نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در کار با وب سرویس ها

  1. #1

    مشکل در کار با وب سرویس ها

    من رو یه کامپیوتر دیگه میتونستم به راحتی با وب سرویس ها کار کنم !

    ولی حالا همون وب سرویس رو کامپیوتر خودم کار نمی کنه و ارور زیر رو میده :

    System.InvalidOperationException: Client found response content type of 'text/html; charset=utf-8', but expected 'text/xml'.
    The request failed with the error message




    با تشکر

  2. #2
    1) این وب سرویس بر روی کامپیوتر خودت وجود داره یا بر روی سرور؟
    2) کار این وب سرویس چیه؟

  3. #3
    نه آقا بهروز ! به صورت لوکال است !
    انگار فکر کنم مشکل از جابجایی است .
    چون همومن وب سرویس از اول رو کامپیوتر خودم دوباره ساختم و کا رهم کرد .

    برای رفع مشکل جابجایی چه باید کرد ؟؟؟

    با تشکر

  4. #4
    خطایی که اتفاق افتاده، یکی خطای عمومی هست که به خطاهای 500 (داخلی) معروف هستند.
    این نوع خطاها، دلیل واقعی رخ دادن خطا رو مشخص نمی کنند!
    ممکنه با انتقال و استفاده از یک وب سرویس دیگه بر روی سیستمت به این مشکل برخورد نکنی!
    معنای اون خطایی هم که اتفاق افتاده این هست که یک مشکل داخلی در وب سرویس به وجود اومده و وب سرویس سعی در انتقال متن خطا به خروجی می کنه اما از اونجایی که اطلاعات در وب سرویس به صورت XML رد و بدل میشن و تو در یک صفحه با MIME-TYPE از نوع html/text از وب سرویس استفاده می کنی، در نتیجه نوع اطلاعات تولیدی با نوع اطلاعاتی که باید با هم JOIN بشن سازگار نیست؛ در نتیجه این خطا اتفاق می افته.

    موفق باشید.

  5. #5
    به نظر شما وقتی من این وب سرویسم رو رو سرور آپلود کنم , بازم این مشکل رو بده ؟؟

    با تشکر

  6. #6

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad
    شرمنده! از علوم غیبه بی بهرم!
    آقا بهروز سعی کنید تو علوم ماءوار نیز فعالیت داشته باشید !

    مشکل رو پیدا کردم !
    ایراد از virtual directory بود . من تو کامپیوتر دوستم واسه رفرنس یه virtual directory با یه اسم
    دیگه ساخته بودم ! و رو کامپیوتر خودم یه virtual directory دیگه !


    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •