نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لیستی از لینک ها ومطالب

  1. #1

    لیستی از لینک ها ومطالب

    سلام، در php باید یک لیستی درست کنم که وقتی روی هرلینکی(موضوعی) که توسط ادمین نوشته و در دیتابیس insert شده کلیک میکنم اطلاعات رو از دیتابیس بخواند و در قسمت اصلی(main body) سایت نمایش داده بشه (همچنین نمایش صفحات دیگر مانند صفحه login ,...). یه چیزی مثل مفهوم مستر پیج در ASP.NET. برای اینکار باید چه کار کرد؟آیا کوئری select رو باید در main body به کار ببرم؟
    آخرین ویرایش به وسیله tempel : چهارشنبه 02 مرداد 1398 در 03:51 صبح

  2. #2

    نقل قول: لیستی از لینک ها ومطالب

    یکی از روشهایی که امروزه متداول است ساختار MVC می باشد که مقالات متعددی درباره نحوه پیاده سازی آن در php به فارسی و انگلیسی وجود دارد.

    یکی از روشهای دیگر که همچنان متداول است استفاده از فایل های header , footer می باشد که در هدر کدهای html ابتدای صفحه و در فوتر کدهای html انتهای صفحه را درج می کنید این دو فایل تقریبا در اکثر صفحات مشترک می باشد.
    کدهای یک صفحه مانند صفحه لاگین بصورت زیر میباشد.

    login.php

    <?php
    require('header.php');

    //put login form here


    require('footer.php');


    header.php

    //start session
    <html>
    <head>
    //link to styles and javascripts
    </head>
    <body>
    //show top menu



    fotter.php

    //add other js files
    //show footer menu
    </body>
    </html>

  3. #3

    نقل قول: لیستی از لینک ها ومطالب

    اما اگر قصد دارید که بجای دو فایل از یک فایل استفاده کنید میتوانید محتوای مثلا صفحه لاگین خود را در یک متغییر بریزید مثلا $content و آن را در صفحه masterpage نمایش دهید.

    login.php

    $content = "<form>...</form>";

    require('masterpage.php');


    masterpage.php

    <html>
    <head>
    //link to styles and javascripts
    </head>
    <body>
    //show top menu
    //show content
    <?php echo $content;?>

    //add other js files
    //show footer menu
    </body>
    </html>


    قرار دادن یک فرم داخل یک متغییر خیلی سخت نیست اما وقتی صفحات پیچیده تر می شود نمیتوان به راحتی همه را در یک متغییر قرار داد. یا شاید لازم باشد که قالب صفحه لاگین در یک فایل مجزا قرار داشته باشد. در این صورت میتوان با استفاده از دستورات ob_start محتوای خروجی را بافر کرد. بنابراین کدهای صفحه لاگین بصورت زیر تغییر می کند:

    login.php

    <?php
    //start output buffer
    ob_start();
    echo("LOGIN FORM:");
    ?>

    <form>
    //login form
    </form>

    <?php include('login_form.php');?>

    <?php
    $output = ob_get_clean();


    require('masterpage.php');
    آخرین ویرایش به وسیله ali_sed : چهارشنبه 02 مرداد 1398 در 12:08 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت لیستی از افراد بر حسب عدد مربوطه
    نوشته شده توسط دلتنگ اسمان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 آذر 1392, 20:19 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1392, 12:32 عصر
  3. سوال: برگرداندن لیستی از فایل ها
    نوشته شده توسط chaown در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1391, 00:47 صبح
  4. سوال: لیستی از فایل
    نوشته شده توسط yako_yako در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 00:47 صبح
  5. سوال: برگرداندن لیستی از فایلها
    نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •