نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در استفاده از TGifImage

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    مشکل در استفاده از TGifImage

    سلام
    من از یونیت TGifImage برای باز کردن تصویر Gif استفاده می کنم.نمی دونم چرا تصویر رو خراب می کنه.یه وقتهایی سیاه نشون میده و یه وقتهایی نقاط بیخود و کارهای عجیب می کنه.این تصویر رو ملاحظه کنید:
    Untitled-1.jpg
    سمت چپ از محیط برنامه خودمه که حاشیه تصویر رو برش دادم.
    من فقط برای تبدیل gif به بیت مپ یه کد ساده میخوام.
    Graphics32 و GraphicEx هم دارم.فقط نمی دونم چطور استفاده کنم.(البته ترجیح می دم کار ساده باشه)
    برنامه نمونه GraphicEx از Gif پشتیبانی نمی کنه(اما از فایل کم استفاده ای مثل psd پشتیبانی می کنه!)
    اگر میشد Gif رو با استفاده از Ole باز کنم (به شرط اینکه تصویر رو خراب نکنه) بهتر بود.
    این هم فایل Gif بالا:
    BK36980G001S1P5.gif
    آخرین ویرایش به وسیله mbshareat : شنبه 08 تیر 1398 در 01:53 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: مشکل در استفاده از TGifImage

    سلام
    شهادت امام صادق (ع) رو تسلیت عرض می کنم
    از یه روش ساده تر استفاده کردم روی این فایل خوب عمل کرد.فقط نمی دونم چرا فکر می کنم قبلا موجب خراب شدن تصویر میشد یا یه وقتهایی مشکل جدی تری داشت.باید ببینم چی میشه.اگر دوستان راه قابل اطمینان تری سراغ دارند لطفا راهنمایی کنند
    Uses 
    AxCtrls;
    Procedure LoadGif(FileName:String;var B:TBitmap);
    var
    f : TFileStream;
    graphic : TOleGraphic;
    begin
    graphic := TOleGraphic.Create;
    f := TFileStream.Create (FileName,fmOpenRead or fmShareDenyNone);
    try
    graphic.LoadFromStream(f);
    B.Width:=graphic.Width;
    B.Height:=graphic.Height;
    B.Canvas.draw(0,0,graphic);
    //B.Assign(graphic);
    finally
    f.Free
    end;
    end;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: مشکل در استفاده از TGifImage

    در نسخه دلفی من TOleGraghic قسمتهایی از Gif رو حذف می کنه(مثلا یه ردیف عمودی پیکسل رو حذف می کنه)
    هیچ کامپوننت Gif که درست نصب بشه هم پیدا نکردم.حتی VB6 هم برای Gif مشکلی نداره و این فایل رو بی مشکل تصویری ذکر شده در بالا، میخونه.
    رفتم دلفی XE2 نصب کردم.با قسمتهایی از برنامه ام مشکل داشت.
    دیگه نمی دونم چه کار کنم.چهار ساعت وقت گذاشتم هیچی پیدا نکردم.
    قسمت کامپوننتها هم که کسی سر نمی زنه.
    پیشنهادی، راهکاری چیزی نیست؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. دسته و زیر دسته ها و طریقه نمایش محصولات هر دسته
    نوشته شده توسط rahahost در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1393, 22:13 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 14:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •