نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: فارسی نوشتن در text box های فاکس پرو

  1. #1

    فارسی نوشتن در text box های فاکس پرو

    من برای فارسی نوشتن توی فاکس پرو از Ocx که در یک کلاس لینک شده استفاده کردم

    اگه کسی خواست بگه بفرستم

    من قبلا غیر از فاکس با برنامه های دیگر کار کردم اما هیچکدوم فاکس نمیشه





    محمد رضا توکل
    آخرین ویرایش به وسیله rezaTavak : سه شنبه 18 دی 1386 در 08:36 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    قربون دستت زودتر عضو میشدی اگه میشه بزارش تو فوروم تا همه استفاده کنن
    راستی تو همه ویندوز ها درست کار میکنه؟ :?:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    مهمان
    سلام
    rezatavak عزیز

    اگه ممکنه برا من بفرستینش

    ممنون میشم
    اصلان

    bidad_faryad@hotmail.com

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    United Arab Emirates
    پست
    97
    سلام
    اگر میشه برای من هم بفرستید.

  5. #5
    این کلاس در دو قسمت طراحی شده:
    1- تک خطی
    2- چند خطی
    و از دو Ocx به نامهای به ترتیب EditiText.ocxو MultiText.ocx استفاده می کنند.
    خود اینها چون در VB نوشته شده اند بنابراین به فایل Msvbvm60.dll نیاز دارند.
    کتابخانه کلاس شامل دو کلاس EditText و EditmText است که اولی برای گرفتن متون تک خطی و دومی برای استفاده از متون چند خطی است.

    نحوه کار به این صورت است که باید این کلاسها را به TextBox یا EditBox که با فیل کار میکند Set نمایید. برای این منظور باید نام TextBox یا EditBox را در مشخصه ControlSource1 که در کلاس تعریف شده قرار دهید. به طور پیش فرض مشخصه THIS که خود کنترل است تعریف شده است. بعنوان مثال میخواهید آنرا با Form1.Text1 ست نماید باید در مشخصه ControlSource1 مقدار Form1.Text1 یا This.Parent.Text1 قرار دهید. و مشخصه Text1.Visible را .F. نمایید. و محل Text1 و EditText1 را در یکجا قرار دهید.

    مشخصه EditMode برای کنترل حالت ویرایش در فرمهاست. اگر این مشخصه .T. باشد این TextBox قابل ویرایش است و گرنه نه. بنابراین در فرمهایتان باید یک مشخصه EditMode که حالت ویرایش را نشان دهد باشد. میتوانید این مشخصه را همچنان که در برنامه با ButtonSet1 ست شده شما نیز ست نمایید. یعنی در رویداد Refresh عبارت زیر را بنویسید:

    THIS.EditMode = THIS.ButtonSet1.EditMode

    یا میتوانید کلاسی بنویسید و در آن اینکارها را بکنید. مثل کلاس Edit1 در کتابخانه کلاس.

    Form1 مثال این برنامه است.

    البته این و Ocx آن توسط خودم نوشته شده اما متاسفانه فایل منبع OCX آن بدلیل خراب شدن هاردم از بین رفت اگر فکر میکنید میتوانید از این استفاده نمایید میتوانم دوباره آنرا نوشته و سورس آن را در اختیار عزیزان قرار دهم.

    از راهنماییهای خود من را بی بهره مسازید.

    البته تو همه ویندوزهای عربی و چندزبانه امیدوارم درست کار کنه. من در XP و 98 امتحانش کردم. آخه خودم به اینها بیشتر تکیه دارم.


    با تشکر
    امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد
    خودم که خیلی از این خیلی استفاده کرده ام

  6. #6
    لطفا بعد از استفاده نظر بدین
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    دوست عزیز از حس همکاری شما سپاسگذارم و ورود شما را به این فروم خوش آمد میگم
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  8. #8
    با سلام

    آقای کیا ممنونم لطف شما مرا نسبت به کار دلگرم خواهد کرد.

    __________________________________________________ _____________
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  9. #9
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    لطفا مشخص کنید که این ها آیا فقط راست به چپ نویسی رو درست می کنند یا فارسی نویسی؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  10. #10
    با سلام

    خودتون امتحان کنید

    __________________________________________________ _____________
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  11. #11
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    من امتحان کردم فقط راست به چپ می کرد . درسته؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  12. #12
    سلام

    راستش باید ویندوز شما راست به چپ را پشتیبانی کنه و مهم نیست گه ویندوزی باشه
    XP,Me,98,2000 همه یکسانند.

    من که مشکل خودم را حل کرده شاید 3 ماه طول کشید تا این Ocx را نوشتم

    ______________________________________

  13. #13
    سلام

    اینم سورسش با کمی تغییرات.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  14. #14
    سلام

    بعد از چند روز تلاش یافتم!!!!!!

    میکروسافت چند کنترل را ساخته که در لیست با نامهای Microsoft forms 2.0 شروع میشوند و تمام کنترلهای معرف را پشتیبانی میکند. خب به همون روشی که از این ActiveX این قسمت استفاده میکنید از آنها استفاده کنید و متدها و مشخصاتی که مثل فاکس نیست را در نظر داشته باشید مثلا Text به جای Value و Change به جای InteractiveChange. راستی کامبو باکسش یه خاصیت داره که شاید دنبالش باشید و اون اینه که اگر در لیست اون چیزی که تایپ میکنید شبیه باشه پیداش میکنه مثلا اگر لیست شهرهای ایران داخل اون باشه با تایپ ت تاکستان و ته تهران پیشنهاد میشه!
    یک چیز دیگه همه Hwnd دارند! و با SPy++ هم اعداد hwnd اون را میبینید. ولی برای بدست آوردن آنها باید از توابع Api Platform SDK: Windows User Interface استفاده کنید.

    یه چیز دیگه:
    1- fm20.dll
    2- fm20enu.dll
    3- msvbvm60.dll
    این سه کنترل در هنگام توضیع برنامه هایتان باید در شاخه سیستم یا محل نصب برنامه باشد.


    خب به نظر من یکی از مشکلات فاکس که فارسی نویسی در آن بود با این کنترلها رفع میشه. و کاری که درسته اینه که برای هر یک کلاس بسازید و با کنترلهای خود فاکس مرتبطش کنید.

    راستی اگه چیزی شما پیدا کردید ما را هم بی خبر نگذارید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  15. #15
    سلام
    کسی نظری نداره؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak مشاهده تاپیک
    این کلاس در دو قسمت طراحی شده:
    1- تک خطی
    2- چند خطی
    و از دو Ocx به نامهای به ترتیب EditiText.ocxو MultiText.ocx استفاده می کنند.
    خود اینها چون در VB نوشته شده اند بنابراین به فایل Msvbvm60.dll نیاز دارند.
    کتابخانه کلاس شامل دو کلاس EditText و EditmText است که اولی برای گرفتن متون تک خطی و دومی برای استفاده از متون چند خطی است.

    نحوه کار به این صورت است که باید این کلاسها را به TextBox یا EditBox که با فیل کار میکند Set نمایید. برای این منظور باید نام TextBox یا EditBox را در مشخصه ControlSource1 که در کلاس تعریف شده قرار دهید. به طور پیش فرض مشخصه THIS که خود کنترل است تعریف شده است. بعنوان مثال میخواهید آنرا با Form1.Text1 ست نماید باید در مشخصه ControlSource1 مقدار Form1.Text1 یا This.Parent.Text1 قرار دهید. و مشخصه Text1.Visible را .F. نمایید. و محل Text1 و EditText1 را در یکجا قرار دهید.

    مشخصه EditMode برای کنترل حالت ویرایش در فرمهاست. اگر این مشخصه .T. باشد این TextBox قابل ویرایش است و گرنه نه. بنابراین در فرمهایتان باید یک مشخصه EditMode که حالت ویرایش را نشان دهد باشد. میتوانید این مشخصه را همچنان که در برنامه با ButtonSet1 ست شده شما نیز ست نمایید. یعنی در رویداد Refresh عبارت زیر را بنویسید:

    THIS.EditMode = THIS.ButtonSet1.EditMode

    یا میتوانید کلاسی بنویسید و در آن اینکارها را بکنید. مثل کلاس Edit1 در کتابخانه کلاس.

    Form1 مثال این برنامه است.

    البته این و Ocx آن توسط خودم نوشته شده اما متاسفانه فایل منبع OCX آن بدلیل خراب شدن هاردم از بین رفت اگر فکر میکنید میتوانید از این استفاده نمایید میتوانم دوباره آنرا نوشته و سورس آن را در اختیار عزیزان قرار دهم.

    از راهنماییهای خود من را بی بهره مسازید.

    البته تو همه ویندوزهای عربی و چندزبانه امیدوارم درست کار کنه. من در XP و 98 امتحانش کردم. آخه خودم به اینها بیشتر تکیه دارم.


    با تشکر
    امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد
    خودم که خیلی از این خیلی استفاده کرده ام
    سلام
    ممکنه یکبار دیگه این کلاس رو آپلود کنید!؟

  17. #17
    دیگه از اون استفاده نمیکنم از fm20.DLL استفاده میکنم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  18. #18
    لطف کرده برای من هم بفرستید ممنون میشم.
    Yamortezaali@yahoo.com

  19. #19
    سلام لطف می کنید به من بگید چطور می تونم مقادیر فارسی که در دیتابیس dbf در FOXPRO هست را در sql نمایش بدهم؟
    آدرس من: zoyasamadi@yahoo.com

  20. #20
    سلام

    دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی به شما لازم است که بحث شما مرتبط با عنوان باشد.

    ضمنا منظورتان از SQL چیست؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی تشخیص محل مکان نما در یک Text Box
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 15:17 عصر
  2. تشخیص حرف اول ازکلمه وارد شده در text box
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 14:48 عصر
  3. تبدیل bmp به text
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 21:16 عصر
  4. کمک در مورد (پیدا کردن Text توی یه فرم دیگه)کنید :D
    نوشته شده توسط Typisch_VB6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1383, 19:19 عصر
  5. Gereftane Text yek Text windowse digar
    نوشته شده توسط farhad_ice در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •