نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از دو WHERE

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    36

    Question استفاده از دو WHERE

    سلام و وقت دوستان بخیر

    من میخوام از طریق ado دستور آپدیت رو با دوشرط اجرا کنم
    کد حدودا این شکلیه :
    ADOCommand1.CommandText:='update XXxXX';
    ADOCommand1.CommandText:='set XXX73=' +Edit3.Text;
    ADOCommand1.CommandText:='Where XXX02=' +Edit1.Text;
    ADOCommand1.CommandText:='and XXX15=' +Edit2.Text;
    ADOCommand1.CommandText:='and XXX = 1';
    ADOCommand1.Execute;


    همونطور که میبینید میخوام 3 شرط اجرا بشه اما ظاهرا استفاده از AND غلطه

    چه راهکاری میتونید به من بدید؟

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: استفاده از دو WHERE

    نقل قول نوشته شده توسط majid534 مشاهده تاپیک
    سلام و وقت دوستان بخیر

    من میخوام از طریق ado دستور آپدیت رو با دوشرط اجرا کنم
    کد حدودا این شکلیه :
    ADOCommand1.CommandText:='update XXxXX';
    ADOCommand1.CommandText:='set XXX73=' +Edit3.Text;
    ADOCommand1.CommandText:='Where XXX02=' +Edit1.Text;
    ADOCommand1.CommandText:='and XXX15=' +Edit2.Text;
    ADOCommand1.CommandText:='and XXX = 1';
    ADOCommand1.Execute;


    همونطور که میبینید میخوام 3 شرط اجرا بشه اما ظاهرا استفاده از AND غلطه

    چه راهکاری میتونید به من بدید؟

    مرسی
    به این روشی که شما کامند رو پر میکنید، هر دستور جدید قبلی ها رو پاک میکنه و دستور جدید جایگزینش میشه.
    مقدار کامند رو در قالب یک رشته تخصیص بدید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    36

    نقل قول: استفاده از دو WHERE

    میشه لطف کنید و اصلاح شدش رو بهم بگید؟
    من به ترتیب زیر عمل کردم اما هنوز یک خط ارور دارم
    ADOCommand1.CommandText:='update XXxXX'
    ,'set XXX73=' +Edit3.Text
    ,'Where XXX02=' +Edit1.Text
    ,'and XXX15=' +Edit2.Text
    ,'and XXX01 = 1';
    ADOCommand1.Execute;

    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله majid534 : یک شنبه 09 تیر 1398 در 09:06 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: استفاده از دو WHERE

    نقل قول نوشته شده توسط majid534 مشاهده تاپیک
    میشه لطف کنید و اصلاح شدش رو بهم بگید؟
    من به ترتیب زیر عمل کردم اما هنوز یک خط ارور دارم
    ADOCommand1.CommandText:='update XXxXX'
    ,'set XXX73=' +Edit3.Text
    ,'Where XXX02=' +Edit1.Text
    ,'and XXX15=' +Edit2.Text
    ,'and XXX01 = 1';
    ADOCommand1.Execute;

    سپاس
    متن خطا رو بزارید


    ADOCommand1.CommandText := 'insert into table_1(Field_1, Field_2, Field_3) values(:A_Field_1, :A_Field_2, :A_Field_3)';

    ADOCommand1.Parameters.FindParam('A_Field_1').Valu e := '100';
    ADOCommand1.Parameters.FindParam('A_Field_2').Valu e := '200';
    ADOCommand1.Parameters.FindParam('A_Field_3').Valu e := '300';

    ADOCommand1.Execute();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mafazel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    رشد
    پست
    241

    نقل قول: استفاده از دو WHERE

    -احتیاط بین AND ها پرانتز بگذارید
    ADOCommand1.CommandText:='update XXxXX'
    +' set XXX73=' +Edit3.Text
    +' Where (XXX02='+Edit1.Text
    +') and (XXX15='+Edit2.Text
    +') and (XXX01 = 1)';
    ADOCommand1.Execute;

    اگر یکی از فیلد ها مثلا XXX15 از نوع متنی (String) است از QuotedStr استفاده کنید:
                            +') and (XXX15='+ QuotedStr(Edit2.Text);

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. جند دسته هستند که در حال تخریب سایت برنامه نویس هستند
    نوشته شده توسط pouyansaraf در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1394, 14:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •