نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: page expired

  1. #1

    page expired

    سلام و خسته نباشید
    من از درگاه bitpay استفاده کردم
    ولی وقتی ادرس برگشت به سایت مبدا expire page میده
    ؟؟



    <?php


    namespace App\Http\Controllers;


    use Illuminate\Http\Request;
    use App\Advert;
    use App\Order;
    use App\Lib\bitpay;
    use Session;


    class OrderControllers extends Controller
    {

    public function order($id){
    $advert = Advert::find($id);
    $order = Order::where("advert_id",$advert->id)->first();
    $price = $order->price;
    $cost = $order->cost;


    if($cost == 'urgent'){
    $name = $cost;
    }
    $id = time().uniqid();
    $url = 'https://bitpay.ir/payment-test/gateway-send';
    $api = 'adxcv-zzadq-polkjsad-opp13opoz-1sdf455aadzmck1244567';
    $amount = $price;
    $email = $advert->email;
    $ReturnPath = url('/buyback');
    $result = bitpay::_send($url,$api,$amount,$ReturnPath);
    $go = "https://bitpay.ir/payment/gateway-$result";
    $_SESSION['id_get'] = $result;
    session::put("id_order", $order->id);

    if($result > 0 && is_numeric($result)){
    $aForm = array(
    'url' => $go ,
    'param' => array(
    'Price' => '1'
    )
    );
    //return form with a-palyi-ne
    return redirect('https://bitpay.ir/payment-test/gateway-'.$result);
    }
    else
    {
    return false;
    }


    }


    public function addorder(Request $request){


    $data = $request->all();
    $order = Order::create($data);
    if($order){
    // return redirect("/order/$data['']");


    }


    }


    public function buyback(Request $request){


    $url = 'https://bitpay.ir/payment-test/gateway-send';
    $api = 'adxcv-zzadq-polkjsad-opp13opoz-1sdf455aadzmck1244567';
    $trans_id = $request->trans_id;
    $id_get = $request->id_get;
    // $order = Order::find(session::get('id_order'));
    $result = bitpay::_get($url,$api,$trans_id,$id_get);
    if($result == 1){
    return redirect('/');
    }else{
    return redirect('/');


    }




    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: page expired

    اگه برگشتت از نوع post باشه باید csrf رو هم بفرسته و از اونجای یکه بانک نمیفرسته این رو بهت اررور میده
    میتونی آدرس برگشت از بانک رو بزنی تو اکسپشن ها که چکش نکنه برای csrf


    https://laravel.com/docs/5.8/csrf
    آخرین ویرایش به وسیله plague : جمعه 04 مرداد 1398 در 16:35 عصر

  3. #3

    نقل قول: page expired

    سلام باید توی فایل verifyCsrfToken آدرس صفحه ای که اطلاعات بانک بهش پست میشه رو وارد کنید

  4. #4

    نقل قول: page expired

    سلام در لاراول 6 هم laravel csrf رو مطالعه کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای Timeout expired
    نوشته شده توسط asp2.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1393, 08:00 صبح
  2. مشکل Timeout expired. لطفا
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 08:35 صبح
  3. ارور Timeout expired.
    نوشته شده توسط neda555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1391, 09:35 صبح
  4. سوال: The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid
    نوشته شده توسط niloofar norouzi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 آبان 1389, 15:55 عصر
  5. time out expired
    نوشته شده توسط آینار-آینار در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 01:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •