نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: طریقه کار کردن با کنترل Timer

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران
    پست
    101

    طریقه کار کردن با کنترل Timer

    نحوه استفاده از کنترل Timer مثلا برای ایجاد وقفه زمانی به مدت چند ثانیه چگونه است ؟ اگر کسی میدونه لطفا به من کمک کنه :roll:

  2. #2
    سلام دوست عزیز .
    کنترل تایمر در مواقعی استفاده می شود که شما بخواهید که عمل را در وقفه زمانی خاص انجام دهید . کنترل تایمر دارای خاصیتی به نام Interval برای تعیین وقفه زمانی می باشد و بر حسب میلی ثانیه می باشد . مثلا برای تعیین وقفه به مدت 5 ثانیه باید در این خاصیت 5000 را وارد نمایید و پس از True کردن خاصیت Enabled کنترل تایمر (که معلوم می کند کنترل فعال است یا نه)کد مربوطه را که می خواهید هر پنج ثانیه اتفاق بیفتد را در رویداد مربوط به کنترل تایمر وارد نمایید .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران
    پست
    101
    من میخواهم که مثلا یک فرم خاص را برای مدت 4 ثانیه نشان بدهم و بعد بقیه برنامه اجرا شود لطفا من را راهنمایی کنید :|

  4. #4
    بهترین راه استفاده از روش نشان دادن فرم های اسپلاش و delay دادن به مدت 4 ثانیه است

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط b_mohammadpoor
    من میخواهم که مثلا یک فرم خاص را برای مدت 4 ثانیه نشان بدهم و بعد بقیه برنامه اجرا شود لطفا من را راهنمایی کنید :|
    اینجور که فهمیدم میخوای NagScreen درست کنی
    در Form ی که میخوای برای مدتی مشخص نمایش داده بشه یک TTimer بزار وبعد به صورت زیر عمل کن

    procedure TForm2.FormShow(Sender: TObject);
    begin
    Timer1.Interval:=5000;
    Timer1.Enabled:=True;
    end;

    procedure TForm2.Timer1Timer(Sender: TObject);
    begin
    Timer1.Enabled:=False;
    Form2.Close;
    end;

    procedure TForm2.FormClose(Sender: TObject; var Action: TCloseAction);
    begin
    Action:= caFree;
    end;

    procedure TForm2.FormDestroy(Sender: TObject);
    begin
    Form2:=nil;
    end;


    و بعد در Form1 در OnShow و Button1Click اینو قرار بده :)

    procedure TForm1.FormShow(Sender: TObject);
    begin
    Application.CreateForm(TForm2, Form2);
    Form2.Show;
    end;

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    if not Assigned(Form2) then begin
    Application.CreateForm(TForm2, Form2);
    Form2.ShowModal;
    End;
    end;

    نکته که هست در Form2 خاصیت FormStyle رو بر روی fsStayOnTop قرار بده که همیشه بالا باشه
    در کد هم از Form2.Show استفاده کردم و هم از Form2.ShowModal که هر کدموش که به دردت خورد استفاده کنی :wink:

    اراداتمند
    مشاطان

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    دو تا سوال:
    اول اینکه NagScreen چیه همون SplashForm یا یه چیز دیگه.
    دوم اینکه چرا بعد از اینکه فرم رو cafree میکنید دوباره در اونت destroy با زاون رو برابر nil میکنید و این کار چه لزومی داره
    با تشکر.

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط said ali
    با سلام
    دو تا سوال:
    اول اینکه NagScreen چیه همون SplashForm یا یه چیز دیگه.
    دوم اینکه چرا بعد از اینکه فرم رو cafree میکنید دوباره در اونت destroy با زاون رو برابر nil میکنید و این کار چه لزومی داره
    با تشکر.
    1- بله ، به عبارتی همون میشه :)

    2- برای اینکه موقع Free کردن تمام Class از Memory برداشته میشه ولی آدرس در Form2 باقی میمونه ! اگر این کار رو نکنید میبینید که <span dir=ltr>Assigned(Form2)</span> درست کار نمیکنه .

    ارادتمند
    مشاطان

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران
    پست
    101
    از کمک شما (Mashatan) خیلی ممنونم :wink:

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    و همچنین ممنون :flower: .

تاپیک های مشابه

  1. نحوه کار با timer ها در vb.net
    نوشته شده توسط searchman در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1392, 10:20 صبح
  2. Timer
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 تیر 1386, 18:09 عصر
  3. چگونگی کار با timer
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 20:32 عصر
  4. استفاده از timer
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 13:41 عصر
  5. ASP.NET Timer
    نوشته شده توسط cpuman20 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 مهر 1382, 21:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •