نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مقدار دهی توسط Automapper در رابطه چند به چند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار night-wolf
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    etc/shadow
    سن
    31
    پست
    103

    Question مقدار دهی توسط Automapper در رابطه چند به چند

    باسلام ، دوستان من 2 تا جدول دارم که رابطشون چند به چنده و بدیهیه که یه جدول رابط هم خواهد داشت !
    شمای جداول به این صورت هست البته اینهارو شما ویو مدل در نظر بگیرید که قراره با اتو مپر اطلاعات به مدل اصلی منتقل بشه :

    public abstract class BaseEntity
    {
    public BaseEntity()
    {
    Id = Guid.NewGuid();
    }


    [Key]
    public Guid Id { get; set; }


    [Display(Name = "تاریخ و زمان ثبت")]
    public string InsertDateTime { get; set; }


    [Display(Name = "تاریخ و زمان ویرایش")]
    public string EditDateTime { get; set; }


    [Display(Name = "وضعیت")]
    public bool IsDeleted { get; set; }
    }



    public class ToothNumber : BaseEntity
    {
    [Column(TypeName = "nvarchar(3)")]
    public string ToothNum { get; set; }


    public virtual IList<ToothNumberVisit> ToothNumberVisits { get; set; }
    }



    public class Visit : BaseEntity
    {
    [Column(TypeName = "nvarchar(10)")]
    public string VisitDate { get; set; }


    [Column(TypeName = "nvarchar(10)")]
    public string VisitTime { get; set; }


    [Column(TypeName = "nvarchar(200)")]
    public string Description { get; set; }


    public Guid CustomerId { get; set; }

    public virtual Customer Customer { get; set; }

    public Guid[] ToothPlaceId { get; set; }

    public virtual IList<ToothNumberVisit> ToothNumberVisits { get; set; }

    }



    public class ToothNumberVisit : BaseEntity
    {


    public Guid VisitId { get; set; }
    public virtual Visit Visit { get; set; }


    public Guid ToothNumberId { get; set; }
    public virtual ToothNumber ToothNumber { get; set; }




    }

    حالا وقتی اطلاعات داخل Guid[] ToothPlaceId در سمت ویو ریخته میشه ارایه ای از آیدی شکل میگیره چطور با استفاده از AutoMapper این مقادیر رو در جدول واسط بریزم و رکورد ثبت بشه (اگر مثلا 2 تا مقدار داشته باشه دو تا رکورد واسط ثبت بشه؟)

    البته من قبل پست گذاشتن خیلی از فروم های خارجی و داخلی رو گشتم اما به جوابم نرسیدم .

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: مقدار دهی توسط Automapper در رابطه چند به چند

    بهتره خودتون یک مپر دستی بسازید و اینکارو انجام بدید. از اتومپر در مواردی که کار ساده هست استفاده کنید. اگر پیچیده شد دستی همیشه قابل پیاده سازی هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار night-wolf
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    etc/shadow
    سن
    31
    پست
    103

    نقل قول: مقدار دهی توسط Automapper در رابطه چند به چند

    سمپلی ندارید که چطور خودم بسازم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درج رکورد در جدول many to many با autoMapper
    نوشته شده توسط pArisA1986 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1394, 21:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •