نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف رشته از داخل متن

  1. #1

    حذف رشته از داخل متن

    سلام و عرض ادب و احترام
    به توابع زیر یه نگاه بندازین .


    $a=strip_tags($this->view->about[0]['comments']); $b=mb_substr($a,0,160,'utf-8'); $this->view->description=$b;


    من با استفاده از توابع زیر دارم 160 کاراکتر از متن اصلی جدا میکنم واس تگ description .
    حالا وقتی که با توابع بالا جدا میکنم متن زیر رو میاره تو description

    تراورتن به علت داشتن تخلخل، خاصیت عایق حرارتی و صوتی داردو حفره‌های موجود در سنگ تراورتن باعث افزایش مقاومت آن در برابر آتش‌سوزی می‌شود. سنگ تراو

    من نمیخوام
    ‌ تو داخل متنم باش .
    با چه تابعی این کار رو بکنم.
    منظورم اینه که با چه تابعی
    ‌ رو از داخل متن حذف بکنم ؟
    ممنون از لطفتون


  2. #2

    نقل قول: حذف رشته از داخل متن

    $a = str_replace('‌',' ',$a);


    بسته به اینکه کاراکتر نیم فاصله در دیتابیس به چه صورت ذخیره شده است ممکن است لازم باشد از دستور زیر استفاده کنید. در پارامتر اول کاراکتر نیم فاصله درج شده است.

    $a = str_replace('‌',' ',$a);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •