نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: پیشنهاد تغییر رنگ بلوک کد

  1. #1

    پیشنهاد تغییر رنگ بلوک کد

    سلام اقای کرامتی
    به نظر من برای خوانایی بهتر رنگ بلوک کد که در حال حاضر پس زمینه سفید و رنگ قلم سبز است را تغییر دهید
    چون کمی چشم را ازیت میکنه و به جای ان از رنگ پس زمینه کرم و یا سبز کمرنگ و قلم سیاه استفاده کنید
    من یک تصویر از رنگ بلوک کد پیشنهادیم را برایتان اپلود میکنم
    از زحمات بسیاری که برای کاربران سایت میکشید بسیار ممنونم و به شما و تمامی دوستانی که برای هر چه بهتر شدن این سایت سعی و تلاش میکنند خسته نباشید میگویم

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    پیشنهاد خوبی است.

    انجام شد:
    Program Hello_BForum;

    Interface

    uses
    Delphi_KDE,
    DelphiAssistant,
    subSilver;

    Const
    Code_Block_Color_Change=True;

    Begin
    ShowMessage('Thanks for participation!');
    End;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    خدا بده شانس :-x :-x
    ما 60 روزه یک خواهش کردیم انگار نه انگار ولی ....... :evil: :evil: :evil:
    آقا یک فکری هم به حال این کلید مسخره اسکرول لوک برای تغییر زبان لعنتی هم بکنید :evil: :evil:

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    آقا یک فکری هم به حال این کلید مسخره اسکرول لوک برای تغییر زبان لعنتی هم بکنید
    بجای فحش دادن یکبار Ctrl+F5 مبارک را بر روی Keyboard تان فشار دهید و صفحات را دوباره امتحان کنید.
    موردی که شما قبلا به آن اشاره کردید دو روز پیش اصلاح شده است!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant
    پیشنهاد خوبی است.
    انجام شد:
    من که پس زمینه سفید و پیش زمینه سبز رو می بینم :?
    از بابت اسکرول لاک هم ممنون 8)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    بجای فحش دادن یکبار Ctrl+F5 مبارک را بر روی Keyboard تان فشار دهید و صفحات را دوباره امتحان کنید.
    موردی که شما قبلا به آن اشاره کردید دو روز پیش اصلاح شده است!
    جناب آقای کرامتی چه خوب پیرو فرمایشات خودتان که فرموده بودید در انتهای هر تاپیک نتیجه را اعلام کنیم تا دیگران از نتیجه باخبر باشند این مورد را در همان صفحه و در انتهای آن تاپیک اعلام می کردید
    یا حداقل در جایی اعلام می کردید که ممبعد به جای اسکرول لوک می توان از Crtl + F5 استفاده کرد
    چون بنده و دیگر دوستان فکر نمی کنم که علم بر غیب داشته باشند

    با این حال از زحماتتان و رسیدگی هایتان ممنون و متشکرم
    هر چند که این گونه که مشخص است چندان دل خوشی از اینجانب ندارید و فکر می کنم دوست دارید سر به تن من نباشد
    چرا نمی دانم

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    یا حداقل در جایی اعلام می کردید که ممبعد به جای اسکرول لوک می توان از Crtl + F5 استفاده کرد
    دوست عزیز، CTRL+F5 برای refresh کردن کامل صفحات استفاده میشود تا بتوانید از Header های جدید که شامل نسخه اصلاح شده اسکریپت های مدیریت زبان است استفاده کنید.

    در ضمن، برای سویچ کردن بین فارسی و انگلیسی کما فی السابق از Scroll Lock استفاده میشود، با این تفاوت که زبان سایت اکنون بصورت پیش فرض بر روی انگلیسی است، نه فارسی.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    رنگ های بلاک کد چی شد ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    در ضمن، برای سویچ کردن بین فارسی و انگلیسی کما فی السابق از Scroll Lock استفاده میشود،
    عجب !!!!!!!!!!!!!!!
    خیلی پس هنر کردید
    در حال حاضر که من دارم از سیستم های معمولی استفاده می کنم و با کلید اسکرول لوگک کار می کنم
    ولی این چنین که شما می فرمایید زمانهایی که من در مسافرت هستم و دسترسی به کلید اسکرول لوک ندارم نیام تو این سایت بله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یعنی حداقل هفته ای 2 الی 3 روز باید قید این سایت رو بزنم :(
    یا با کپی پست ادامه بدم :!: :مخالف:
    اصلا می خواهم بدونم این Alt+Shift چه مشکلی داشت که برش داشتید ؟؟؟؟ :(

  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    :?
    اصلا می خواهم بدونم این Alt+Shift چه مشکلی داشت که برش داشتید ؟؟؟؟
    اینجانب عاجزانه خواهش میکنم لطفا قبل از نوشتن مطلبی آنرا بررسی نمایید.

    این Alt+Shift مشکلی نداشت و ندارد، کما اینکه بنده تمام مطالب ام را با همین ترکیب کلید و با صفحه کلید فارسی XP تایپ میکنم.

    ما پس از انتقال به سایت جدید بدلیل اینکه کاربران تازه وارد اطلاعی از کلید Scroll Lock و کاربرد آن نداشتند حالت تایپ سایت را بصورت پیش فرض بر روی تایپ فارسی قرار دادیم. بدین ترتیب کسانی که میخواستند از صفحه کلید ویندوزشان استفاده کنند ابتدا میبایست کلید Scroll Lock رو میزدند تا تایپ فارسی سایت خاموش شده و بتوانند از صفحه کلید فارسی خودشان استفاده کنند.

    بخاطر درخواست تنی چند از دوستان تصمیم گرفتیم این رویه را به حالت اولیه یعنی حالت تایپ پیش فرض بر روی انگلیسی قرار دهیم تا کسانی که صفحه کلیدشان Scroll Lock ندارد با مشکلی مواجه نشوند، اما ظاهرا قضیه هنوز برای شما مفهوم نیست!

    در ضمن، بخاطر برخورد نامناسب شما اینجانب دیگر هیچگاه جواب شما را نخواهم داد!

    موفق باشید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    در ضمن، بخاطر برخورد نامناسب شما اینجانب دیگر هیچگاه جواب شما را نخواهم داد!
    :(
    جناب آقای کرامتی من هنوز هم نگرفتم که چی شد
    و گیج شدم
    چند روز پیش که می خواستم با نوت بوک بیام تو سایت با مشکل انگلیسی نویسی مواجه شدم
    امدم و یک تاپیک زدم و خواهش کردم راهنمایی کنید
    ولی دریغ از حتی یک جواب
    خوب بد دیدم اینجا درخواست شده سریع هم بررسی شده
    خوب منم ناراحت شدم که چرا به مشکل ما رسیدگی نشده
    بعد جنابعالی گفتید حل شده با اف 5
    بعد دوباره گفتید به غوت خود باغیست
    دوباره می فرمایید حل شده
    تازه از دست ما دلگیر هم شدید
    :(
    باشد
    هر جور شما راحتید
    باشد که روزگار به کام شما باشد :flower:

  12. #12
    جناب کرامتی خیلی ممنون از انجام پیشنهاد تغییر رنگ

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بله! جالب شده!
    شبیه به هلپ های قدیمی بورلند :wink:

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •