نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: عدم نمایش fontawesome درسیستم کاربران

  1. #1

    عدم نمایش fontawesome درسیستم کاربران

    سلام
    وقتی برنامه را روی سرور قرار دادم در سیستم کاربران اجرا میکنم
    فونتهای fontawesome کار نمیکند
    درصورتیکه روی سیستم خودم بدرستی کارمیکند
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
    باید چکارکنم
    باتشکر

    آخرین ویرایش به وسیله Iran58 : چهارشنبه 05 تیر 1398 در 12:28 عصر

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش fontawesome درسیستم کاربران

    سلام. علتش اینه ممکنه توی سرور فایل های css رو bundle کرده باشید و آدرس دهی عوض بشه
    باید ببینید الان روی سرور از کدوم آدرس داره میخونه فونت هارو بعدش فایل های فونت رو توی اون آدرس هم کپی کنید
    یه راه دیگه هم اینه توی فایل های css نحوه آدرس دهی رو عوض کنید

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش fontawesome درسیستم کاربران

    سلام
    مورد اول را انجام دادم شد
    اما مورد دوم را چگونه باید انجام بدهم

    bundles.Add(new StyleBundle("~/Content/css").Include(
    "~/Content/fontawesome/css/fontawesome-all.min.css",
    "~/Content/fontawesome/css/fontawesome-all.css"
    ));

    bundles.Add(new ScriptBundle("~/bundles/fontawesome").Include(
    "~/Scripts/fontawesome.js"
    ));

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: عدم نمایش fontawesome درسیستم کاربران

    1- چرا هر دو ورژن minify شده و نشده فونت ها رو Include کرده اید؟ این طوری CSS دو بار به صفحه اضافه میشه که غیر ضروریه.

    2- منظورتون از مورد دوم چیه؟

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش fontawesome درسیستم کاربران

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    1- چرا هر دو ورژن minify شده و نشده فونت ها رو Include کرده اید؟ این طوری CSS دو بار به صفحه اضافه میشه که غیر ضروریه.

    2- منظورتون از مورد دوم چیه؟
    سلام
    چون اول ورژن free هست و دومیش نخسه pro هستش

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: عدم نمایش fontawesome درسیستم کاربران

    شما اگر نسخه Pro رو در صفحه Include کنید دیگه نیازی به ورژن Free اش ندارید، چون ورژن Pro تمام آیکون های ورژن رایگان رو داخلش داره.

  7. #7

    نقل قول: عدم نمایش fontawesome درسیستم کاربران

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    شما اگر نسخه Pro رو در صفحه Include کنید دیگه نیازی به ورژن Free اش ندارید، چون ورژن Pro تمام آیکون های ورژن رایگان رو داخلش داره.
    باسپاس ازجوابتان

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: عدم نمایش fontawesome درسیستم کاربران

    یه مورد دیگه هم که ممکنه باعث بروز این خطا بشه اینه که mime type برای فونت روی سرور اضافه نشده. باید ttf رو اضافه کنید

تاپیک های مشابه

  1. کار با FontAwesome 5.6.3 و عدم نمایش درست آیکن ها
    نوشته شده توسط baranbahari1320 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 17 دی 1397, 12:44 عصر
  2. نصب fontawesome
    نوشته شده توسط mohsen6500 در بخش Yii Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 فروردین 1397, 08:40 صبح
  3. سوال: عدم نمایش آیکون های FontAwesome
    نوشته شده توسط mostafab2m در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1394, 14:34 عصر
  4. مبتدی: استفاده از FontAwesome
    نوشته شده توسط mehdi-delta در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 دی 1392, 23:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •