نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در مورد تابع readfile

  1. #1

    کمک در مورد تابع readfile

    با سلام و وقت بخیر

    من قصد دارم یک سایت رو با استفاده از کد زیر در وب سایت خودم نمایش بدم :
    readfile('http://zoomit.ir/');

    ولی سایت کامل و صحیح نمایش داده نمیشه.به این دلیل که بعضی لینک هایی گه آدرس سایت اصلی درونش نیست و فقط آدرس پوشه و فایل داده شده لود نمیشه.برای مثال :

    کد در سایت اصلی :

    <link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico">


    وقتی در سایت من لود میشه آدرس سایت من رو میگیره ... یعنی اینجوری میشه : http://localhost/favicon.ico و چون این فایل در سایت من وجود نداره ، نمایش داده نمیشه.

    من یک کد میخوام که این مشکل رو رفع کنه و به لینک هایی که آدرس سایت اصلی رو ندارن ، آدرس رو اضافه کنه.
    ممنون میشم کمکم کنید.

    نکته : از iframe نمیتونم استفاده کنم.

  2. #2

    نقل قول: کمک در مورد تابع readfile

    چرا از file_get_contents استفاده نمیکنی یا از CURL

  3. #3

    نقل قول: کمک در مورد تابع readfile

    نقل قول نوشته شده توسط bloodthirsty مشاهده تاپیک
    با سلام و وقت بخیر

    من یک کد میخوام که این مشکل رو رفع کنه و به لینک هایی که آدرس سایت اصلی رو ندارن ، آدرس رو اضافه کنه.
    ممنون میشم کمکم کنید.
    سلام

    این آدرس ها را می توانید با استفاده از عبارات باقاعده و یا استفاده از DomDocument و DomXpath تغییر دهید. اما با لینک های داخل فایلهای استایل و جاوااسکریپت چیکار میخواید بکنید؟ اگر از ایجکس استفاده کرده باشند که مشکلات دو چندان میشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت fopen و readfile
    نوشته شده توسط mamali-mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1392, 19:07 عصر
  2. سوال: سوال در مورد دستور readfile در php
    نوشته شده توسط mamali-mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1392, 23:41 عصر
  3. مشکل درج عکس با readfile
    نوشته شده توسط فاطی.جدا در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1390, 16:29 عصر
  4. تغییر یک کلمه هنگام خواندن در readfile
    نوشته شده توسط R E Z A P در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 مهر 1389, 18:07 عصر
  5. ReadFile از توابع API اشک من رو در آورد
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 09:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •