نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه است فیلد ردیف ما در دیتا بیس بصورت رندوم ثبت میشه؟

  1. #1

    چگونه است فیلد ردیف ما در دیتا بیس بصورت رندوم ثبت میشه؟

    با سلام و خسته نباشید .خدمت دوستان عزیز . من روی یه دیتا بیس که از قبل داشتم کار می کنم . فیلد ردیف اون رو با تایپ int انتخاب کردم و identity column رو
    هم رو این فیلد انتخاب کردم . ولی وقتی یه رکورد جدید ثبت میکنم ...شماره ردیف رو پشت سر هم نمیندازه ..
    مثلا آخرین فیلد من که 196 بوده ...رکورد بعدی از 1197 شروع میشه ..میخوام اگه بشه وقتی یه نفر رو هم حذف میکنم برا اینکه تعداد نفرات رو بدونم ، جمع نفرات رو بزنه . آیا این امکان وجود داره ؟ متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله منصور54 : جمعه 27 تیر 1399 در 10:51 صبح

  2. #2

    نقل قول: چگونه است فیلد ردیف ما در دیتا بیس بصورت رندوم ثبت میشه؟

    سلام اگه توی اکسس بانک رو ساختی وقتی فیلد رو Auto Number قرار میدی دو تا گزینه هست توی بخش Field Properties و لیست کشویی Field size که باید یکیش رو انتخاب کنی:
    1- یا Replication ID رو انتخاب میکنی و بصورت رندوم مقدار میده
    2- یا Long integer رو انتخاب میکنی که بصورت افزایشی
    و البته برای اینکه جمع نفرات رو بدست بیاری اصلا نیاز نیست که از ID استفاده کنی ! از تابع Count استفاده کن.

    تعداد رکوردهای یک جدول رو بر میگردونه:

    SELECT COUNT(*) FROM table_name;

  3. #3

    نقل قول: چگونه است فیلد ردیف ما در دیتا بیس بصورت رندوم ثبت میشه؟

    ممنون داداش گلم . فقط من تازه کار و مبتدی هستم ..تو سی شارپ کجا این تابع رو بزارم . اطلاعات بانکم رو توی یک گرید ویو اضافه کردم و نمایش میدم ..

تاپیک های مشابه

  1. در خواست کلاس کار با دیتابیس بصورت pdo
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 20:16 عصر
  2. ٔقرار دادن دیتابیس بصورت در Attach هاست
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 شهریور 1392, 21:03 عصر
  3. نمایش تکست به صورت 50,200 و ذخیره در دیتابیس به صورت 500200
    نوشته شده توسط phpeproject.ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 13:06 عصر
  4. سوال: درج نشدن اطلاعات در دیتابیس در صورت شکست در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط bftarane در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1391, 15:43 عصر
  5. سوال: گرفتن اطلاعات از یک فایل XML که بصورت یک دیتابیس است.
    نوشته شده توسط nilidelphi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 15:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •