نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: لینک نشدن به صفحه دیگه و از بین رفتن Session

  1. #1

    لینک نشدن به صفحه دیگه و از بین رفتن Session

    سلام من به یک صفحه به این صورت بعد از بررسی اطلاعات لینک میشم.
        window.location.href = "CreateUser";

    ولی متوجه شدم دستورات من روی یک سیستم کار میکنه ولی روی یک سیستم کار نمیکنه در حالت اجرا Visual روی همون سیستم کار میکنه ولی وقتی در IIS اجرا میگیرم روی همون. سیستم کار نمیکنه همون پروژه بردم روی سیستم دیگه روی سیستم دیگه کامل کار نمیکنه که توجه کردم لینک میشه ولی روی یک سیستم Session داره میگیره ولی درون خودش روی یک سیستم نگر میداره و روی یک سیستم دیگه روی خودش Session نگر نمیداره.
    دستورات بنده
     $.get("?handler=CheckFetch_User&R_National_Code_Or  _Passports=" +
    $("#R_National_Code_Or_Passports").val(),
    $('form').serialize(),
    function (data) {
    if (data.length > 0) {
    $('#Result').html("");
    $('#Result').html("ثبت نام شما با موفقعیت انجام شده.");
    } else {
    $('#Result').html("");
    $('#Result').html("شما ثبت نام اولیه را انجام دادید");
    window.location.href = "CreateUser";
    }
    });

    دستورات سی شارپ
            public IActionResult OnGetCheckFetch_User(string R_National_Code_Or_Passports)
    {
    HttpContext.Session.Remove(P_Register.R_National_C ode_Or_Passports);
    HttpContext.Session.SetString(P_Register.R_Nationa l_Code_Or_Passports, R_National_Code_Or_Passports);

    return new JsonResult(hlp.ToDataTable(tblActiveRegister.Fetch _User(R_National_Code_Or_Passports, true, true)));
    }

    2019-06-28_18-06-48.jpg
    این خطا روی هر جفت سیستم میده ولی روی یکی به فرم دیگه ارجا داده میشه ولی روی یک سیستم دیگه نه

  2. #2

    نقل قول: لینک نشدن به صفحه دیگه و از بین رفتن Session

    دیروز بعد از کلی بررسی متوجه شدم ایراد چی هستش و توسط این دستور در StartUp مشکل حل کردم.
    https://docs.microsoft.com/en-us/asp...aspnetcore-2.2
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Threading.Tasks;
    using Microsoft.AspNetCore.Builder;
    using Microsoft.AspNetCore.Hosting;
    using Microsoft.AspNetCore.Http;
    using Microsoft.AspNetCore.HttpsPolicy;
    using Microsoft.AspNetCore.Mvc;
    using Microsoft.Extensions.Configuration;
    using Microsoft.Extensions.DependencyInjection;

    namespace SayyehBan
    {
    public class Startup
    {
    public Startup(IConfiguration configuration)
    {
    Configuration = configuration;
    }

    public IConfiguration Configuration { get; }

    // This method gets called by the runtime. Use this method to add services to the container.
    public void ConfigureServices(IServiceCollection services)
    {
    services.Configure<CookiePolicyOptions>(options =>
    {
    // This lambda determines whether user consent for non-essential cookies is needed for a given request.
    options.CheckConsentNeeded = context => true;
    options.MinimumSameSitePolicy = SameSiteMode.None;
    });

    services.AddDistributedMemoryCache();

    services.AddMvc().SetCompatibilityVersion(Compatib ilityVersion.Version_2_2);

    services.AddSession(options =>
    {
    options.Cookie.Name = ".AdventureWorks.Session";
    options.IdleTimeout = TimeSpan.FromSeconds(10);
    options.Cookie.IsEssential = true;
    });
    }

    // This method gets called by the runtime. Use this method to configure the HTTP request pipeline.
    public void Configure(IApplicationBuilder app, IHostingEnvironment env)
    {
    if (env.IsDevelopment())
    {
    app.UseDeveloperExceptionPage();
    }
    else
    {
    app.UseExceptionHandler("/Error");
    // The default HSTS value is 30 days. You may want to change this for production scenarios, see https://aka.ms/aspnetcore-hsts.
    app.UseHsts();
    }

    app.UseHttpsRedirection();
    app.UseStaticFiles();
    app.UseCookiePolicy();
    app.UseSession();
    app.UseMvc();
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : یک شنبه 09 تیر 1398 در 12:47 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در مورد Session management و session fixation
    نوشته شده توسط c.c.i.e در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1392, 18:14 عصر
  2. سوال: ارور مر بوط به function.session-start session_start session cache limiter
    نوشته شده توسط ms11309 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 11:15 صبح
  3. مشکل با Session ، به جای Session از چی استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط arian_P در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1388, 23:17 عصر
  4. TimeOut کردن یک Session خاص نه تمام Session های بکار رفته؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 11:16 صبح
  5. تفاوت session و cooki-less session
    نوشته شده توسط bluesky2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1383, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •