نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: inner join با سلکت معمولی از چند جدول فرق داره ؟؟

  1. #1

    inner join با سلکت معمولی از چند جدول فرق داره ؟؟

    برام یک ابهام پیش اومده و اونم اینه که هرکار با inner join میشه کرد با سلکت معمولی از چند جدول هم میتونم انجام بدم پس اینها فرقی باهم ندارن؟
    مثال :

    SELECT *
    FROM friends
    INNER JOIN user as user1 ON user1.id=friends.id
    INNER JOIN user as user2 ON user2.id=friends.id2



    به این شکل با سلکت معمولی هم میشه نوشت

    SELECT * FROM friends,user as user1,user as user2
    WHERE user1.id=friends.id and user2.id=friends.id2
    آخرین ویرایش به وسیله master_pro : دوشنبه 03 تیر 1398 در 20:41 عصر

  2. #2

    نقل قول: inner join با سلکت معمولی از چند جدول فرق داره ؟؟

    دوستانی که به sql مسلط هستند لطفا وارد بحث شوند

  3. #3

    نقل قول: inner join با سلکت معمولی از چند جدول فرق داره ؟؟

    سلام

    دومین کوئری شکل قدیمی دستور cross join است. که تمامی سطرهای هر سه جدول را با هم ترکیب می کند. سپس شرط شما را روی تک تک آنها بررسی می کند. بدلیل شفاف نبود شروط و اختلاط آنها با دیگر شرط ها بهتر است از روش دیگر استفاده کنید.

    اما اولین کوئری ابتدا جدول یک را با دو ترکیب می کند و شرط ON را روی آن اجرا می کند سپس جدول سوم را را با نتیجه قبلی ترکیب می کند. که ظاهرا باید سریع تر باشد. از دستور explain برای مقایسه دو دستور روی جداول بزرگ استفاده کنید.

    سرعت اجرای کوئری در موتورهای مختلف و نسخه های مختلف متفاوت است. موتور دیتابیس روی کوئری پیش پردازش انجام می دهد تا آنها را با سرعت بیشتری اجرا کند. مثلا وقتی شرط زیر را دارید where content like "%hello%" and id = 25 موتور دیتابیس ابتدا شرط دوم را اجرا می کند سپس شرط اول را.

  4. #4

    نقل قول: inner join با سلکت معمولی از چند جدول فرق داره ؟؟

    درسته منم یه تحقیقی کردم فرقشون فقط سرعتشونه

تاپیک های مشابه

  1. متد join در thread ها ؟؟
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 14:41 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آبان 1391, 13:52 عصر
  3. تفاوت و کاربردleft join، inner join , cross join ,right outer join ,.......
    نوشته شده توسط meitti در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 14:09 عصر
  4. تفاوت INNER JOIN ، LEFT JOIN ، RIGHT JOIN
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 19:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •