نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: راهنمایی تکمیل کد

  1. #1

    راهنمایی تکمیل کد

    سلام من راهنمایی میخوام برای کدی که از همین سایت گرفتم.
    فایل نمونه پیوست میکنم.
    روی فرم یک باتن دارم برای حذف کل رکوردها ولی دو تا مشکل دارم.
    ۱-عدم وجود پیغام بله یا خیر ( آیا از حذف اطلاعات اطمینان دارید). که یکسره بدون پرسیدن سوال پاک میکنه.
    ۲- ارور پیغام مسیج . البته اینو نمیدونم چرا تو فایل نمونه ارور میده ولی تو فایل اصلی خودم اصلا ارور نمیده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی تکمیل کد

    دوستان کسی کمکم نمیکنه؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: راهنمایی تکمیل کد

    On Error GoTo err_Command25_Click    If Form_frm.text150 = 0 Then
    MsgBoxFa "åí Ñ˜æÑÏí ÌåÊ ÍÐÝ íÇÝÊ äÔÏ", vbExclamation + vbMsgBoxRight, "ÊæÌå"
    DoCmd.CancelEvent

    Else
    If MsgBox("آيا مطمئن هستيد", vbYesNo, "اخطار") = vbYes Then
    Dim stDocName As String

    stDocName = "query1"

    DoCmd.SetWarnings False


    DoCmd.OpenQuery stDocName, acNormal, acEdit
    On Error Resume Next
    frm.Requery

    DoCmd.SetWarnings True
    MsgBoxFa "ÍÐÝ ÈÇ ãæÝÞíÊ ÇäÌÇã ÔÏ", vbInformation + vbMsgBoxRight, "ÍÐÝ"
    Me.Requery
    End If
    End If
    Exit_Command25_Click:
    Exit Sub

    err_Command25_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Command25_Click
    End Sub



    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی تکمیل کد

    با سپاس از عنایت جناب امیرزاده.خیلی دوست داشتم یه بار شما جوابمو بدید.ممنون از لطفتون.
    آخرین ویرایش به وسیله datmas : یک شنبه 23 تیر 1398 در 23:32 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1398, 07:51 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 09:47 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:46 عصر
  4. آموزش: مقدمه ایی بر آشنایی با Language-Integrated Query یا همان Linq
    نوشته شده توسط alimanam در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1391, 23:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •