نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: وارد اکتیویتی نمی شود

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1396
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    14

    Question وارد اکتیویتی نمی شود

    با سلام
    من یک اپ دارم می نویسم که کد صفحه اولش اینه


    package com.example.barname_n_rooze;

    import android.app.Activity;
    import android.content.Intent;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.View;
    import android.widget.Button;
    import android.widget.TextView;
    import android.widget.ToggleButton;

    public class MainActivity extends Activity {

    private TextView yadavari;
    private TextView txt_tekrar_dashteh_bashad;
    private ToggleButton tgbtn1;
    private Button btn_next_step;


    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    yadavari=(TextView)findViewById(R.id.yadavari);
    txt_tekrar_dashteh_bashad=(TextView)findViewById(R.id.txt_tekrar_dashteh_bashad);
    tgbtn1=(ToggleButton)findViewById(R.id.tgbtn1);
    btn_next_step=(Button)findViewById(R.id.btn_next_step);


    btn_next_step.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View view) {
    if(tgbtn1.isChecked()){
    Intent i=new Intent(MainActivity.this , MainActivity2.class);
    startActivity(i);
    }else {
    Intent j=new Intent(MainActivity.this , MainActivity3.class);
    startActivity(j);
    }
    }
    });

    }
    //!!!!!!! android:theme="" ra dar file manifest hazf kardeham
    ولی در شرط موجود موقعی که tgbtn1 (که یک ToggleButton است ) حالت on انتخاب میشود (یعنی شرط صدق می کند)به صفحه دوم که ایجاد کرده ام وارد نمی شود و خطا می دهد که برنامه شما متوقف شده است و در منیفست هم همه اکتیویتی ها register شده اند این هم فایل منیفست :

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    package="com.example.barname_n_rooze">


    <application
    android:allowBackup="true"
    android:icon="@mipmap/ic_launcher"
    android:label="@string/app_name"
    android:roundIcon="@mipmap/ic_launcher_round"
    android:supportsRtl="true"
    android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light"
    >
    <activity android:name=".MainActivity5"/>
    <activity android:name=".MainActivity4" />
    <activity android:name=".MainActivity3" />
    <activity android:name=".MainActivity2" />
    <activity android:name=".MainActivity">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />


    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    </intent-filter>
    </activity>
    </application>


    </manifest>


    و مشکلی نمی بینم . دوستان راهنمایی و کمک کنند و در ضمن دوستان کدها رو چطور در تاپیک قرار دهیم تا به هم ریخته نشود . ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله ramjm906563 : یک شنبه 23 تیر 1398 در 16:50 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: وارد اکتیویتی نمی شود

    متن خطا و قرار بدید

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1396
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    14

    نقل قول: وارد اکتیویتی نمی شود

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    متن خطا و قرار بدید
    متن خطا :متاسفانه برنامه ریزی برای n روز متوقف شده است(نام اپ من برنامه ریزی برای n روز است )
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: وارد اکتیویتی نمی شود

    متن خطا :متاسفانه برنامه ریزی برای n روز متوقف شده است(نام اپ من برنامه ریزی برای n روز است )
    ممنون
    این عنوان خطا که ذکر کردید خطای عمومی هست در logcat خطاهای بعدی را اگر مشاهده کنید دقیقا عنوان خطا و روالی که خطا داره را نمایش داده اون خطا را قرار بدید!
    احتمالا یا اکتیویتی که دارید به درستی رجیستر نشده ویا از کلاس Activity Appcompat درستی ارث بری نکرده به همین علت خطای null pointer reference ارسال میکنه!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1399, 12:19 عصر
  2. بررسی اطلاعات یک اکتیویتی در اکتیویتی دیگر
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1397, 11:16 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1396, 10:53 صبح
  4. نحوه تعریف چند اکتیویتی در یک اکتیویتی(یه همچین چیزی!)
    نوشته شده توسط Pam.goudarzi در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 خرداد 1393, 19:59 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 11:33 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •