نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نگهداری دو نوع متغیر در یک کالکشن

  1. #1

    نگهداری دو نوع متغیر در یک کالکشن

    سلام
    تعدادی پرسنل را در یک لیست دارم که ممکن است تکرار پذیر باشند و همچنین در لیست دیگری همین پرسنل شماره رده هم دارند که باز هم ممکن است این عدد تکرار پذیر باشد.

    اسامی پرسنل و رده های مربوطه برای هر بخش در یک شیت اکسل قرار دارند اما چون بخشهای مختلفی خوانده میشود میخوام با تجمیع اسامی و شماره رده و سپس مرتب سازی بر اساس رده کمترین و بیشتری رده و پرسنل مربوطه به اون رده را استخراج کنم.

    به دلیل تکرار پذیری عناصر از هاش تیبل و دیکشنری نمیشه استفاده کرد.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,642

    نقل قول: نگهداری دو نوع متغیر در یک کالکشن

    سلام. بالاخره که کد پرسنلی تکراری نمی شه!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,171

    نقل قول: نگهداری دو نوع متغیر در یک کالکشن

    باید سازوکار برنامت رو بررسی کرد ولی شاید بشه کلکسیونی از اشیاء رو نگهداری کنی و در زمان مورد نیاز تبدیل انجام بدی.

  4. #4

    نقل قول: نگهداری دو نوع متغیر در یک کالکشن

    سلام. کد پرسنلی در کار نیست. فقط اسم پرسنل و رده پرسنل و جنسیت مطرحه.

  5. #5

    نقل قول: نگهداری دو نوع متغیر در یک کالکشن

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    باید سازوکار برنامت رو بررسی کرد ولی شاید بشه کلکسیونی از اشیاء رو نگهداری کنی و در زمان مورد نیاز تبدیل انجام بدی.
    مجبور شدم یه کلاس تعریف کنم و نام پرسنل و رده اونها رو توی کلاس بریزم و بعد در هاش تیبل نگهداری کنم.
      class Person
    {
    public int Rank;
    public string namefamily;
    }


       Hashtable people = new Hashtable();

    for (int t = 1; t <= RV.EndRow; t++)
    {
    Personcount += t;
    string name = WordSpel.TextSplit(((Range)RV.range_Nurse.Cells[t, 2]).Value2.ToString());

    var Rank = ((Range)RV.range_Nurse.Cells[t, 4]).Value2;

    int rank = 0;

    if (Rank != null)//ستون گروه ارتقا و نام پرسنل

    rank = metod.SetRank(Rank.ToString().Trim());

    Person Person = new Person();
    Person.Rank = rank;
    Person.namefamily = name;
    people.Add(Personcount, Person);

    }


    کلید اصلی هم شد شمارنده خود حلقه!
    و مرتب سازی و بعد هم استخراج مینیمم و ماکزیمم :


    // this is the original answer
    var result = people.Cast<DictionaryEntry>().OrderBy(kvp => ((Person)kvp.Value).Rank);

    // now convert it to an array
    var listRank = result.ToArray();

    for (int t = 0; t < listRank.Length; t++)

    if (ListSheeft_Group.Contains(((Person)listRank[t].Value).namefamily))
    {
    nurse = ((Person)listRank[t].Value).namefamily;

    break;
    }

تاپیک های مشابه

  1. چگونه یک متغیر را به نوع دیگر تبدیل کنم
    نوشته شده توسط rsheytoonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 دی 1393, 21:37 عصر
  2. نوع متغیر و مشکل با گرفتن خروجی
    نوشته شده توسط m2n1369 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 تیر 1392, 12:48 عصر
  3. متغیرهایی که با _ شروع می شوند چه نوع متغیری هستند؟
    نوشته شده توسط A_2006 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 19:25 عصر
  4. تبدیل نوع متغیرها!
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 فروردین 1386, 11:01 صبح
  5. نسبت دادن دو نوع شی ء به یک متغیر
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1384, 04:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •