نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمودار

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نمودار

    سلام بر همگی
    من در نمودارهای درختی احتیاج به تعغیر فونت اون دارم خیلی پیگیری کردم در سایتهای مختلف رفتم چیزی دستگیرم نشد دنبال پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنیدmicrosoft treeivew control version6.0 (sp6)


  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: نمودار

    با سلام.
    میخوایین خود نمودار رو تعقیر فونت بدین (شخصی سازی ) درسته?
    کدام نسخه از افیس رو استفاده میکنین? 2013. یا 2019 ??
    فایلتونو برام بفرستین روی خود نمودارت برات توضیح بدم که متوجه بشی. یکم پیچیدست اینجوری گیج کنندست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: نمودار

    سلام
    ممنون از پاسخ که دادید مشکل من در 64 بیت بودن آفیس بود البته با تغییر آن به آفیس 32 بیتmicrosoft treeivew control version6.0 اونو حل کردم ولی sp6 را نتونستم کاری کنم ویندوزم ویندوز 10 آفیس من آفیس 2010 است مشکلی که هست اینکه در نمودارهای درختی نمی تونم فونتها را تغییر بدم جایی برای تغییر آن نیست نمونه پیوستی را ببیند البته در تصاویر دیدم که سه تا گزینه هست که یکیش font هست ممنون میشم کمک کنید.
    یا علی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: نمودار

    سلام
    دوستان کسی نیست کمک کنه؟
    این تصویر را ببینید یک قسمت font داره
    یا علی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله com12151337 : سه شنبه 25 تیر 1398 در 19:18 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: نمودار

    سلام
    کسی تا حالا کار نکرده؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: نمودار

    من از اکتیوایکس در اکسس استفاده نمیکنم
    ولی با کد vba خیلی راحت میتونین فونت و رنگ و سایز و ... رو تغییر بدین هرچند که در محیط طراحی دیده نشه!
    برای node بعضی چیزها رو نمیشه تغییر داد و از خود treeview میگیره

    Private Sub Form_Load()
    Me.TreeView.Font = "irannastaliq"
    Me.TreeView.Font.Size = 32
    Dim N As Node
    Set N = Me.TreeView.Nodes.Add(, , "'" & 1, "فروردین")
    N.ForeColor = RGB(0, 255, 0)
    Set N = Me.TreeView.Nodes.Add(, , "'" & 2, "اردیبهشت")
    N.ForeColor = RGB(0, 0, 255)
    Set N = Me.TreeView.Nodes.Add(, , "'" & 3, "خرداد")
    N.BackColor = RGB(0, 0, 0)
    N.ForeColor = RGB(255, 255, 255)
    End Sub



    1.PNG

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    465

    نقل قول: نمودار

    سلام
    ممنون از راه نمایی ارزشمندتون.
    یاعلی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •