نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: راهنمایی جهت پیاده سازی یک داکیومنت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    56

    Unhappy راهنمایی جهت پیاده سازی یک داکیومنت

    با سلام
    لطفا راهنمایی کنید که چطور اینو راه اندازی کنم بدجور گیرشم 3-4 روزه موفق نشدم
    کسی هم گیر نیومد انجام بده.
    PHP هم زیاد بلد نیستم.
    تشکر از دوستان

    ESB_GetBillInfo.pdf

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی جهت پیاده سازی یک داکیومنت

    سلام

    تا اونجایی که بلدید را انجام و اینجا قرار دهید تا بقیش را دوستان راهنمایی کنند.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    56

    نقل قول: راهنمایی جهت پیاده سازی یک داکیومنت

    طبق یه داکیومنت دیگه که موفق شده بودم به پایان برسونمش انجام دادم به کدهای زیر رسیدم اما نتیجه ای حاصل نشده :!

    <?php
    header("Content-type: application/json; Authorization: Basic aW50BsdXJuaXRmNvbXxNdA1MA=; charset=utf-8");
    ini_set ( "soap.wsdl_cache_enabled", "0" );
    $url = "https://esbapi.pec.ir/ApiManager/Vas/GetBillInfo";

    function echojson($json) {
    echo trim(json_encode($json));
    exit();
    }
    $bill_id = $_POST['BillId'];
    $pay_id = $_POST['PayId'];



    $params = array (
    "BillId" => $bill_id,
    "PayId" => $pay_id
    ) ;

    $client = new SoapClient ($url);

    try {
    $result = $client->GetBillInfo ( array (
    "requestData" => $params
    ) );
    if ($result->GetBillInfoDataResult->Status === 0) {
    echojson(array(
    "status" => $result->GetBillInfoResult->Status,
    "message" => $result->GetBillInfoResult->Message,
    "BillType" => $result->GetBillInfoResult->BillType
    ));
    }
    else {
    echojson(array(
    "status" => $result->GetBillInfoResult->Status,
    "message" => $result->GetBillInfoResult->Message
    ));
    }
    } catch ( Exception $ex ) {
    $err_msg = $ex->getMessage() ;
    echojson(array(
    "status" => -1,
    "message" => "شناسه پرداخت معتبر نمی باشد"
    ));
    }


    ?>




    خطایی ک میده:



    PHP Fatal error:  Uncaught SoapFault exception: [WSDL]  SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from  'https://esbapi.pec.ir/ApiManager/Vas/GetBillInfo' : failed to load  external entity "https://esbapi.pec.ir/ApiManager/Vas/GetBillInfo"
    in line 31
    Stack trace:
    #0 /home/lu/pec.lu.com/billstatus.php(31): SoapClient->SoapClient('https://esbapi....')
    #1 {main}
    on line 31
    آخرین ویرایش به وسیله amirali001 : جمعه 21 تیر 1398 در 13:40 عصر

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی جهت پیاده سازی یک داکیومنت

    خب الان بهتر شد. مطابق داکیومنت شما باید از متد post استفاده کنید و این هیچ ربطی به soap نداره. دستور هدر نیز برای ارسال هدر به مرورگر کاربر می باشد.

    در نهایت می توانید از کد زیر برای ارسال درخواست به روش post استفاده کنید.

    $url = 'https://esbapi.pec.ir/ApiManager/Vas/GetBillInfo';
    $username = 'username';
    $password = 'password';

    $postdata = json_encode(array(
    'billId' => '5019955030150',
    'payId' => '50177188'
    ));

    $opts = array('http' =>
    array(
    'method' => 'POST',
    'header' => array('Content-Type: application/json',
    'Authorization: Basic '.base64_encode($username.'|'.$password),
    'Content-Length: ' . strlen($postdata)
    ),
    'content' => $postdata,
    'timeout' => 30,
    )
    );

    $context = stream_context_create($opts);

    $result = file_get_contents($url, false, $context);

    var_dump($result);

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    56

    نقل قول: راهنمایی جهت پیاده سازی یک داکیومنت

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون از وقتی ک گذاشتید
    اما نتیجه :
    کد HTML:
    string(76) "{"UserId":0,"Status":3,"Message":"پارامتر ورودی نامعتبر"}"

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی جهت پیاده سازی یک داکیومنت

    نقل قول نوشته شده توسط amirali001 مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون از وقتی ک گذاشتید
    اما نتیجه :
    کد HTML:
    string(76) "{"UserId":0,"Status":3,"Message":"پارامتر ورودی نامعتبر"}"
    داخل مستندات اشاره ای به این خطا نشده است اما با توجه به پارامتر UserId: 0 می توان حدس زد که نام کاربری و رمز عبور شما معتبر نمی باشد. آنها را بررسی کنید.

    در نهایت بهتر است از پشتیبانی تاپ بپرسید تا راهنماییتان بکند.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    56

    نقل قول: راهنمایی جهت پیاده سازی یک داکیومنت

    با سلام
    نام کاربری و رمز عبور بررسی شد به درستی وارد شده.
    پشتیبانی مزخرفی دارن 4 روزه ایمیل دادیم جواب ندادن هنوز
    روزی چندبار زنگ میزنیم گوشی رو جواب نمیدن
    100درصد پشیمانیم که از پارسیان درگاه گرفتیم! به دوستان دیگه توصیه ن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیاده سازی این شیوه آدرس دهی(url) چگونه است؟
    نوشته شده توسط mahyar_k3 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 آذر 1393, 11:07 صبح
  2. سوال: شیوه صحیح پیاده سازی برنامه بر اساس معماری سرویس گرا
    نوشته شده توسط saied7468 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1392, 17:32 عصر
  3. حرفه ای: بهترین شیوه برای پیاده سازی web application
    نوشته شده توسط profnami در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 14:31 عصر
  4. آموزش بازی سازی یونیتی از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط matrix-program در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اسفند 1391, 18:03 عصر
  5. شیوه پیاده سازی ساختارهای سلسله مراتبی در SQL
    نوشته شده توسط MohammadSoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 23:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •