نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: در مورد چت آنلاین (فوری)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    در مورد چت آنلاین (فوری)

    با سلام و احترام خدمت دوستان
    من برنامه ساختم جهت دریافت و ارسال پیام ، اشکال کار ایجاست که موقع دریافت پیام بصورت ؟؟؟؟ نمایش داده می شود.
    کد بشرح ذیل است.
    پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاس گذارم.

    کد HTML:
    Private Sub MessageCallBack(ByVal aResult As IAsyncResult)
    Try
    
    
    Dim receivedData As Byte() = New Byte(1500) {}
    receivedData = CType(aResult.AsyncState, Byte())
    Dim aEncoding As New ASCIIEncoding()
    Dim receivedMassage As String = aEncoding.GetString(receivedData)
    ListMessage.Items.Add("Friend :" & receivedMassage)
    buffer = New Byte(1500) {}
    sck.BeginReceiveFrom(buffer, 0, buffer.Length, SocketFlags.None, epRemot, New AsyncCallback(AddressOf MessageCallBack), buffer)
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله vahidmasoudi1391 : سه شنبه 18 تیر 1398 در 09:02 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,644

    نقل قول: در مورد چت آنلاین (فوری)

    سلام؛ شایدمشکل از فونته؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد چت آنلاین (فوری)

    سلام دوست عزیز
    فونت Tahoma هست.
    تشکر از پاسخگویی تان
    آخرین ویرایش به وسیله vahidmasoudi1391 : چهارشنبه 19 تیر 1398 در 09:12 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد چت آنلاین (فوری)

    سلام دوستان کسی نیست کمکم کنه
    خیلی گیرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد چت آنلاین (فوری)


  6. #6

    نقل قول: در مورد چت آنلاین (فوری)

    Dim aEncoding As New ASCIIEncoding()

    به جاش از unicodeencoding استفاده کنید شاید درست شد

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: در مورد چت آنلاین (فوری)

    سلام
    Encoding رو بجای asci از utf8 استفاده کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد چت آنلاین (فوری)

    به نام خدا
    نمونه چت آنلاین به پیوست تقدیم می گردد.
    انشاء الله مفید فایده باشد.
    برای تست قسمت پوشه debug دو دفعه بر روی exe باز شود و قسمت پورت را مختلف انتخاب شود.
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •