نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا دراجرای برنامه درمحیط طراحی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    خطا دراجرای برنامه درمحیط طراحی

    سلام
    دوستان لطفاً راهنمایی کنید درمورد این خطا.
    [dcc32 Fatal Error] Miz_Project.dpr(14): F1026 File not found: 'sConst.dcu'
    فایل sConst.dcu رو ظاهراً پیدانمی کنه. ضمن اینکه برنامه قبلاً مشکلی نداشت وبه راحتی اجرامی شد.
    توی پوشه برنامه هم هرچه گشتم، این فایل موجودنیست(توی بک آپ هایی که ازبرنامه دارم گشتم)، ظاهراً چنین چیزی وجودنداره.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: خطا دراجرای برنامه درمحیط طراحی

    نقل قول نوشته شده توسط amirkazem مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان لطفاً راهنمایی کنید درمورد این خطا.
    [dcc32 Fatal Error] Miz_Project.dpr(14): F1026 File not found: 'sConst.dcu'
    فایل sConst.dcu رو ظاهراً پیدانمی کنه. ضمن اینکه برنامه قبلاً مشکلی نداشت وبه راحتی اجرامی شد.
    توی پوشه برنامه هم هرچه گشتم، این فایل موجودنیست(توی بک آپ هایی که ازبرنامه دارم گشتم)، ظاهراً چنین چیزی وجودنداره.
    از کامپوننت های مجموعه AlphaSkin استفاده کردید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: خطا دراجرای برنامه درمحیط طراحی

    سلام
    دربرنامه های دیگه استفاده کرده ام ولی دراین برنامه اصلاً کامپوننتی ازسری Alphaskin استفاده نشده. مگراینکه اشتباهاً بجای کامپوننت معمولی، ازسری اسکین استفاده شده باشه. باید خوب وبادقت بررسی کنم.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •