نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل Parent Key and ChildKey are identical هنگام خروجی گزارش

  1. #1

    مشکل Parent Key and ChildKey are identical هنگام خروجی گزارش

    سلام من یک view ساختم تو sql که میخوام از اون ویو در سی شارپ گزارش بگیرم با stimulsoft ولی پیغام Parent Key and ChildKey are identical هنگام نمایش گزارش میده
    این کد جستجو که در یک کلاس هست

    string query = "Select * from vBarname1 where username =@admin and shozviat=@shozviat and id=@id";
    SqlConnection connection = new SqlConnection(connectionString);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(query, connection);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@admin", admin));
    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@shozviat", shozviat));
    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@id", id));
    da.SelectCommand = cmd;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);

    return dt;


    اینم کد نمایش گزارش :

    StiReport report2 = new StiReport();
    report2.Load("barname1.mrt");
    report2.RegData("barname1", dgbarname1.DataSource);
    report2.Show();


    وقتی به اخر کد نمایش میرسه اون پیغام و میده و چیزی نمایش نمیده !
    لازمه بگم که من کل اطلاعات رو در یک datagridview لود میکنم به اسم dgbarname1

    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل Parent Key and ChildKey are identical هنگام خروجی گزارش

    دوستان اگه میشه کمک کنید خیلی گیرم

  3. #3

    نقل قول: مشکل Parent Key and ChildKey are identical هنگام خروجی گزارش

    قبلا یک سری بودن جواب میدادن الان اصلا کسی نیست یعنی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل Parent Key and ChildKey are identical هنگام خروجی گزارش

    ظاهرا کدتون مشکلی نداره، یکبار خود دیتاتیبل رو پاس بدین ببینید جواب می ده یا نه..
    اکه خواستید قطعه کدتون با گزارس رو با نمای دیتابیس اینجا یا خصوصی بفرستین براتون بررسی کنم
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  5. #5

    نقل قول: مشکل Parent Key and ChildKey are identical هنگام خروجی گزارش

    من قطعه کد که فرستادم بالا
    منظورتون کدوم قسمت کد هست ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل Parent Key and ChildKey are identical هنگام خروجی گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    ظاهرا کدتون مشکلی نداره، یکبار خود دیتاتیبل رو پاس بدین ببینید جواب می ده یا نه..
    اکه خواستید قطعه کدتون با گزارس رو با نمای دیتابیس اینجا یا خصوصی بفرستین براتون بررسی کنم
    من قطعه کد که فرستادم بالا
    منظورتون کدوم قسمت کد هست ؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل Parent Key and ChildKey are identical هنگام خروجی گزارش

    منظورم به صورت فایل پروژه ای بود...نمای دیتابیس رو هم بفرستین کافیه
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  8. #8

    نقل قول: مشکل Parent Key and ChildKey are identical هنگام خروجی گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    منظورم به صورت فایل پروژه ای بود...نمای دیتابیس رو هم بفرستین کافیه
    ممنونم مشکل حل شد.
    مشکل این بود که تو محیط برنامه Stimulsoft هنوز دیتابیس آپدیت نشده بود

تاپیک های مشابه

  1. خواندن اطلاعات Parent
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1392, 22:26 عصر
  2. سوال: مشخص نمودن Parent یک کنترل
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1392, 16:09 عصر
  3. حرفه ای: حذف اطلاعات از فرم Parent
    نوشته شده توسط lina7709 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1392, 02:05 صبح
  4. مشکل در نسبت دادن parent یک عکس به یک پنل
    نوشته شده توسط farhaj در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 09:04 صبح
  5. شی بدون parent!!!
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 16 خرداد 1382, 18:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •