نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعیین لبه چپ پرینتر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    تعیین لبه چپ پرینتر

    سلام
    من یه سند متنی دارم که با printdocument چاپش میکنم . مشکلم اینه که باید لبه چپ پرینتر رو دقیقا تعیین کنم . منظورم اینه که میخام متن دقیقا نسبت به لبه چپ کاغذ فاصله مشخصی داشته باشه . ینی مثلا 10 پیکسل تا لبه چپ باشه . واسه اینکار از این کد استفاده میکنم:

    Private Sub pd_PrintPage(sender As Object, e As PrintPageEventArgs) Handles pd.PrintPage
    e.Graphics.DrawImage(Rpt, New Point(10, -7))
    End Sub


    اولا مجبورم چاپ رو نسبت به کاغذ A4 انجام بدم (در صورتیکه عرض و طول سند متنی من A4 نیست ). ینی باید توی هر پرینتری که مشتری داره اول یه کاغذ A4 بزارم و یه چک پرینت بگیرم ببینم که چقدر باید کاغذ رو عقب یا جلو ببرم (به چپ و راست) تا لبه چپ کاغذ سر جای مشخص قرار بگیره و کار سختیه چون باید به مشتری بگم که کاغذ رو کجا بزاره .
    و اینکه نمیدونم Horizontal position و Vertical position که من ثابت تعریفشون کردم برای همه پرینتر ها (البته فقط لیزری ها) همین 10 و -7 هست یا پرینتر ها هم رزولوشن دارن و ممکنه اینها که من استاتیک تعریف کردم تغییر کنه . (البته الان با پرینتر خودم و این مقادیر ثابت مشکلی ندارم بجز همون تنظیم لبه کاغذ که باید برای بار اول تنظیم بشن)
    ممنونم اگه دوستان بتونن کمک کنن . سپاسگزارم
    البته اینم بگم که تحت هیچ شرایطی نمیتونم از ابزارهای گزارش مثل Cristal یا Fast Report و.... استفاده کنم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,594

    نقل قول: تعیین لبه چپ پرینتر

    مگه printdocument مارجین نداره آیا؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    نقل قول: تعیین لبه چپ پرینتر

    سلام
    چرا داره مشکل hardmargin ها هستن

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    نقل قول: تعیین لبه چپ پرینتر

    آقا واقعا هیچ کسی در هیچ زمانی همچین مشکلی نداشته تا حالا؟ مگه میشه ؟ مگه داریم؟
    اگه شما بخاین روی یه فرم چاپی مقدار بزنین چکار میکنین؟
    مثلا روی سفته بانکی ... روی فاکتور چاپ شده...قبض رسید ... چه میدونم روی چک ؟
    خب باید شروع چاپ روی لبه کاغذ باشه دیگه . مگه میشه از نیم اینچ پایین تر یا چپ تر پرینت شروع بشه؟ خب اینطوری همه چی داغون میشه که!!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعیین نقش ها و role ها در سایت و تعیین سطح دسترسی
    نوشته شده توسط m@momen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 خرداد 1393, 21:58 عصر
  2. تعیین فیمت پروژه لطفا نظر بدهید
    نوشته شده توسط OMID_BNT در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1392, 14:10 عصر
  3. مبتدی: تعیین سطر انتخاب شده
    نوشته شده توسط barnamenevisy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 آبان 1392, 16:38 عصر
  4. تعیین ایکون برای برنامه
    نوشته شده توسط soheil-vb6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 20:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •