نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

  1. #1

    بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    سلام دوستان من با این کد
    System.Diagnostics.Process.Start("iexplore.exe", "https://barnamenevis.org");

    سایت دلخواهم رو با IE یا بافایر فاکس باز میکنم هربار که برنامه رو اجرا کنم توی فایر فاکس یک تب جدید میسازه و سایت رو باز میکنه ولی توی IE میاد هربار یک پنجره جدید میسازه که اصلا خوب نیست کسی میتونه ممنون میشم راهنمائی کنید ضمن خارجکی هم سرچ کردم ولی جواب درستی پیدا نکردم
    How can I open a new URL in a new Tab of running Internet Explorer instance (not in new window.) from C#‎ program

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    نقل قول نوشته شده توسط sldvhlds مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من با این کد
    System.Diagnostics.Process.Start("iexplore.exe", "https://barnamenevis.org");

    سایت دلخواهم رو با IE یا بافایر فاکس باز میکنم هربار که برنامه رو اجرا کنم توی فایر فاکس یک تب جدید میسازه و سایت رو باز میکنه ولی توی IE میاد هربار یک پنجره جدید میسازه که اصلا خوب نیست کسی میتونه ممنون میشم راهنمائی کنید ضمن خارجکی هم سرچ کردم ولی جواب درستی پیدا نکردم
    How can I open a new URL in a new Tab of running Internet Explorer instance (not in new window.) from C#‎‎ program
    سلام.
    ببین این کد جواب میده ؟
    ShellWindows iExplorerInstances = new ShellWindows();
    if (iExplorerInstances.Count > 0)
    {
    IEnumerator enumerator = iExplorerInstances.GetEnumerator();
    enumerator.MoveNext();
    InternetExplorer iExplorer = (InternetExplorer)enumerator.Current;
    iExplorer.Navigate(url, 0x800); //0x800 means new tab
    }
    else
    {
    //No iexplore running, use your processinfo method
    }


  3. #3

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    کد بالا توی مرورگر پیش فرض باز میکنه!

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    using SHDocVw;

     bool found = false; ShellWindows iExplorerInstances = new ShellWindows();
    foreach (InternetExplorer iExplorer in iExplorerInstances)
    {
    if (iExplorer.Name == "Internet Explorer")
    {
    iExplorer.Navigate("https://barnamenevis.org", 0x800);
    found = true;
    break;
    }
    }
    if (!found)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("iexplore.exe", "https://barnamenevis.org");
    }

    https://stackoverflow.com/questions/...-sharp/3713470
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    کد دوست عزیز danialafshari کارکرد بدون مشکل ممنونم

  6. #6

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    سلام اگه بخواهیم بعد از اجرای کد اگه پنجره IE فعال نبودو minimize بود به صورت خودکار تبدیل به پنجره فعال شه باید چه تغییراتی ایجاد کنیم ممنون

  7. #7

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

     if (!found)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("iexplore.exe", "https://barnamenevis.org");
    }

    کد بالا اگه به جای رشته حاوی اسم سایت یک مقدار غیر واقعی بگذاریم میاد اول یک تب الکی باز میکنه و بعد از اون هرچی تب باز کنیم پنجره مرورگر رو به صورت فعال در میاره وظاهرا ایراد برطرف میشه کسی میدونه برای رفع عیبش باید چکار کرد

  8. #8

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    نقل قول نوشته شده توسط sldvhlds مشاهده تاپیک
    سلام اگه بخواهیم بعد از اجرای کد اگه پنجره IE فعال نبودو minimize بود به صورت خودکار تبدیل به پنجره فعال شه باید چه تغییراتی ایجاد کنیم ممنون
    از متد ShowWindow باید استفاده کنید.
    http://www.pinvoke.net/default.aspx/...howWindow.html
    متد را در کلاس معرفی کنید
            [DllImport("User32")]
    private static extern int ShowWindow(int hwnd, int nCmdShow);

    نحوه استفاده
                        var m = Process.GetProcessesByName("iexplore").ToList();
    m.ForEach(
    p=>
    {
    int hWnd = p.MainWindowHandle.ToInt32();
    ShowWindow(hWnd, 1);
    });
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 18 تیر 1398 در 03:55 صبح

  9. #9

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    dll رجیستر نمیشه نمیشه به پروژه اضافه کرد

  10. #10

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    coredll is for smart devices, not desktop Windows

  11. #11

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    اصلاح کردم.

  12. #12

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    اصلاح کردم.
    به خوبی وبدون مشکل کار کرد ممنون

  13. #13

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

     ShowWindow(hWnd, 3);
    سلام وقتی کد رو به این صورت اصلاح میکنم تا به صورت تمام صفحه پنجره مرورگر باز شه سیستم هنگ میکنه و توی Task Maneger هم چند تا پروسه مربوط به اینترنت اکسپلورر بوجود میاد کسی میدونه چرا

  14. #14

    نقل قول: بازکردن تب جدید در اینترنت اکسپلورر

    سلام کد را به این صورت اصلاح کردم وجواب داد
    ShowWindow(hWnd, 9);

    ولی مشکلی که هست بعد ارساخت ستاپ برای پروژه ونصب در سیستم مشتری به جای اینکه توی تب جدید باز کنه توی پنجره جدید باز میکنه فایل SHDocVw.dll هم همراه برنامه نصب میشه ضمنا سیستمی که برنامه رو نوشتم ویندوز10 وسیستمی مشتری ویندوز 7 به نظرتون ایراد از فایل dll هست یا از چیز دیگه ممنون میشم دوستان راهنمائی بفرمائید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1398, 09:50 صبح
  2. اسپم و غیر اسپم بودن
    نوشته شده توسط forogh68 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1394, 10:04 صبح
  3. اسپم و غیر اسپم بودن
    نوشته شده توسط forogh68 در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 08 آبان 1394, 01:08 صبح
  4. ساخت یک اسپمر ساده
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش VB.NET
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1392, 20:36 عصر
  5. سوال: چطوری میشه نرخ ارز بانک سپه رو rss کرد؟
    نوشته شده توسط vimax65 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 07:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •