نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ورود اطلاعات در فرم

  1. #1

    ورود اطلاعات در فرم

    سلام و قت بخیر
    من یه سوال در مورد ورود اطلاعات از طریق فرم داشتم
    راستش سوالم شاید خیلی ابتدایی باشه اما چیزی پیدا نکردم
    من یه فایل دارم که میخوام اطلاعات کارکرد پرسنل و وارود کنم به صورت ماهیانه، میخواستم بدونم چطور میتونم ایتمی مثل ماه و سال تو هر رکورد جدیدی که می زنم اتومات خودش درج بشه و لازم نباشه من اونو تو هر رکورد جدید انتخاب کنم؟
    فایل و میخوام بفرستم اما ارور میده و نمیشه فرستاد.
    ممنون میشم کمک بفرمائید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: ورود اطلاعات در فرم

    سلام

    مختصر میگم خدمتتون
    در فیلدی چه در جدول و چه در فرم یه قابلیتی داره به اسم مقدار پیشفرض default value
    میتونید مقدار مورد نظر که به صورت پیشفرض در فیلد قرار میگیره رو در این بخش قرار بدین تا بدون درج اطلاعات، خودش مقدار مورد نظر رو برگردونه
    مقدار زیر رو برای آزمایش در این فیلد قرار بدین و نتیجه رو بررسی کنید
     now()

  3. #3

    نقل قول: ورود اطلاعات در فرم

    سلام
    وقت بخیر

    یک فرم دارم که توش چند تا تکس باکس هست
    حالایک دکمه دارم که برای ذخیره رکورد در دیتابیس تنظیم شده
    میخوام بعد از ذخیره فرم ، فرم برای پر کردن اطلاعات جدید آماده بشه و فقط textbox6 همون مقدار قبلی رو حفظ کنه.

  4. #4

    نقل قول: ورود اطلاعات در فرم

    سلام دوست عزیز
    بعد از ذخیره اطلاعات تمامی داده های تکست باکس هات رو null کن
    مثلا بنویس text1.value=null

  5. #5

    Unhappy نقل قول: ورود اطلاعات در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط jaberkipps مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    بعد از ذخیره اطلاعات تمامی داده های تکست باکس هات رو null کن
    مثلا بنویس text1.value=null
    ممنون از جواب سریعتون
    اینجوری بگم من دوتا جدول دارم (فاکتور - کالاهای فاکتور) شماره فاکتور رو از جدول فاکتور میبرم به جدول کالاهای فاکتور
    حالا توی فرم که میخوام کالاها رو تعریف کنم باید شماره فاکتور ثابت بمونه.
    فقط مشکلی که هست من نمیخوام زیاد برم تو کار vba و فقط دکمه رو که میزنم ذخیره میکنه و دکمه بعدی رو که میزنم ( کالای جدید) همه باکس ها پاک بشن بجز شماره فاکتور درضمن امتحان کردم توی ماکرو متغییر درست کردم قبل از پاک شدن صفحه ، مقدار باکس رو فرستادم به متغییر ، بعدش که رکورد جدید آماده میشه متغییر رو میذارم توی باکس خودش ولی موقع کار با فرم در دومین ثبت رکورد مقدار باکس شماره فاکتور صفر میشه و خطا میده که این فاکتور موجود نیست .
    آخرین ویرایش به وسیله sirdash : چهارشنبه 09 مرداد 1398 در 14:31 عصر

  6. #6

    نقل قول: ورود اطلاعات در فرم

    سلام . شما برای شماره فاکتور بهتر با تابع DMAXبزرگترین عدد تکس باکس را بگیرین و با 1 جمع کنید . میتونید در دیفالت ولیو تکس قرار بدین این دستور را .

  7. #7

    نقل قول: ورود اطلاعات در فرم

    سلام
    وقت همگی بخیر
    یه سوال داشتم
    دو تا جدول دارم یکی فاکتور
    factor_id
    factor_date
    customer_id
    factor_price
    weight
    discount
    tax
    description
    total_price

    جدول دوم ریز فاکتور
    product_id
    factor_id
    name
    price
    number
    weight
    price_total

    در فرم ثبت اقلام فاکتور (تصویر پایین)
    1111.PNG
    موقعی که مشخصات کالا رو وارد میکنم در جدول پایین نشان داده میشه
    ولی موقعی که مثلا میخوام از جدول پایین رکوردی رو انتخاب کنم و کلیک میکنم تا در فیلد های بالا نمایش داده بشه تا ویرایش یا پاک کنم خطا میده (تصویر پایین)
    1111.PNG
    راه چاره چیه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •