نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خواندن از فایلی که وجود ندارد

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    خواندن از فایلی که وجود ندارد

    سلام در برنامه ای می خواهم زمانی که برنامه شروع به کار می کند بلافاصله بعد از سازنده فروم InitializeComponent();
    بعد از این یک فایل بازخوانی بشه و اطلاعاتش نمایش داده بشه
    که باید چک شود که اصلا فایلی با مشخصات داده شده وجود دارد یا خیر اگر فایل نبود این قسمت باید رد بشه و بره سراغ مراحل بعدی
    در ضمن می خواهم با filestream این کار رو بکنم و از روش های دیگه اطلاعی ندارم

    چه طور میشه در صورتی که فایل وجود نداشت فایل را نسازد
    ظاهرا در سی پلاس پلاس این منظور وجود داره در حالتی که روی nocreate بگذاریم این اتفاق می افته
    ؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: خواندن از فایلی که وجود ندارد؟؟؟

    سلام فایل کجا وجود نداشته باشه روی هارد دیست یا شبکه یا حافظه رم؟!

  3. #3

    نقل قول: خواندن از فایلی که وجود ندارد؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط seyed saeed مشاهده تاپیک
    سلام در برنامه ای می خواهم زمانی که برنامه شروع به کار می کند بلافاصله بعد از سازنده فروم InitializeComponent();
    بعد از این یک فایل بازخوانی بشه و اطلاعاتش نمایش داده بشه
    که باید چک شود که اصلا فایلی با مشخصات داده شده وجود دارد یا خیر اگر فایل نبود این قسمت باید رد بشه و بره سراغ مراحل بعدی
    در ضمن می خواهم با filestream این کار رو بکنم و از روش های دیگه اطلاعی ندارم

    چه طور میشه در صورتی که فایل وجود نداشت فایل را نسازد
    ظاهرا در سی پلاس پلاس این منظور وجود داره در حالتی که روی nocreate بگذاریم این اتفاق می افته
    ؟؟؟؟؟

    string filename = @"yourFile.txt";
    try
    {
    using (FileStream SourceStream = File.Open(filename, FileMode.CreateNew))
    {
    //your stuff code!
    }
    }
    catch (IOException ex) //if file is not found throw IOException
    {
    //show ex.Message;
    }

  4. #4

    نقل قول: خواندن از فایلی که وجود ندارد؟؟؟


  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: خواندن از فایلی که وجود ندارد

    از تمامی دوستان ممنون
    من تازه وارد هستم و بعضی اصول رو نمی دونم
    می خواستم ببینم برای یه پروژه که قراره اطلاعاتی رو ذخیره کنه برای هر فرد و قرار نیست از sql serever استفاده بشه
    راه اصولی چیه ؟؟
    الان کاری که می کنم اینه که هر فرد رو اطلاعاتش رو می گیرم از قبیل نام و نام خانوادگی و کد ملی و همه این ها رو در یک فایل تکست ذخیره می کنم
    بعد با توجه به کد ملی برای هر شخص یه فایل تکست جدید باز می کنم و اطلاعات حساب هاشون قراره بیاد اون جا بشینه
    این یه پروژه بانک خانگی است که فعلا برای شروع این کار رو کردم چون قسمت های مختلفی داره و البته همه این بخش هایی که گفتم رو راه اندازی کردم
    که می تونید در لینک زیر ببینید
    http://s8.picofile.com/file/83654712...yBank.exe.html
    خب شاید ظاهر خوبی نداشته باشه و اشکالاتی هم حتما داره
    ولی این روشی که برای ذخیره سازی هست چند تا عیب داره یکی این که ممکنه کسی فایل ها رو دستی پاک کنه مثلا بره تو پوشه برنامه و یکی از فایل ها رو پاک کنه
    یه فیلم کوتاه هم هست از عملکرد برنامه
    http://s8.picofile.com/file/83654716...83602.mp4.html

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خواندن از فایلی که وجود ندارد

    برای این موارد بهتره از xmlاستفاده کنید
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: خواندن از فایلی که وجود ندارد

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    برای این موارد بهتره از xmlاستفاده کنید
    برای ذخیره سازی اطلاعات منظورتون هست ؟؟؟
    چه طوری ؟؟
    من تازه همین الان با xml آشنا شدم و دارم درباره اش می خونم

  8. #8

    نقل قول: خواندن از فایلی که وجود ندارد

    نقل قول نوشته شده توسط seyed saeed مشاهده تاپیک
    برای ذخیره سازی اطلاعات منظورتون هست ؟؟؟
    چه طوری ؟؟
    من تازه همین الان با xml آشنا شدم و دارم درباره اش می خونم
    بهتره مدیریت اطلاعات رو به DBMS واگذار کنید و اگر میخواید سبک و قابل حمل باشه می تونید از Access یا Sqlite استفاده کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: خواندن از فایلی که وجود ندارد

    سلام، یه سری به این لینک بزن شاید به کارت اومد: https://visualbasicprogramming.persi...ویزاردی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •