نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل این کلاس کنترل چیه؟

  1. #1

    مشکل این کلاس کنترل چیه؟

    سلام
    یه کنترلی بنام TransparentControl را دارم میسازم (قبلا ساختم اما الان قابلیت های جدیدی دارم بهش اضافه میکنم)
    توی نسخه ی قبل این جوری بود که اگه در سطح کنترل های خواهر و برادر این کنترل ، کنترلی به پشت این کنترل میرفت ، کاربر باید اون کنترل را میداد تا این کلاس ، قبل از رسم خودش ، اون کنترل را اول رسم کنه. این کلاس را در زیر پیوست میکنم
    دارم این قابلیت را اضافه میکنم که نیازی نباشه که کاربر بخواد کنترل های پشت و کنترل های جلویِ (در سطح کنترل خواهر و برادری) کنترل TransparentControl را بهش بده و این کار را میخوام خود همین کنترل انجام بده . اما مشکلی داره که در زیر میگم .(هنوز بعضی از اعضاش کار نمیکنه و تموم نشد . فعلا از متد سازنده ای که کدش رو میذارم ، لطفا چک کنید) .
    در متد سازنده ی فرم تون ، این را بنویسید لطفا (بجای مسیر فایل png ، که میدونین هر فایل مورد نظر خودتون که خواستین را بدین . فقط اندازه اش جوری باشه که دو کنترل در کد زیر ، نصف شون یا قسمتی ازشون ، روی همدیگه بیفتن) :


    private TransparentControl transparentControl;
    private TransparentControl transparentControl_2;




    public Form1()
    {
    Bitmap bitmap = new Bitmap(@"E:\Project\Visual Studio\C#‎‎‎‎‎.Net\Saved Project\0 Important Project\Poshtibangir Tolo\PoshtibangirTolo\bin\Debug\Icon\PanelToolBar\ Close\Close.png");
    TransparentControlBitmap controlBitmap = new TransparentControlBitmap(bitmap, new Bitmap(bitmap.Width, bitmap.Height), new Bitmap(bitmap.Width, bitmap.Height), new Bitmap(bitmap.Width, bitmap.Height));
    controlBitmap.GraphicInterpolationMode = System.Drawing.Drawing2D.InterpolationMode.High;
    controlBitmap.SetColor(bitmap, ExportBitmapFor.MouseEnterBitmap, Color.DeepSkyBlue);
    controlBitmap.SetColor(bitmap, ExportBitmapFor.MouseDownBitmap, Color.Blue);
    controlBitmap.SetColor(bitmap, ExportBitmapFor.ControlDisabledBitmap, Color.Yellow);
    this.transparentControl = new TransparentControl(controlBitmap, new Point(200, 10));
    this.transparentControl.Name = "Close";
    this.transparentControl.MouseClick += new MouseEventHandler(this.TransparentControl_MouseCli ck);


    Bitmap bitmap_2 = new Bitmap(@"E:\Project\Visual Studio\C#‎‎‎‎‎.Net\Saved Project\0 Important Project\Poshtibangir Tolo\PoshtibangirTolo\bin\Debug\Icon\PanelToolBar\ Setting\Setting.png");
    TransparentControlBitmap controlBitmap_2 = new TransparentControlBitmap(bitmap_2);
    controlBitmap_2.MouseEnterBitmap = TransparentControlBitmap.SetColor(bitmap_2, Color.DeepSkyBlue);
    controlBitmap_2.MouseDownBitmap = TransparentControlBitmap.SetColor(bitmap_2, Color.Blue);
    controlBitmap_2.ControlDisabledBitmap = TransparentControlBitmap.SetColor(bitmap_2, Color.Yellow);
    this.transparentControl_2 = new TransparentControl(controlBitmap_2, new Point(210, 20));
    this.transparentControl_2.Name = "Setting";
    this.transparentControl_2.MouseClick += new MouseEventHandler(this.TransparentControl_MouseCli ck);


    this.Controls.Add(transparentControl);
    this.Controls.Add(transparentControl_2);
    }

    نکته ی عجیب برای من اینه که وقتی روی همین کد بالا (مخصوصا در خط this.Controls.Add(transparentControl) و همینطور در قسمت get و همینطور set برای پروپرتی BackgroundControls در کلاس زیر که پیوست کردم ، علامت breakpoint را میذارم و اگه بریک پوینت را همه را با دکمه ی F11 بزنم بره جلو ، پروپرتی BackgroundControls ، در شی transparentControl ، مقدار میگیره (اولین عضو از مقدارش برابر با شی transparentControl_2 میشه) که منم همین رو میخوام و درسته . اما هر دفعه بریک پوینت را با دکمه ی F10 بزنم بره جلو یا اصلا بریک پوینتی نذارم، با کمال تعجب میبینم که این پروپرتی (پروپرتی BackgroundControls ، در شی transparentControl) ، اون مقداری که قبلا گرفت را نداره و null میشه !!
    چرا این دو اتفاق میافته؟
    بسیار تعجب آوره !!




    بعد اینکه میشه وقتی کسی کنترلی را BringToFront کرد ، ما بتونیم رویدادی ازش بدست بیاریم؟ یعنی رویدادی برای BringToFront ظاهرا وجود نداره . داره؟ اگه روشی برای این کار هست یا کاریش میشه کرد (از طریق api ویندوز و هر روش دیگه ای) ، میگین؟ منظورم کد نیست . در صورت وجود ، لطفارفرنس بدین ، خودم بررسی میکنم.

    ----------------------------------------------------------------

    روند کلی کنترل TransparentControl رو اینجوری کردم که هر کنترلی در سطح خواهر و برادر کنترل TransparentControl مون (که والد یکسان دارن) ، به کنترل والدش اضافه شد یا تغییر باند داد (بجز کنترلِ جاری TransparentControl) ، به رویداد Parent_ControlAddedAndRemoved و SiblingControls_BoundsChanged متصل شون کردم . توی این رویدادها هم که هر دو یک کار را میکنن ، اول چک میکنم که کنترلی که این رویدادها براشون اتفاق افتاد ، آیا با کنترلِ جاری TransparentControl ، محیط مشترک (همون Rectangle.Intersect) دارن یا نه؟ اگه داشتن ، چک میکنم که آیا این کنترلِ اضافه شده ، یه بار در کلِ کنترل های پشتی اش هست؟ اگه بود ، اون کنترل رو به اعضای آرایه ی (پروپرتی) BackgroundControls اش اضافه میکنم . اگه در کنترل پشتی اش نبود ، در کل کنترل های جلویی اش چک میکنم که وجود داره یا نه و اگه اونجا وجود داشت ، اون کنترل رو به اعضای آرایه ی (پروپرتی) ForegroundControls اش اضافه میکنم .
    بعد هم اعضای پروپرتی BackgroundControls رو قبل از Invalidate کردنِ کنترل جاری TransparentControl ام invalidate میکنم (فقط اون بخشی شون را که با کنترل TransparentControl ام مشترک هستند ، invalidate میکنم) (تا قبل از کنترل جاری TransparentControl ام رسم بشن) و همین کار را بعد از invalidate کردنِ کنترل جاری TransparentControl ام برای پروپرتی ForegroundControls انجام میدم (این را هم بخش مشترک شون را invalidate میکنم) ( تا بعد از کنترل جاری TransparentControl ام رسم بشن)

    البته این قسمت از کدها فعلا یه مشکلی داره که باید وقتی متد OnParentChanged اجرا میشه هم ، این عملیات را یه بار انجام بدم یعنی رویداد Parent_ControlAddedAndRemoved را اون موقع ، فراخونی کنم.
    مشکلات دیگه ای هم شاید داشته باشه (فعلا نمیدونم).
    خیلی ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل این کلاس کنترل چیه؟

    سلام
    تقریبا جواب گرفتم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,638

    نقل قول: مشکل این کلاس کنترل چیه؟

    با سلام. ینی چی؟ من که نفهمیدم چی شد! تا حالا با کنترل flowlayoutpanel کار کردی ؟ هر کدوم از اشیاء رو که hide کنی غیب میشه و هرکدوم و که show کنی نمایان می شه در ابتدای کنترل اصلی!

  4. #4

    نقل قول: مشکل این کلاس کنترل چیه؟

    سلام
    ممنون
    کاری با کنترل FlowLayoutPane ندارم.

    -------------------------------------------

    یه کم درباره ی رویداد Invalidated و Paint (اینکه هر کدوم چند بار و دقیقا چه زمانی اجرا میشن) ، توضیح میدین؟
    آیا رویداد Invalidated ، مثلا 100 بار هم که پشت سر هم متد Control.Invalidate را صداش کنیم ، فقط یکبار رویدادش اجرا میشه؟
    اگه این طوره ، پس برای دفعه ی بعدی ، چه زمانی متد Control.Invalidate را صدا کنیم ، برای بار بعدی هم رویداد Invalidated اجرا میشه؟ (متوجه ی منظورم شدید؟)

    چرا تعداد اجرای رویداد Invalidated و Paint با هم فرق دارن؟ آخه مگه نباید هر بار متد Control.Invalidate را فراخونی میکنیم ، به همون تعدادی که فراخونی میکنیم ، رسم (Paint فراخونی بشه) انجام بده ؟ چرا رویداد Paint اکثر اوقات دو یا چند بار اتفاق میافته؟ در این صورت (که دو یا چند بار اتفاق میافته) و ما فقط یکبار متد Control.Invalidate را فراخوانی کرده بودیم ، بقیه ی بارها ، کدوم متد باعث شد که این رویداد Paint اجرا بشه؟

    خیلی ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله SajjadKhati : دوشنبه 07 مرداد 1398 در 00:25 صبح

  5. #5

    نقل قول: مشکل این کلاس کنترل چیه؟

    سلامی مجدد
    آخرین تغییراتی که دادم را فایل این کلاس را در زیر میذارم.
    الان مشکلش اینه که وقتی پروپرتی TextAutoSize از کلاس TransparentControl را تغییر میدم ، متن ای که رسم میکنه ، وقتی موس را روی این کنترل میبریم ، ضخیم رسم میکنه . دلیل شو گشتم ، ولی پیدا نکردم . کسی میدونه راهنمایی کنه؟

    الان این کد زیر ، اشکالی که در بالا توضیح دادم را نمایان میکنه (اول روی دکمه ی AutoSize ، کلیک راست کنید و به متن کنترل TransparentControl هم دقت کنید که خواهید دید کمی ضخیم تر میشه . اگه فرم را مینیمایز و بعد به حالت اولیه اش برگردونید ، متن ، نازک میشه. اگه دوباره این کاری که گفتم را انجام بدین یا موس را روی کنترل ببرید ، متن ، ضخیم تر میشه) :


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Button btnAutoSize = new Button { Bounds = new Rectangle(10, 10, 100, 35), Parent = this, Text = "AutoSize", BackColor = Color.WhiteSmoke };
    btnAutoSize.MouseUp += new MouseEventHandler(this.Button3_MouseUp);




    TransparentControlText text = new TransparentControlText("salam");
    this.transparentControl = new TransparentControl(text, new Rectangle(new Point(100, 200), new Size(250, 100)), false);
    this.Controls.Add(this.transparentControl);
    }




    private void Button3_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    this.transparentControl.TextAutoSize = false;
    else if (e.Button == MouseButtons.Right)
    this.transparentControl.TextAutoSize = true;
    }



    دانلود آخرین تغییرات فایل TransparentControl :

    https://8pic.ir/uploads/TransparentControl_bc65d.rar


    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: مشکل این کلاس کنترل چیه؟

    سلامی مجدد
    انگار حدودا ، بهتر پیدا کردم که مشکل از کجاست (اما هنوز دقیق متوجه نشدم) .
    مشکل انگار از کدهای تغییر سایز در TransparentControl هست . ربطی به TransparentControlText نداره.
    مثلا کدهای زیر ، مشکلی ندارن (این کد ، رویداد Button3_MouseUp در کد بالاست که تغییر کرده) (برای آپدیت و رسم ، بعد از کلیک روی دکمه ، موس را روی کنترل TransparentControl ببرید) :



    private void Button3_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    this.transparentControl.TransparentControlText.Tex t = "salam";
    else if (e.Button == MouseButtons.Right)
    this.transparentControl.TransparentControlText.Tex t = "khobi?";
    }


    یا


            private void Button3_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)

    {
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    this.transparentControl.TransparentControlText.Tex tFont = this.Font;
    else if (e.Button == MouseButtons.Right)
    this.transparentControl.TransparentControlText.Tex t = "khobi?";
    }


    اما این کد مشکل داره :


            private void Button3_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)

    {
    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    this.transparentControl.Size = new Size(250, 100);
    else if (e.Button == MouseButtons.Right)
    this.transparentControl.Size = new Size(180, 70);
    }


    حالا داخل کلاس TransparentControlText مشکل خودش را نشون میده چون داخل رویداد TransparentControl_TextAutoSizeChanged ، کدِ this.TransparentControl.Size = fontSize.ToSize() را بکار بردم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •