نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: locate یا filter بین دو فرم

  1. #1

    Post locate یا filter بین دو فرم

    من دوفرم ایجاد کردم
    توی اولین فرم table1 و یه datasource قراردادم و ارتباطشون رو برقرار کردم
    توی فرم دوم datasource و یک dbgrid قراردادم
    حالا میخوام از فرم دوم عمل فیلتر یا locate رو روی table1فرم اول انجام بدم
    این کارو رو کردم ولی جواب نداده

    uses unit1

    توی formshow اینو نوشتم

    form2.table1.open;
    dbgrid.datasource:=form2.datasource
    form2.table1.locate('lname',trim(edit1.text),[]);

    ولی هیچی جواب نمیده
    با تشکر

  2. #2
    منظورت اینه که Locate نمیکنه؟
    این مساله ربطی به اینکه از چند تا فرم استفاده میکنی نداره
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    دقیقا همینطوره
    اصلا عمل locate بین دو فرم انجام نمیشه

  4. #4
    احتمالا مشکل از Locate است
    همون دستورات رو توی فرم اول هم اجرا کنی نمیشه
    You never know what you can do until you try

  5. #5
    چرا آقای ذولقدر من معمولا دستور locate رو اینجوری اجرا میکنم و مشکلی پیش نماید
    --------------------
    آقای ذولقدر من قبلا اینکارو کرده بودم و بدون مشکل locateشده بوده و لی الان نه filter انجام میشه و نه locate
    آخرین ویرایش به وسیله maisam57 : شنبه 27 آبان 1385 در 08:06 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  6. #6

    Post

    آفای ذولقدر کد سورس رو براتون تستی گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar New.rar‏ (325.8 کیلوبایت, 10 دیدار)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    آقا میثم گل به جای دستور زیر
    Form2.Table1.Locate('lastname', Trim(Edit1.Text),[])
    این رو بنویس :
    Form2.Table1.Locate('lastname', Trim(Edit1.Text),[loCaseInsensitive])
    راستی وقتی میخای سورس آپلود کنی لازم نیست کل پروژت رو رو بغرستی فقط فایل های با پسوند dpr,pas,dcu,dfm کفایت میکنه (اینطوری 365 کیلوبایت میشه 20 کیلو بایت) . هم برای خودت بهتره و هم برای ما.

  8. #8
    من دستور Locate رو به شکل زیر تغییر دادم درست شد.

    Form2.Table1.Locate('lastname', Trim(Edit1.Text),[lopartialkey])

    برای اینکه خطا نگیره در قسمت Uses یونیت DB رو هم اضافه کن
    You never know what you can do until you try

تاپیک های مشابه

  1. دستور Locate درست کار نمی کند!!
    نوشته شده توسط Krubnik در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1390, 14:08 عصر
  2. عدم کارکرد درست locate
    نوشته شده توسط behzad2002iran در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 آبان 1385, 23:52 عصر
  3. مشکل در دستور locate
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 10 خرداد 1385, 04:31 صبح
  4. کار نکردن پروسیجر Locate در QR
    نوشته شده توسط بمب منطقی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 اسفند 1383, 01:05 صبح
  5. مشکل در locate کردن بعد از فیلتر جدول َِ[ADO
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1383, 14:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •