نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر فرمت تکست باکس

  1. #1

    تغییر فرمت تکست باکس

    تکست باکس هایی دارم که زمان رو دریافت میکنن
    میخام اگر کاربر مثلا عدد 2 رو وارد کرد اتوماتیک بشه 02:00. یا اگه وارد کرد 2:5 بشه 02:05

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,165

    نقل قول: تغییر فرمت تکست باکس

    خب باید در رویداد مورد نظر بررسی های لازم انجام بشه. مثلا در ابتدا بررسی کنی و ببینی مقدار ":" وجود داره یا نه. اگر بود باید مقدار قبل و بعد از اون رو بدست بیاری و با فرمت مورد نظر نمایش بدی. بیشتر باید با متدها و توابع String کار کنی. اگر هم ":" وجود نداشت پس کاربر حتما ساعت را به تنهایی وارد کرده و مقدار ":00" رو خودت بهش اضافه کن و...

  3. #3

    نقل قول: تغییر فرمت تکست باکس

    ببینید من این رو توی سایت stack overflow پیدا کردم به نظرم همونه که میخواستین:
    Dim strTime As String = TextBox1.Text

    ' Convert to datetime

    Dim dtTime As DateTime = Convert.ToDateTime(strTime)
    ' Display in 24hr format

    TextBox1.Text = (dtTime.ToString("HH:mm"))

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال : تغییر دو کلمه از تکست 1 و نشان دادن نتیجه در تکست 2 .
    نوشته شده توسط masaioki.ono در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 دی 1395, 21:25 عصر
  2. تغییر مقدار تکست وقتی حالت صفحه به landscape تغییر میکنه
    نوشته شده توسط hamid_hr در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1393, 19:21 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1392, 16:29 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 13:19 عصر
  5. سوال: تغییر دکمه های پنجره پیغام ها قابل تغییر است ؟
    نوشته شده توسط look20 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 مهر 1388, 15:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •