نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کنترل Ctrl+Z,Ctrl+E,Ctrl+Ent در RichEdit

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    کنترل Ctrl+Z,Ctrl+E,Ctrl+Ent در RichEdit

    سلام
    میخوام بشه بیش از یک مرحله RichEdit رو Undo کرد.البته کامپوننت اینطوری دیدم اما نمی دونم قابل اطمینان هست یا نه(نصبش نکردم)
    علوه بر این برای سازگاری با قسمتهای دیگه برنامه نیاز دارم Ctrl+E (وسط چین) , Ctrl+Ent رو خودم بررسی کنم و وقتی فشار داده شدند فشار کلیدهایی رو شبیه سازی کنم.
    بلد نیستم کامپوننت رو سفارشی کنم.از این صفحه هم نفهمیدم چطور کار کنم.
    می دونم WM_Undo هم داریم اما چطور این کار رو بکنم؟ و کارکترهای دیگه هم که گفتم چی؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: کنترل Ctrl+Z,Ctrl+E,Ctrl+Ent در RichEdit

    onShortCut فرم رو میشه استفاده کرد؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    963

    نقل قول: کنترل Ctrl+Z,Ctrl+E,Ctrl+Ent در RichEdit

    به این کدر رسیدم:
      private
    procedure AppMessage(var Msg: TMsg; var Handled: Boolean);

    ..
    procedure TEditorForm.FormCreate(Sender: TObject);
    Application.OnMessage := AppMessage;

    procedure TEditorForm.AppMessage(var Msg: TMsg; var Handled: Boolean);
    begin
    if (Msg.hwnd = RichEdit1.Handle) //if the focus is in the RichEdit1
    and (Msg.Message=WM_KEYDOWN) then //if the user pressed a key
    begin
    if (GetKeyState(VK_CONTROL) < 0)//control isdown
    and (Msg.wParam<>17)//Ctrl Without Key
    and ((Msg.wParam=69)//Center:E
    or (Msg.wParam=76)//Left:L
    or (Msg.wParam=82)//Right:R
    or (Msg.wParam=89)//Y:Redo
    or (Msg.wParam=90))//Z:Undo
    then
    Begin
    if Msg.wParam=89 then
    Redo;
    if Msg.wParam=90 then
    Undo;
    Handled := True;
    End;
    end;
    end;

    فکر نمی کردم تایپ لاتین وسط فارسی در ریچ ادیت اینقدر سخت باشه.کلا کامپوننت پیچیده ایه هست.
    آخرین ویرایش به وسیله mbshareat : پنج شنبه 03 مرداد 1398 در 14:55 عصر

تاپیک های مشابه

  1. بستن ctrl + a و ctrl+c در فایر فاکس
    نوشته شده توسط dj_morteza در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1392, 01:15 صبح
  2. سوال: تشخیص ctrl+c /ctrl+v
    نوشته شده توسط nickandish در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1390, 14:49 عصر
  3. سوال: دلیل عمل نکردن كليد های ctrl+c يا ctrl+v در فرمهای MDI؟
    نوشته شده توسط reg_google در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 11:27 صبح
  4. قفل کردن کلید ترکیبی ctrl+alt+del
    نوشته شده توسط M * M * A در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 25 تیر 1386, 09:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •