نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر رنگ بعضی از رکورد ها در datagridview

  1. #1

    Question تغییر رنگ بعضی از رکورد ها در datagridview

    سلام
    من یک datagridview دارم که یکی از ستون های اون booleanهست من می خوام هر رکوردی که این ستونش false باشه یک رنگ دیگه نشون داده بشه
    در ضمن من این گرید رو به یک دیتا ست وصل کردم و اونو که پر می کنم این گرید هم پر می شه؟
    آیا راهی هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    با سلام..

    شما که جانوس کاری چرا ؟
    من در یک برنامه با جانوس دقیقا همین کار رو انجام دادم و خیلی هم راحته !

    موفق باشید .

  3. #3
    سلام
    من گرید های رو که نمی شه یا خیلی سخته رو با جانوس درست می کنم
    در ضمن این یه پروژه ی دیگست شاید اصلا به جانوس نیاز پیدا نکنم.
    یعنی واقعاً نمی شه اگه نمی شه پس اون دوستمون کجاست که می گفت هر کاری رو با گرید خود دات نت می تونه بکنه؟!
    در ضمن من می خوام هدر گرید رو خودم تعیین کنم چه تو جانوس چه تو گرید ویو اما وقتی یک رنگ رو تو بک گروند هدر رو ، میزارم عمل نمی کنه

  4. #4
    با سلام
    تابعی مثل این شاید به دردتون بخوره.

     Private Sub ChangeRowBackColor(ByRef dg As DataGridView, ByVal Row As Integer, ByVal color As Color)
    Dim myStyle As New System.Windows.Forms.DataGridViewCellStyle
    myStyle.BackColor = color
    Dim cell As DataGridViewCellCollection = Me.DataGridView1.Rows(Row).Cells
    For i As Integer = 0 To cell.Count - 1
    cell.Item(i).Style = myStyle
    Next
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1399, 11:43 صبح
  2. تغییر ستون از نوع combobox در datagridview
    نوشته شده توسط fks_program در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:50 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 14:53 عصر
  4. چگونه می توان CurrenRow را در یک datagridview تغییر داد
    نوشته شده توسط aamirhk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1386, 19:13 عصر
  5. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1385, 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •