نبودن یک یا چند فایل وابسته
    - و ... باشه.
    شما باید موارد بالا بویژه اولین توابع یا اولین کدهایی که در شروع به کار نرم افزار استفاده شده رو به دقت بررسی کنید. ضمنا در کدنویسی، خطاها رو با استفاده از try catch مدیریت کنید. هر چند بعضی مواقع حتی با وجود try catch باز هم خطایی که نوشتید داده میشه.
    سلام .ممنون بابت پاسخگویی .
    مشکل رو تا حدودی پیدا کردم مربوط به dll هاست . من از تلریک توی فرمهام استفاده کردم و برنامه dll های مربوط به تلریک رو توی پوشه bin نمیندازه و به هنگام ایجاد فایل exe هم تو پوشه مربوطه اضافه نمیشه به همین خاطر اجرا نمیشه .
    یه سوال دیگه نسخه دات نت باید با دانت مورد اسفاده توی برنامه یکی باشه یا بالاتر هم باشه میشه ؟

  7. #7

    عدم نمایش dll هاي نصب شده در سی شارپ در پوشه bin

    سلام
    من fastreport , تلريك رو روی سیستمم نصب کردم ولی تو پوشه bin پیش exe نمياره ز البته بگم add refrence هم كرىم
    01.jpg02.jpg
    عكس پوشه bin و refrence روه هم گذاشتم
    ایراد کار من کجاست . اضافه نشدن dll ها باعث ميشه وقتي exe رو روي كامپیوتر دیگه میزارم پیغام خطای dll ميده

  8. #8

    نقل قول: عدم نمایش dll هاي نصب شده در سی شارپ در پوشه bin

    نقل قول نوشته شده توسط ELI994 مشاهده تاپیک
    سلام
    من fastreport , تلريك رو روی سیستمم نصب کردم ولی تو پوشه bin پیش exe نمياره ز البته بگم add refrence هم كرىم
    01.jpg02.jpg
    عكس پوشه bin و refrence روه هم گذاشتم
    ایراد کار من کجاست . اضافه نشدن dll ها باعث ميشه وقتي exe رو روي كامپیوتر دیگه میزارم پیغام خطای dll ميده
    بعضی از dll ها که بعد از نصب به سیستم اضافه میشن توی bin نمیان. موقعی که فولدر برنامه می خوای جای دیگه کپی کنی خودت دستی dll های لازم رو توی فولدر debug کپی کن. معمولا dll ها یا توی system32 یا prpgramfile کپی میشن.

  9. #9
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,117

    نقل قول: عدم نمایش dll هاي نصب شده در سی شارپ در پوشه bin

    گزینه copy localرو از منوی peoperties فعال کنید
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________
    https://t.me/abarpc

  10. #10

    نقل قول: عدم نمایش dll هاي نصب شده در سی شارپ در پوشه bin

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    گزینه copy localرو از منوی peoperties فعال کنید
    سلام مرسی که به سوالاتم توجه کردین
    هر دو روش گفته شده رو امتحان کردم گزینه copy local رو پیدا نکردم و دنبال dll ها توی system32, program گشتم اونجا نداره . لطفا بگید چیکا کنم ؟
    البته توی قسمت publish یه قسمت advanced پیدا کردم که حین پابلیش dll ها رو add میکنه ولی پوشه گزارشات رو برنمیداره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hamid_hr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,875

    نقل قول: عدم نمایش dll هاي نصب شده در سی شارپ در پوشه bin

    توی محیط ویژوال استدیو روی dll ها راست کلیک بهد properties رو بزن. اونجا باید copy local باشه

  12. #12

    نقل قول: عدم نمایش dll هاي نصب شده در سی شارپ در پوشه bin

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    توی محیط ویژوال استدیو روی dll ها راست کلیک بهد properties رو بزن. اونجا باید copy local باشه
    خیلی ممنون حل شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1392, 00:12 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1392, 14:10 عصر
  3. حرفه ای: جستجوی فایل در تمام پوشه ها و زیر پوشه ها (فولدر دارای حرف ی فارسی )
    نوشته شده توسط shinyboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 18:03 عصر
  4. سوال: قبولی در کارشناسی ناپیوسته روزانه شمسی پور
    نوشته شده توسط programer-ir در بخش تحصیلات دانشگاهی مرتبط با نرم افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1390, 15:20 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •