نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال درشروع برنامه ولود شدن فرم‌ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    اشکال درشروع برنامه ولود شدن فرم‌ها

    باسلام واحترام خدمت دوستان خوب!
    دربرناه ی موردنظر، تنظیماتی اختیارشده که ابتدا main_frm(فرم اصلی) لودشده والبته روی همان فرم، login_frm (تأییدکاربر) شاهرشده وسپس برنامه وفرم اصلی فعال شود. ولی متأسفانه این تنظیمات ظاهراً دچارمشکل شده ودرهنگام اجرای برنامه، فرم اصلی ظاهر می‌شود وهمزمان باآن، فرم تأییدکاربر وفرم معرفی هم بازمی شوند. وقاعدتاً بایدفرم تأییدکاربر(login_frm)روی فرم اصلی قراربگید که انجام نمی شود.
    لطفاً راهنمایی بفرماییداشکال ازکجاست!

    view surce:
    کد HTML:
     program Miz_Project;
    uses  Vcl.Forms,  Main in 'Main.pas' {Main_frm},  Vcl.Themes,  Vcl.Styles,  Sabt in 'Sabt.pas' {sabt_frm},  Mrj in 'Mrj.pas' {mrj_frm},  Reports in 'Reports.pas' {Rep_frm},  abute in 'abute.pas' {abute_frm},  splash_screen in 'splash_screen.pas' {splashscreen},  Rep_Tak in 'Rep_Tak.pas' {Ar_tak_frm},  Rep_vahedd in 'Rep_vahedd.pas' {Rep_vahed_frm},  login in 'login.pas' {login_frm};
    {$R *.res}begin  Splashscreen:=TSplashscreen.Create(Application);  Splashscreen.Show;  Splashscreen.Update;  Application.Initialize;  //Application.MainFormOnTaskbar := True;  TStyleManager.TrySetStyle('Iceberg Classico');  Application.CreateForm(TMain_frm, Main_frm);  Application.CreateForm(Tsabt_frm, sabt_frm);  Application.CreateForm(Tmrj_frm, mrj_frm);  Application.CreateForm(TRep_frm, Rep_frm);  Application.CreateForm(Tabute_frm, abute_frm);  Application.CreateForm(TAr_tak_frm, Ar_tak_frm);  Application.CreateForm(TRep_vahed_frm, Rep_vahed_frm);  Application.CreateForm(Tlogin_frm, login_frm);  Splashscreen.close;  //Splashscreen.Free;  login_frm.Show ;  Application.Run;  //Application.MainFormOnTaskbar := True;
    main_frm.create:
    کد HTML:
     procedure TMain_frm.FormCreate(Sender: TObject);beginLabel1.Caption :=SolarDatePicker1.Text ;label1.Font.Color :=CLYellow;//label1.BringToFront ;label2.Font.Color :=CLYellow;//label2.BringToFront ;end;
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mafazel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    رشد
    پست
    241

    نقل قول: اشکال درشروع برنامه ولود شدن فرم‌ها

    سلام و درود.
    برای login_frm بجای Show از ShowModal استفاده کنید.
    شاید کدی شبیه به این برای چند خط آخر مناسب تر باشه:

    ...
    login_frm.ShowModal;
    if not LoginOk then
    begin
    Application.Terminate;
    Exit;
    end;
    Application.Run;

    که LoginOk یه متغیر سراسریه که تعریف می کنید و اگر دکمه Ok رو توی login_frm زد و OK بود مقدار True بهش میدید و فرم رو می بندید و اگر Ok نبود با نمایش پیغام خطا به گرفتن اسم و رمز بر می گردید و اگر Cancel رو زد مقدارش رو False می کنید و فرم رو می بندید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: اشکال درشروع برنامه ولود شدن فرم‌ها

    نقل قول نوشته شده توسط mafazel مشاهده تاپیک
    سلام و درود.
    برای login_frm بجای Show از ShowModal استفاده کنید.
    شاید کدی شبیه به این برای چند خط آخر مناسب تر باشه:

    ...
    login_frm.ShowModal;
    if not LoginOk then
    begin
    Application.Terminate;
    Exit;
    end;
    Application.Run;

    که LoginOk یه متغیر سراسریه که تعریف می کنید و اگر دکمه Ok رو توی login_frm زد و OK بود مقدار True بهش میدید و فرم رو می بندید و اگر Ok نبود با نمایش پیغام خطا به گرفتن اسم و رمز بر می گردید و اگر Cancel رو زد مقدارش رو False می کنید و فرم رو می بندید.
    در تکمیل کدهای ایشان باید ذکر بشه که این موارد رو در سورس پروژه باید بنویسید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه می توان تشخیص داد که مقدار یک فیلد از یک جدول از نوع nvarchar است یا از نوع uniqueidentifier ؟
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1392, 12:54 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 16:03 عصر
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1391, 23:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •