نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آپلود نکردن عکس های با کیفیت

  1. #1

    آپلود نکردن عکس های با کیفیت

    سلام و خسته نباشید
    من وقتی که میخوام عکس 8 مگابایت رو آپلود کنم ، آپلود نمیکنه
    وقتی که$_file رو print_r میکنم یه آرایه ی خالی میاره .

    print_r($_FILES);


    از کد های زیر هم برای یالا بردن ظرفیت آپلود استفاده کردم ولی باز هم آرایه $_file رو خالی میاره .


    ini_set('post_max_size','64M');ini_set('upload_max _filesize','64M');


    پیشنهاد شما برای حل این مشکل چیه ؟
    ممنون از لطفتون

  2. #2

    نقل قول: آپلود نکردن عکس های با کیفیت

    به کد پایین نگاه بکنین .

    if($_FILES[$file_name]['tmp_name']!=''){$fild[]=$file_name;}}


    تو اینجا ارور میده .
    کلا آرایه ی $_file رو خالی نشون میده .
    ممنون از لطفتون

    آرایه ی $_file رو خالی نشون میده

  3. #3

    نقل قول: آپلود نکردن عکس های با کیفیت

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezawd مشاهده تاپیک
    به کد پایین نگاه بکنین .

    if($_FILES[$file_name]['tmp_name']!=''){$fild[]=$file_name;}}


    تو اینجا ارور میده .
    کلا آرایه ی $_file رو خالی نشون میده .
    ممنون از لطفتون

    آرایه ی $_file رو خالی نشون میده
    سلام

    اگر روی هاست اشتراکی تست می کنید ممکن است که اجازه تغییر تنظیمات php را نداشته باشید. موضوع را با مدیر هاستینگ در میان بگذارید.

    دقت کنید که $fild دارای اشتباه تایپی است.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 23:46 عصر
  3. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر
  4. هزینه های احتمالی یک وبسایت تجاری در صورت رعایت کپی رایت
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •