نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تشخیص وجود کلمه در جمله

  1. #1

    تشخیص وجود کلمه در جمله

    سلام دوستان

    پیدا کردن کلمه

    از اینا استفاده کردم متاسفانه بی فایده بود

    $a = 're?';


    if (strpos($a, 'msst') !== false) {

    echo 'true';
    }


    آخرین ویرایش به وسیله xrezax : جمعه 14 تیر 1398 در 22:31 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تشخیص وجود کلمه در جمله

    همین کد درسته و کلمه کامل رو سرچ میکنه
    مشکلت از جای دیگست

  3. #3

    نقل قول: تشخیص وجود کلمه در جمله

    تابع strpos جهت یافتن یک رشته در داخل یک متن است و نمی توانید از عبارات باقاعده استفاده کنید. در ضمن آرگومان اول باید متن باشد و دومی سوزن (همان عبارت جستجو)

    برای یافتن عبارات باقاعده از preg_match , preg_match_all استفاده کنید در این توابع آرگومان اول عبارت باقاعده است.

    بفرمایید دقیقا چه چیزی را میخواهید جستجو کنید تا راهنماییتان کنم.

    $input_lines = "f,bjorge fis , philip, fi";
    preg_match_all('/\bfi?\b/ui', $input_lines, $output_array);

    print_r($output_array);


    مثلا کد بالا به دنبال تمامی کلمات fi , f می گردد. \b به معنای جداکنند کلمه است مانند فاصله و ویرگول. آپشن های u به معنای این است که متن یونیکد است و i به معنای عدم توجه به کوچک یا بزرگ بودن حروف می باشد. (برای جستجوی عبارات فارسی هر دو ضروری است)

تاپیک های مشابه

  1. نحوه تشخیص ip بازدید کننده و انتقال به صفحه مربوطه
    نوشته شده توسط saeed2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1391, 23:08 عصر
  2. سوال: نحوه تشخیص اتصال فلش مموری به کامپیوتر و تشخیص برنامه از داخل فلش مموری؟
    نوشته شده توسط asgharjoon2 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 12:13 عصر
  3. پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 16:45 عصر
  4. سوال: تشخیص فرمت
    نوشته شده توسط slayermind در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1388, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •