نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دستور exec

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار billgivz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    275

    Smile دستور exec

    دوستان عزیز کسی کارکرد دستور صحیح exec را در کد زیر میدونه ؟


    <?php 
    function pp(){ for($j=0;$j<=100000;$j++) echo "hello world"; }
    for($i=0;$i<=100;$i++){ exec(pp());};
    ?>

  2. #2

    نقل قول: دستور exec

    سلام

    در توضیحات دستور آمده است exec — Execute an external program که بود و نبودش در اینجا تاثیری ندارد.

    قصد شما از اجرای این دستور چیست؟ آیا میخواهید دستورات خود را بصورت موازی اجرا کنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار billgivz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    275

    نقل قول: دستور exec

    نقل قول نوشته شده توسط ali_sed مشاهده تاپیک
    سلام

    در توضیحات دستور آمده است exec — Execute an external program که بود و نبودش در اینجا تاثیری ندارد.

    قصد شما از اجرای این دستور چیست؟ آیا میخواهید دستورات خود را بصورت موازی اجرا کنید؟

    بله بصورت موازی اجرا بشه که سرعتش بیشتر بشه

  4. #4

    نقل قول: دستور exec

    نقل قول نوشته شده توسط billgivz مشاهده تاپیک
    بله بصورت موازی اجرا بشه که سرعتش بیشتر بشه
    برای اجرای موازی دستورات باید از pcntl_fork استفاده کنید البته روش های دیگری هم وجود دارد. دقت کنید که ایجاد 1000 تا کار موازی موجب افزایش سرعت اجرا نمی شود بلکه ممکن است مصرف منابع را نیز افزایش دهد. با توجه به سخت افزار خود این کار را انجام دهید.

  5. #5

    نقل قول: دستور exec

    از این روش هم می توانید استفاده کنید.


    for ($i=0; $i<10; $i++) {
    // open ten processes
    for ($j=0; $j<10; $j++) {
    $pipe[$j] = popen('script2.php', 'w');
    }

    // wait for them to finish
    for ($j=0; $j<10; ++$j) {
    pclose($pipe[$j]);
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار billgivz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    275

    نقل قول: دستور exec

    ممنون ولی فکر کنم این دستور باز زمان بر هست

تاپیک های مشابه

  1. دستور like در exec
    نوشته شده توسط mhaghp در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 13:41 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 16:26 عصر
  3. سوال: مشکل با دستور [EXEC[ute
    نوشته شده توسط mnsh87 در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1388, 15:49 عصر
  4. سوال: دستورات declare و exec
    نوشته شده توسط s.iran در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1387, 19:53 عصر
  5. خطا در اجرای کوئری به شکل text در دستور exec
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •