نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برو به رکورد خاصی

  1. #1

    برو به رکورد خاصی

    یک برنامه درست کردم دوجور برو به رکورد اضافه کردم یکی خطا میده و اون یکی هم درست کار می کنه ولی جالب نیست.

    Private Sub cmd_goto_Click()
    Dim n As String

    n = InputBox("کد پرينتر را وارد کنيد", "فولاد حاميران")
    If StrPtr(n) = 0 Then
    MsgBox "کنسل شد"
    Else
    If Len(n) = 0 Then
    MsgBox "ديتايي وارد نشده است"
    Else

    If IsNull(DLookup("[Printer_ID]", "[Printer_Brand]", "[Printer_ID]=" & n)) Then
    MsgBox "نتيجه جستجو خالي است"
    Call Frm_Printers_Main.cmd_goto_Click
    Else

    Forms!Frm_Printers_Main.Form.Recordset.FindFirst "[Printer_ID]=" & n
    End If
    End If
    End If
    End Sub


    خطا روی این کد

     If IsNull(DLookup("[Printer_ID]", "[Printer_Brand]", "[Printer_ID]=" & n)) Then


    خود اکسس یک برو رکورد دارد که رکورد فعلی تا آخرین رکورد را نشان می دهد و با تایپ به رکورد مربوط می برد (مثال textbox) (اگر به صورت combo box باشد بهتره)

    دانلود پروژه

    https://drive.google.com/open?id=1xo...-MisOfT5RdLjis
    آخرین ویرایش به وسیله c30tehran : سه شنبه 18 تیر 1398 در 11:51 صبح

  2. #2

    نقل قول: برو به رکورد خاصی

    سلام...........
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: برو به رکورد خاصی

    درست شد دستت درد نکنه خیلی خوب شد

    فقط مثل حذف کمبو باکس و دکمه اضافه انجام میدهم موقع باز کردن ارور میده

    Untitled.png

    دانلود فایل

    https://drive.google.com/file/d/14kS...ew?usp=sharing
    آخرین ویرایش به وسیله c30tehran : پنج شنبه 20 تیر 1398 در 12:38 عصر

  4. #4

    نقل قول: برو به رکورد خاصی

    سلام
    تو یک گزارش یه نقطه گذاشته بودی . تو یه فرم یه تکست باکس حذف شده رو کدی که اون رو نال کنه حذف نکردی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: برو به رکورد خاصی

    با سپاس
    چطور میشه کمبوباکس ستون اضافه کنم یک مقدار ویرایش کردم ولی ستون چهارم رو نشون نمی ده

    https://drive.google.com/open?id=1Ca...XcqO7PLAT6v07z

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یه وبسایت شخصی درآمدزا، مجوز خاصی می خواد؟
    نوشته شده توسط lordvandad در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1394, 19:38 عصر
  2. طراحی وب سایت های اختصاصی و اختصاصی
    نوشته شده توسط sir-mammad در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1394, 20:57 عصر
  3. سوال: ایجاد tasks اختصاصی برای یک یوزر کنترل اختصاصی
    نوشته شده توسط neverlieme در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1393, 16:03 عصر
  4. امکان اتصال دامنه شخصی کاربر به صفحه شخصی
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1392, 14:58 عصر
  5. حذف تاپیک بدون دلیل خاصی و با خصومت شخصی
    نوشته شده توسط eshpilen در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 20:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •