نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: insert در mysql با دستورات php

  1. #1

    Exclamation insert در mysql با دستورات php

    سلام وقتتون بخیر
    من یه پایگاه داده طراحی کردم(mysql) هر کاری میکنم از طریق کدهای php اطلاعات داخلش insert نمیشه لطفا راهنمایی بفرمایید
    <?php
    $name=$_POST['std-name'];
    $lname=$_POST['std-lname'];
    $fname=$_POST['std-fname'];
    $stdid1=$_POST['std-id1'];
    $stdpschool=$_POST['std-pschool'];
    $stdpavg=$_POST['std-pavg'];
    $stdid2=$_POST['std-id2'];
    $stdphone=$_POST['std-phone'];
    $stdmname=$_POST['std-mname'];
    $stdclassid=$_POST['std-classid'];
    $stdex=$_POST['std-ex'];
    $stdfphone=$_POST['std-fphone'];
    $stdmphone=$_POST['std-mphone'];
    $stdimg=$_POST['std-img'];
    $stdtt=$_POST['std-tt'];


    $db=new PDO("mysql:host=localhost;dbname=fazilat","root"," ");
    $db->exec( "SET CHARACTER SET utf8" );






    $sql="INSERT INTO student ('STD-ID', 'NAME', 'L-NAME', 'F-NAME', 'T.T.', 'ID', 'PRE-SCHOOL', 'PRE-AVG', 'EX-ACTIVITIES', 'CLASS-ID', 'M-NAME', 'IMG', 'PHONE', 'FATHER-PHONE', 'MOTHER-PHONE') VALUES ('$stdid1','$name','$lname','$fname','$stdtt','$st did2','$stdpschool','$stdpavg','$stdex','$stdclass id','$stdmname','$stdimg','$stdphone','$stdfphone' ,'$stdmphone')";
    $stmt=$db->prepare($sql);
    $stmt->execute();
    ?>

  2. #2

    نقل قول: insert در mysql با دستورات php

    سلام

    دلیلش اینکه که کوئری شما ایراد داره. بررسی کنید ببینید خطاش چیه؟ اول از همه نام ستون ها را در تک کوتیشن قرار ندهید بلکه از ` (accent) استفاده کنید.


    به شکل زیر کوئری خود را اجرا کنید تا اگر خطایی داشت. متن خطا نمایش یابد.

    if (!$stmt->execute()) {
    print_r($stmt->errorInfo());
    }


    یک راه دیگه خطایابی کوئری این است که با دستور echo $sql; رشته کوئری را نمایش دهید برخی خطاها چشمی مشخص میشود ممکنه در تایپ یک متغیر اشتباه کرده باشید، فاصله اضافه و ... بعد کوئری را در phpmyadmin اجرا کنید و خطای آن را ملاحظه کنید. اگر از روی خطا متوجه نشدید مشکل چیه حتما متن خطا و ساختار دیتابیس خود را ارسال کنید.

    در ضمن جهت مقابله با حملات اسکویل اینجکشن به این شکل کوئری خود را اصلاح کنید.
    $sql="INSERT INTO student (`STD-ID`, `NAME`) VALUES (?, ?)";
    $stmt=$db->prepare($sql);
    $stmt->execute(array($stdid1, $name));

  3. #3

    نقل قول: insert در mysql با دستورات php

    سلام علی آقا
    خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون خوشبختانه با کمک شما درست شد

  4. #4

    نقل قول: insert در mysql با دستورات php

    نقل قول نوشته شده توسط khnjli مشاهده تاپیک
    سلام علی آقا
    خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون خوشبختانه با کمک شما درست شد
    خواهش می کنم

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در insert کردن در MySQL
    نوشته شده توسط mfaridi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1394, 15:40 عصر
  2. مبتدی: جلوگیری از insert همزمان در mysql
    نوشته شده توسط spider man در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 25 فروردین 1393, 20:49 عصر
  3. مبتدی: Insert داده در MySQL
    نوشته شده توسط maya2010 در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1389, 14:22 عصر
  4. insert اطلاعات در mysql
    نوشته شده توسط پارسا صدقی در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 15:38 عصر
  5. insert pdf to mysql
    نوشته شده توسط houtanal در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 00:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •