نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جستجو کلمه بعدی در RichTextBox

  1. #1

    جستجو کلمه بعدی در RichTextBox

    سلام
    یک سری متن در ریچ تکست باکس دارم می خوام زمانی که کلمه خاصی جستجو میکنم کلمه بعدازآن به اندازه که تعریف میشود نمایش داده شود.
    مثلا داخل ریچ داریم
    salam khobi chetori che khabar chikara mikoni
    زمانی که جستجو میکنم khobi در داخل یک تکست باکس نمایش داده شود به اندازه این تعداد کلمه chetori che khabar

  2. #2

    نقل قول: جستجو کلمه بعدی در ریچ تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط arashdj مشاهده تاپیک
    سلام
    یک سری متن در ریچ تکست باکس دارم می خوام زمانی که کلمه خاصی جستجو میکنم کلمه بعدازآن به اندازه که تعریف میشود نمایش داده شود.
    مثلا داخل ریچ داریم
    salam khobi chetori che khabar chikara mikoni
    زمانی که جستجو میکنم khobi در داخل یک تکست باکس نمایش داده شود به اندازه این تعداد کلمه chetori che khabar
    خیلی ساده کافی که در آرایه رشته ای مورد نظر رشته مورد نظر خودتون را پیدا کنید مثلا با دستور IndexOf وبعد با دستور Substring می تونی رشته مورد نظر را بدست بیاری!
    تقریبا یک چیزی شبیه کد زیر

    int Start = str.IndexOf(strSource, 0) + str.Length();
    int End = 10;
    str.Substring(Start, Start - End);

  3. #3

    نقل قول: جستجو کلمه بعدی در ریچ تکست باکس

    ممنون میشم اگه کد مربوط richTextBox بدین متن مربط داخل ریچ باکس هست و میخوام جستجو بشه
    و اگه بشه کد کامل همین کارو که میخوام بدین (مبتدی هستم دیگه)

  4. #4

    نقل قول: جستجو کلمه بعدی در ریچ تکست باکس

    سلام لطفا اساتید نگاه کنن این کد تونستم رنگو در بیارم ولی تو خروجی تکست باکس نتونستم نمایش بدم یه راهنمایی کنید یه چک هم کنید اصول درسته ممنون

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    string word = "khobi ";
    int s_start = richTextBox1.SelectionStart, startIndex = 1, index;

    while ((index = richTextBox1.Text.IndexOf(word, startIndex)) != -1)
    {
    richTextBox1.Select(index + word.Length, 18);

    richTextBox1.SelectionBackColor = Color.Yellow;

    startIndex = index + word.Length;

    }



    تکست داخل ریچ تکست هم اینجور نوشتم salam khobi chetori che khabar chikara mikoni

  5. #5

    نقل قول: جستجو کلمه بعدی در RichTextBox

    سلام
    این قسمتو چطوری تو تکست باکس نمایش بدم؟
    richTextBox1.SelectionBackColor = Color.Yellow;

    اینطوری نمیشه کسی میتونه کمک کنه
    textBox1.Text = richTextBox1.Select;

    WindowsFormsApplication4.rar
    آخرین ویرایش به وسیله arashdj : پنج شنبه 13 تیر 1398 در 16:33 عصر

  6. #6

    نقل قول: جستجو کلمه بعدی در RichTextBox

    سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه
    میخوام قسمتی که در خروجی زردرنگ میشه داخل تکست باکس نمایش داده بشه

  7. #7

    نقل قول: جستجو کلمه بعدی در RichTextBox

    نقل قول نوشته شده توسط arashdj مشاهده تاپیک
    سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه
    میخوام قسمتی که در خروجی زردرنگ میشه داخل تکست باکس نمایش داده بشه
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...x.selectedtext

  8. #8

    نقل قول: جستجو کلمه بعدی در RichTextBox

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ممنون درست شد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در جستجو در متن RichTextBox
    نوشته شده توسط golestan1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 فروردین 1395, 07:02 صبح
  2. سوال: جستجو داخل محتویات richtextbox ذخیره شده در پایگاه داده
    نوشته شده توسط mehdi_vatan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 اسفند 1389, 18:42 عصر
  3. سوال: نمایش قرمز رنگ عبارت مورد جستجو در RichTextBox
    نوشته شده توسط babak1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 20:00 عصر
  4. سوال: highlight کردن richtextbox بعد از جستجو
    نوشته شده توسط mehrab1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1389, 17:56 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •