نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آیا میشه از TImage نسخه دلفی 8 در دلفی 6 استفاده کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    آیا میشه از TImage نسخه دلفی 8 در دلفی 6 استفاده کرد؟

    سلام
    اصل اشکال رو اینجا مطرح کردم.
    بعد از کلی جستجو برای یافتن کامپوننت برای gif و جواب ندادن هیچ یک از اونها (graphiEx,GDI+,Graphic32 ,...)و نصب نسخه های مختلف دلفی(7و8وXE2)،راهی برای اصلاح ترسیم نادرست gif در دلفی خودم(6) پیدا نکردم.
    دلفی 8، فایل gif رو درست ترسیم می کنه اما به قسمتهای مختلف کد نویسی برنامه ام ایراد می گیره.
    نمی تونم برنامه رو از صفر بنویسم.از طرفی کدی که به ترسیم gif مربوط بشه هم در دلفی 8 پیدا نکردم.
    تصورم اینه که دلفی این کار رو بر عهده ویندوز گذاشته.
    من قبلا از GifImage استفاده می کردم که دیدم توی توضیحات در خود فایل به برخی اشکالات مثل کج و کولگی و آب رفتن اشاره کرده.
    از دلفی 8 به بالا اسم یونیتها می تونند دوجزئی و سه جزئی بشند.مثل Borland.Vcl.ExtCtrls که در نسخه های پایینتر مشکل سازه.
    به علاوه نحوه کد نویسی هم تغییر کرده.دیگه دارم فکر می کنم دلفی هم مثل دات نت هست و از نسخه های قدیمی حمایت نمی کنه.
    از طرفی کلاسها از کلاسهای مختلف در یونیتهای مختلف استفاده می کنند که باعث گیج شدنم شد و نتونستم کدی که میخوام جدا کنم.پس کلا از استفاده از یونیت و کپی کد نا امید شدم.
    اما نمایش تصویر gif هنوز جزء اصلی برنامه ام هست.
    آیا میشه TImage دلفی 8 رو (به صورت dll یا کامپوننت الحاقی)برای دلفی 6 یا 7 استفاده کنم؟یا توابع Api یا راه دیگه ای برای این کار هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: آیا میشه از TImage نسخه دلفی 8 در دلفی 6 استفاده کرد؟

    سلام
    بالاخره بعد از کلی جستجو،شانسی مثال +GDI رو دیدم.بعد از دستکاری تونستم نتیجه بگیرم.هم فایل رو درست نشون میده هم سرعتش خوبه.

    uses
    GDIPAPI, GDIPOBJ;

    procedure Gif2Bmp(FileName:String;var B:TBitmap);
    var
    graphics : TGPGraphics;
    Image: TGPImage;
    begin
    B.Width:=2000;
    B.height:=2000;
    graphics := TGPGraphics.Create(B.canvas.Handle);
    Image:= TGPImage.Create(FileName);
    graphics.DrawImage(image, 0, 0);
    B.Width:=image.GetWidth;
    B.height:=image.GetHeight;
    Image.Free;
    graphics.Free;
    end;
    GDI+2002.rar

تاپیک های مشابه

  1. سوال: كار با Timage
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1397, 01:00 صبح
  2. سوال: حرکت کردن با کنترل TImage
    نوشته شده توسط hasandrw در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 23:55 عصر
  3. شرط برای TImage
    نوشته شده توسط qazwsx در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 09:41 صبح
  4. TImage سه بعدی
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1385, 01:03 صبح
  5. پرینت گرفتن از یک timage
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 بهمن 1383, 20:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •