نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114

    خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    سلام

    من می خواهم برنامه ای به استفاده از جاوا بنویسم که در آن محتوای فایلی را بخواند و بعد ویرایش کند . ولی نمی دونم باید از چه متد هایی استفاده کنم .

    لطفا راهنمایی کنید .

    با تشکر

  2. #2
    سلام
    سوال من درموردپیدا کردن الگوریتم کوتاهترین مسیر است
    و پیدا کردن ساختمان cd می باشد.
    هر کسی چیزی می دونه بسم ا..

  3. #3
    برای خواندن و نوشتن روی هارد از :
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    خیلی ممنون از جوابتون خیلی کمکم کرد .
    یه سوال ؟
    می خواستم بدونم آیا می تونم محتوای فایلی را تغییر بدم ؟

  5. #5
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mamali5030
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کوار
    پست
    39

    نقل قول: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    آقا از ریشه ممنونتم

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    SHZ
    پست
    15

    نقل قول: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    سلام
    من ی مشکل دارم میخوام روی اطلاعاتی که تو فایلم هست سرچ کنم به این صورت:
    1,علی,حسینی,2281545
    2,رضا,رضایی,6584135
    میخوام عدد از کاربر بگیره تو فایلم سرچ کنه بعد اطلاعاتشو چاپ کنه مثلا اگه زد 2 چاپ کنه 2,رضا,رضایی,6584135
    چجور میتونم این کارو کنم ؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mamali5030
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کوار
    پست
    39

    نقل قول: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط idea novin مشاهده تاپیک
    سلام
    من ی مشکل دارم میخوام روی اطلاعاتی که تو فایلم هست سرچ کنم به این صورت:
    1,علی,حسینی,2281545
    2,رضا,رضایی,6584135
    میخوام عدد از کاربر بگیره تو فایلم سرچ کنه بعد اطلاعاتشو چاپ کنه مثلا اگه زد 2 چاپ کنه 2,رضا,رضایی,6584135
    چجور میتونم این کارو کنم ؟؟؟؟؟؟؟
    بالا تر به این سوال پاسخ داده شده.
    تو باید با متد readline که یه متد قدیمی هستش خط ها رو بخونی
    بعد اون هارو با subdtring کات کنی یعنی اول با متد indexof محل کاما رو پیدا کن بعد
    اونو تو آرایه ذخیره کن
    حالا سرچ کن و فایل رو پیدا کنید.
    اگه مفهوم نبود برام میل کن

  9. #9

    نقل قول: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    سلام
    یه سوال داشتم می خواستم ببینم برای خوندن و نوشتن در جاوا غیر از Scanner چه راه هایی هست ؟
    ممنون :)

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط niloofar_r مشاهده تاپیک
    سلام
    یه سوال داشتم می خواستم ببینم برای خوندن و نوشتن در جاوا غیر از Scanner چه راه هایی هست ؟
    ممنون :)


    public static void main(String[] s ) throws IOException {
    BufferedReader reader = new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in));
    System.out.print("Write something: ");
    String line = reader.readLine();
    System.out.println("line = " + line);
    }

  11. #11

    نقل قول: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    سلام من یک فایل 2گیگابایتی دارم که میخوام 1 مگ 1 مگ بخونم ازش.ممنون میشم راهنماییم کنین.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    سلام. چیزی که پیشنهاد میکنم، استفاده از MappedByteBuffer هست. بخشی از documentation کلاس MappedByteBuffer :


    /**
    * A direct byte buffer whose content is a memory-mapped region of a file.
    *
    * <p> Mapped byte buffers are created via the {@link
    * java.nio.channels.FileChannel#map FileChannel.map} method. This class
    * extends the {@link ByteBuffer} class with operations that are specific to
    * memory-mapped file regions.
    *
    * <p> A mapped byte buffer and the file mapping that it represents remain
    * valid until the buffer itself is garbage-collected.
    *
    * <p> The content of a mapped byte buffer can change at any time, for example
    * if the content of the corresponding region of the mapped file is changed by
    * this program or another. Whether or not such changes occur, and when they
    * occur, is operating-system dependent and therefore unspecified.
    *


    تا جایی که میدونم سریع ترین راه برای خوندن فایلهای بزرگ تو جاوا همین MappedByteBuffer هست.


    import java.io.IOException;
    import java.nio.MappedByteBuffer;
    import java.nio.channels.FileChannel;
    import java.nio.file.Paths;


    /**
    * @author avb
    */
    public class LargeFileReadTest {


    static final int FILE_CHUCK_SIZE = 1073741824; //1 GB
    static final int BUFFER_SIZE = 1048576; //1 MB


    public static void main(String[] args) throws IOException {
    String fileName = "D:\\LargeFile.txt";
    try (FileChannel inChannel = FileChannel.open(Paths.get(fileName))) {
    long pos = 0, size = inChannel.size(), chunkSize;
    while (size > 0) {
    chunkSize = Math.min(FILE_CHUCK_SIZE, size);
    MappedByteBuffer mappedByteBuffer = inChannel.map(FileChannel.MapMode.READ_ONLY, pos, chunkSize);
    read(mappedByteBuffer);
    mappedByteBuffer.clear();
    size -= chunkSize;
    pos += chunkSize;
    }
    }
    }


    static void read(MappedByteBuffer mappedByteBuffer) throws IOException {
    byte[] bytes = new byte[BUFFER_SIZE];
    while (mappedByteBuffer.hasRemaining()) {
    int len = Math.min(bytes.length, mappedByteBuffer.remaining());
    mappedByteBuffer.get(bytes, 0, len);
    process(bytes);
    }
    }


    static void process(byte[] bytes) throws IOException {
    //process bytes
    }


    }


    من خودم روی یه فایل متنی حدودا 3 گیگی تست کردم و بدون مشکل تونستم فایل رو بخونم.
    آخرین ویرایش به وسیله ahmad.mo74 : یک شنبه 20 اردیبهشت 1394 در 16:36 عصر

  13. #13

    نقل قول: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    خیلی ممنون
    اگه بخوام از buffered reader استفاده کنم چجوری میشه؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    سلام. بله از buffered reader هم میتونید استفاده کنید. اما پیشنهاد من همون MappedByteBuffer هست چون برای فایلی با این حجم خیلی مناسب تر و سریع تره.


    static final int BUFFER_SIZE = 1048576;


    public static void main(String[] args) throws IOException {
    try (FileReader fileReader = new FileReader("D:/a.txt");
    BufferedReader reader = new BufferedReader(fileReader)) {
    char[] buf = new char[BUFFER_SIZE];
    while (reader.read(buf) != -1) {
    process(buf);
    }
    }
    }


    static void process(char[] chars) {


    }


    از این کد استفاده کنید :


    import java.io.IOException;
    import java.nio.MappedByteBuffer;
    import java.nio.channels.FileChannel;
    import java.nio.file.Paths;


    /**
    * @author avb
    */
    public class LargeFileReader {


    static final int BUFFER_SIZE = 1024 * 1024;


    static void readFile(String fileName) throws IOException {
    try (FileChannel inChannel = FileChannel.open(Paths.get(fileName))) {
    long pos = 0, size = inChannel.size(), chunkSize;
    MappedByteBuffer mbb;
    while (size > 0) {
    chunkSize = Math.min(Integer.MAX_VALUE, size);
    mbb = inChannel.map(FileChannel.MapMode.READ_ONLY, pos, chunkSize);
    readBuffer(mbb);
    mbb.clear();
    size -= chunkSize;
    pos += chunkSize;
    }
    }
    }


    static void readBuffer(MappedByteBuffer mappedByteBuffer) throws IOException {
    while (mappedByteBuffer.hasRemaining()) {
    int len = Math.min(BUFFER_SIZE, mappedByteBuffer.remaining());
    byte[] bytes = new byte[len];
    mappedByteBuffer.get(bytes);
    process(bytes);
    }
    }


    static void process(byte[] bytes) throws IOException {
    String s = new String(bytes);
    //...
    }


    public static void main(String[] args) throws IOException {
    String fileName = "D:\\large.txt";
    readFile(fileName);
    }


    }
    آخرین ویرایش به وسیله ahmad.mo74 : یک شنبه 20 اردیبهشت 1394 در 17:46 عصر

  15. #15

    نقل قول: خواندن و نوشتن متن از فایل در جاوا

    سلام ببخشید میشه در مورد java logging log 4j توضیح بدهید و اینکه چطوری میشه اطلاعات log را در database مثل postgresذخیره کرد؟؟؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنین!خیلی ضروریه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •