نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اشکال در binding

  1. #1

    اشکال در binding

    توی فرمم یه combobox دارم ، می خوام وقتی یکی از آیتمهاشو انتخاب کردم
    textbox هایی که روی فرم دارم با زدن یک کلید پر بشه
    کسی می تونه راهنماییم کنه؟

  2. #2
    با SQL کار می کنمیه فرم دارم که چندتا تکست باکس داره و یه کومبو باکس
    می خوام یکی از آیتمهای کومبو باکس رو که انتخاب کردم
    تکست باکسهای روی فرم با استفاده از رکوردی که اون آیتم انتخاب شده توش بود، پر بشه
    ممنون می شم کمکم کنید

  3. #3
    یکی پیدا نمیشه راهنماییم کنه؟

  4. #4
    وقتی یک آیتم از comboBox انتخاب شد با استفاده از صفت SelectedValue به محتوای اون می تونی دسترسی پیدا کنی و بعد هم که مشخصه باید Select مورد نظر خودت رو انجام بدی. منظورت همین بود؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85
    ببین عزیزم بستگی داره چطور کار کردی
    مثلا اگه بخوای میتونی همه کنترل هات رو بایند کنی
    اینطوری وقتی هر آیتم رو توی کمبو باکست انتخاب کنی بخاطر بایند بودنشون همه تکست باکس ها هم به همون سطر میرن و مقدارشون متانسب با سطر انتخابی در کمبو باکس عوض میشه.
    اگه بایند کردن رو بلد باشی اینطوری مشکلت حل میشه.

    اما اگه فقط کمبو باکست بایند باشه و بخوای تکست باکس ها دستی پر بشن چند تا راه داری
    راحت ترینشون رو میگم.
    یه تابع تعریف کن که وقتی ایندکس کمبو باکس تغییر کرد فراخونی بشه.
    خب حالا بستگی داره به چه زبونی مینویسی من vb رو میگم
    dst اسم دیتا ستته و myTable اسم جدولت اینارو توی تابع بنویس. راستی دیتا ست رو عمومی تعریف کنی

    With dst.Tables("MyTable").Rows(BindingContext(dst.Tabl es("MyTable")).Position)
    TextBox1.Text = .Item("Field1")
    TextBox2.Text = .Item("Field2")
    End With

    راه های زیادی هست. فعلا این کارتو راه میندازه.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85
    اخ اصلا حواسم به تاریخ پست نبود.
    خیلی دیر شده!
    شرمنده

تاپیک های مشابه

  1. binding source , binding manager
    نوشته شده توسط odiseh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 آبان 1386, 09:23 صبح
  2. انقیاد داده ها ( Binding ) در منوی دات نت
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 20:24 عصر
  3. حذف شرایط Binding چند کنترل
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 11:09 صبح
  4. خاصیت Binding
    نوشته شده توسط m_rashidi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1385, 08:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •