نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: یک مشکل : دستور Replace در Sql

  1. #1

    یک مشکل : دستور Replace در Sql

    با سلام
    دوستان میشه بگید مشکل دستور زیر چیه

    SELECT REPLACE(EFood, 'Apple', 'Test') FROM Food

    در زمان اجرا میگه دستور Replace رو نمیشناسم
    محیط اجرا دلفی 7

    با تشکر

  2. #2
    این دستور رو روی چه Database یی اجرا میکنی؟

  3. #3
    بانک access

  4. #4
    از دستور update استفاده کن

  5. #5
    بخشید دوست عزیز mehdi_mohammadi
    منظور من جایگزیی یک کلمه در رشته میباشد
    با استفاده از دستورات ترکیبی خودم بلدم فقط میخواستم بدونم اشکال این دستور چیه
    آیا فقط مسئله بخاطر استفاده از بانک Access میباشد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sql_qassem
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران تهران -
    پست
    237
    این دستور sql استاندارد نیست .باید سینتکسش رو ببینی چطوری استفاده می شه.
    در همون اکسس که می گی.

  7. #7
    این چیزی که نوشتی هم درسته هم استاندارد ، باید جای دیگه ای دنبال مشکلت بگردی ، برای تست اسم Table رو هم بزار قبل اسم فیلد اینطوری :

    SELECT REPLACE(Food.EFood, 'Apple', 'Test') FROM Food

    آهان راستی یادم میآد این درایور های اکسس خیلی بیخود بودن مثلا Join رو ساپرت نمیکردن بعید نیست Replace رو هم ساپورت نکنند. از چه درایوری استفاده میکنی؟

  8. #8

    Lightbulb

    دوست عزیز نمی دانم مشکلت حل شده یا نه .ولی در این فایل طریقه نوشتن دستور replace در access به صورت صحیح آن آمده. امیدوارم کمکت کنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. تابع Replace
    نوشته شده توسط niksoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 07:59 صبح
  2. Replace کردن یک رشته درون خود فایل
    نوشته شده توسط Maryam80 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 07:30 صبح
  3. Search and Replace
    نوشته شده توسط رحمانیان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 فروردین 1382, 21:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •