نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: استخراج از lisview

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    استخراج از lisview

    سلام اطلاعاتی رو از کاربر می گیرم و داخل listview نمایش می دهم
    ولی زمانی که می خواهم اطلاعات را از listview بگیرم و داخل lable نمایش بدهم برنامه به مشکل برمی خوره
    زمانی که کامپایل می کنم مشکلی ندارد ولی زمانی که در حالت دیباگ برنامه رو اجرا می کنم سر خطی که قرار است اطلاعات از لیست گرفته بشه ایراد می گیره

  2. #2

    نقل قول: استخراج از lisview

    نه کد قرار دادید و نه متن خطا را!!

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: استخراج از lisview

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    نه کد قرار دادید و نه متن خطا را!!
    text = listView1.SelectedItems[0].SubItems[0].Text.ToString();

    این هم تصویری از خطا
    این خطی که نوشتم جایی دیدم این طور نوشته

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,637

    نقل قول: استخراج از lisview

    سلام ساب آیتم از 1 شروع می شه نه 0

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: استخراج از lisview

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام ساب آیتم از 1 شروع می شه نه 0
    این کار رو هم قبلا تست کردم ولی باز همون تصویری که گذاشتم میاد

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: استخراج از lisview

    foreach(ListViewItem item in listView1.Items)
    {
    label6.Text = item.SubItems[0].Text+ item.SubItems[1].Text+ item.SubItems[2].Text;
    }

    این طوری که نوشتم ایرادی نمی گیره
    فرق این دو حالت چیه ؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,637

    نقل قول: استخراج از lisview

    دستور اولت توی ی رویداد از کلید نوشتی در صورتیکه حداقل یک آیتماز لیست انتخاب نباشه این خطا رو خواهی داشت . ساب آیتم صفر همون تکست از آیتم هستش.

    برای رفع خطا می تونی این دستور رو بنویسی
    if ( listview1.selecteditems.count != 0) { // Statements...}

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: استخراج از lisview

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    دستور اولت توی ی رویداد از کلید نوشتی در صورتیکه حداقل یک آیتماز لیست انتخاب نباشه این خطا رو خواهی داشت . ساب آیتم صفر همون تکست از آیتم هستش.

    برای رفع خطا می تونی این دستور رو بنویسی
    if ( listview1.selecteditems.count != 0) { // Statements...}
    ممنون مشکل حل شد
    الان متوجه شدم که چی شد
    روشی وجود داره که بدون انتخاب مقدار جایی رو که می خواهیم رو برگردونه البته به غیر از اون foreac
    میشه به طور مثال از نوع lisviewitem یه اشاره گر به listview1 داشته باشیم یا روش دیگه ای ؟؟؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: استخراج از lisview

    سلام به این شکل هم نوشتم دیدم به خوبی کار می کنه البته topitem نمی دونم چیکار می کنه فقط می دونم مقدار بازگشتیش از نوع listviewitem هست
    ListViewItem item = new ListViewItem();
    item = listView1.TopItem;
    text = item.SubItems[0].Text.ToString();

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,637

    نقل قول: استخراج از lisview

    نقل قول نوشته شده توسط seyed saeed مشاهده تاپیک
    ممنون مشکل حل شد
    الان متوجه شدم که چی شد
    روشی وجود داره که بدون انتخاب مقدار جایی رو که می خواهیم رو برگردونه البته به غیر از اون foreac
    میشه به طور مثال از نوع lisviewitem یه اشاره گر به listview1 داشته باشیم یا روش دیگه ای ؟؟؟
    سلام. دقیق متوجه نشدم سوالت چیه ؟!! رویداد مرتبط با انتخاب آیتم لیست ویو 1- SelecteItemChanged و 2- SelectedIndexChanged هستش

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: استخراج از lisview

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام. دقیق متوجه نشدم سوالت چیه ؟!! رویداد مرتبط با انتخاب آیتم لیست ویو 1- SelecteItemChanged و 2- SelectedIndexChanged هستش
    سلام
    ممنون راه حلش رو پیدا کردم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1402, 14:26 عصر
  2. نحوه کار با LisView
    نوشته شده توسط meysam jahedi در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1393, 14:15 عصر
  3. اعلام لحظه به لحظه سطرهای انتخاب شده در LisView
    نوشته شده توسط pernia در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 14:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •