صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 72 از 72

نام تاپیک: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    میگم آقای ناصریان از طریق ارسال اطلاعات از جدول یکبار امتحان کن شاید نظرت در خصوص ارسال اطلاعات از فرم عوض شد
    تو همان کدهای رویداد کمند باتن قرمز رنگ کدهای زیر رو جایگزین اون دوسه خط کد مربوطه کن و نتیجه رو ببین


    Dim strsend As String
    strsend = paa & idate & "-" & itime & ".xlsx"
    DoCmd.OutputTo acOutputTable, "tbl_member", acFormatXLSX, Trim(strsend), True

    ضمناً آدرس فایل در جدول به \E:\aa تغییر بده

    حالا اگر در فایل اکسل اون دو ستون آخرجدول هم نمایش داده میشود میتوانید از جدول یک کوئری بسازی و اون دو فیلد رو به کوئری اضافه نکنید و اطلاعات رو از کوئری به اکسل ارسال کنید . یعنی بجای DoCmd.OutputTo acOutputTable
    از DoCmd.OutputTo acOutputquery استفاده کنید

  2. #42

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    اینم خطای فایل شما .....راهنمایی بفرمایید

    https://s17.picofile.com/file/841947...cccccccccc.png
    سلام
    برای من ارور نمیده همیشه هم از این استفاده میکنم
    این ویدیو رو ببینید فایل جدید هم آپلود میکنم براتون.

    export4.zip
    سلام دوست من ......... درست کار می کنه منتها قلق داره
    تو عکس کاملا مشخصه
    بگید ما هم استفاده کنیم ما که میزنیم نمیشه!
    آخرین ویرایش به وسیله parsa70 : جمعه 12 دی 1399 در 13:56 عصر

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟


    Dim strsend As String
    strsend = Me.txt_folderpath & shamsi() & "-" & Format(Now, "hhmmss") & ".xlsx"
    DoCmd.OutputTo acOutputQuery, "qrymember", acFormatXLSX, Trim(strsend), True, 0
    Dim XlSheet As Object
    Dim xl As Object
    Set xl = GetObject(strsend)
    xl.Application.Visible = True
    Set XlSheet = xl.Worksheets(1)
    XlSheet.DisplayRightToLeft = True
    Set xl = Nothing
    Set XlSheet = Nothing
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : پنج شنبه 11 دی 1399 در 14:43 عصر

  4. #44

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک

    Dim strsend As String
    strsend = Me.txt_folderpath & shamsi() & "-" & Format(Now, "hhmmss") & ".xlsx"
    DoCmd.OutputTo acOutputQuery, "qrymember", acFormatXLSX, Trim(strsend), True, 0
    Dim XlSheet As Object
    Dim xl As Object
    Set xl = GetObject(strsend)
    xl.Application.Visible = True
    Set XlSheet = xl.Worksheets(1)
    XlSheet.DisplayRightToLeft = True
    Set xl = Nothing
    Set XlSheet = Nothing
    سلام

    این یک مشکلی داره که اگه فرم کانتینیوز رو مثلاً setfilter بزاریم خروجی اکسلی که به ما میده همه موارد رو میده.
    و خاصیت right to left شیت اکسل هم نمیدونم چرا کار نمیکنه.

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    خوب ببحشید من کمی دیر متوجه صفحه دوم این تاپیک شدم

    جناب روشی که رفتین بدون بحث هست ......و خوب
    هدف من در این تاپیک این بود که ببینیم میتونیم مستقیم از روی فرم اطلاعات رو فیلتر کنیم و خروجی اکسل بگیریم یا نه .....


    درمورد پست 43 اصلا مشکلی در بابت انجام این موضوع به این شکل کوئری نیست منتها همانطور که دوستمان اشاره کردن .....که درست هم هست هدف ما فیلتر کردن فرم از طریق کومبو باکس روی هدر فرم هست
    که البته الان نمایشی هست و کار فیلتر رو انجام نمیده ولی در پروژه واقعی قرار هست فرم فیلتر بشه


    در صورت فیلتر شدن فرم عملا کوئری ساخته شده دیگه کار نمی کنه و خروجی اکسل هم به طبع فیلتر شده نخواهد بود

    حالا اگر من اشتباه میکنم یا نکته ای دیگر هست بفرمایید

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    سلام
    الان به روش خودتون اعمال کردید .فیلتر عمل میکنه .؟

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    الان به روش خودتون اعمال کردید .فیلتر عمل میکنه .؟
    منظورتون روی فایل نسخه اول هست ؟

    اگر بله که باید روی فایل تست جواب بگیریم بعد ببریم روی فایل اصلی

    ولی بله جواب میده هر چی روی فرم فیلتر شده باشه میفرسته تو اکسل بعبارتی هر چی visible هست و قابل مشاهده و البته از جنس کنترل غیر از لیبل

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    اگر فیلتر لازم دارید روی همون کد کار کنید .
    اینکه به چه نام ذخیره بشه .یک ارایه میخواد .مشابه پست بک اپ .
    باید روی اسم فایل خروجی کار کنید .
    که تاریخ سیستم رو به اسم فایل میده .
    و اینکه باید فرمت تاریخ رو از // تبدیل کنید به مثلا ۱۹-۰۹-۱۳۹۹
    چون در نامگذاری فایل از /// نمیشه استفاده کرد .
    اینجا

    بعد از ارسال هم
    فقط باید بعد از باز شدن فایل اکسل .
    با یک سری کد .
    روی اکسل مربوطه تغییرات اعمال کنید .
    شامل اعمال رنگ و فونت و ..
    مشابه فایل نمونه زیر.
    کد برای تغییرات در اکسل
    کد برای worksheet.add
    بگذارید .یک فایل جدید ایجاد میکنه .در غیراینصورت .
    روی همون فایل ذخیره میشه .
    روی این نمونه تغییرات رو اعمال کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : چهارشنبه 10 دی 1399 در 20:21 عصر

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نوع ارسال به اکسل به‌چند موضوع توجه میشه


    روشهای تعیین مبدا
    اول . کپی و پیست از فرم و یا ساب فرم به اکسل
    دوم .ارسال فرم و یا ساب فرم به اکسل .
    سوم.ارسال جدول به اکسل .
    چهارم ارسال ریپورت به اکسل .
    پنجم .ارسال کوئری به اکسل .
    ششم . با رکوردست و ارسال رکورد به رکورد به اکسل . شامل فرم و ساب فرم و تیبل و کوئری

    ...................
    روشهای تعیین نوع مقصد
    اول. ارسال به فایل جدید .با نام جدید .
    دوم ارسال به فایل قبلی . و ایجاد شیت جدید
    سوم ارسال به فایل قبلی و رونویسی بر روی همان شیت
    چهارم‌ ارسال به فایل بر اساس تمپلت اماده اکسل .که این روش رو هنوز بلد نیستم.
    ..........
    روش تعیین مسیر فایل مقصد و مسیر مقصد و شیت مقصد.
    انتخاب از طریق فایل یاب brwse
    تایپ مسیر فایل .
    ..........
    روش نام گذاری فایل مقصد
    تایپ دستی در فرمول
    اتومات وترکیب چند ایتم جهت نام فایل با ایجاد string

    .........
    روش اعمال تغییرات
    در شیت و سلول های اکسل از طریق اکسس .

    ......................
    حالا هر کدوم یک مبحث جداگانه داره .
    و در این تاپیک بیشتر سعی شده از یک راه نتیجه اعمال بشه .

    به نظرم یک تاپیک جداگانه ایجاد بشه برای اموزش .
    این کار مشکل همه هست .حتی خودم امروز بعد از مدتها خروجی اکسل رو به شیت مورد نظر ارسال کردم بصورتی که بقیه شیتها ثابت ماندند .
    و در شیتهای دیگر فرمول و نمودار داشتم که از شیت ارسالی جمع بندی میکرد .
    قبلا بصورت دستی کپی میکردم .
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : چهارشنبه 10 دی 1399 در 20:50 عصر

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    یکی از موراد مهمی که در بحث این تاپیک بود منم عرض کردم قبلا.....منتها مثل اینکه بعنوان یک ابزار استفاده شده در روند برنامه که فقط یک تست بود و من یادم رفته بود برش دارم و دوستان بعنوان ابزار استفاده کردن

    https://s16.picofile.com/file/8419463134/ddddd.png

    پایین فرم سمت چپ ذخیر مسیر فایل به هیچ عنوان مورد استفاده قرار نمیگیره ........
    ما فقط از طریق دکمه پایین سمت راست فولدر مورد نظر رو انتخاب میکنیم و بقیه برنامه بر اساس مسیر فولدر کار می کنه .......
    نکته بعد اینکه دوستان به رفرنس هایی که استفاده می کنید و کتابخانه ها توجه بفرمایید و اعلام بفرمایید از چه رفرنس یا کتابخانه ای دارید استفاده می کنید خیلی زمان میبره تامن بگردم پیدا کنم اونها رو نصب کنم
    من دارم از افیس 2013 استفاده میکنم
    اینجا نسخه اصلاح شده فایل رو قرار میدم که اگر تمایل داشتین کدی اضافه کنیم روی این اضافه کنیم تا به جمع بندی برسیم ---سپاسگزارم

    نسخه کار شده خودم بدون کوئری .....
    https://s17.picofile.com/file/841949...ort20.rar.html

    نسخه جناب eb با کوئری
    https://s17.picofile.com/file/841949...h_qry.rar.html
    توجه در هر دو نسخه پایین فرم سمت چپ ذخیره مسیر فایل برداشته شده است ..توجه داشته باشید به این موضوع ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : چهارشنبه 10 دی 1399 در 20:47 عصر

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    اصولا من خودم کوئری رو ترجیح میدم .
    ولی اینجا چون فیلتر هم بعدا در فرم اعمال میشه .در کوئری هم باید کوئری معرفی بشه .
    ضمنا
    به توضیحات بالا دقت کنید .
    مسیر فایل و درایو با نامگذاری فایل دو مقوله جداست .
    فعلا به نوع نامگذاری در فایل بک اپ
    نمونه پست ۴۸ توجه کنید .

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نمونه جدید با ارسال اطلاعات از فرم رو بررسی کن
    فقط یک مورد جزئی داره که فایل اکسل بعد از اجرا مینیمایز میشه . فعلاً جائی باید برم ، این مورد رو بعداً برطرف می کنم
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : پنج شنبه 11 دی 1399 در 14:42 عصر

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    اینجا نسخه اصلاح شده فایل رو قرار میدم که اگر تمایل داشتین کدی اضافه کنیم روی این اضافه کنیم تا به جمع بندی برسیم ---سپاسگزارم

    نسخه کار شده خودم بدون کوئری .....
    https://s17.picofile.com/file/841949...ort20.rar.html
    در این نمونه همون کدهای پست 26 درج شده
    کار خاصی روش انجام نشده
    ضمن اینکه در این فایل هنوز کدهای هر دوقسمت یکی نشده و در پوشه هم دو نسخه فایل اکسل ذخیره میشه ، یکی با تاریخ یکی هم بدون تاریخ
    نمونه پست 52 رو بررسی کن !

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    در این نمونه همون کدهای پست 26 درج شده
    کار خاصی روش انجام نشده
    ضمن اینکه در این فایل هنوز کدهای هر دوقسمت یکی نشده و در پوشه هم دو نسخه فایل اکسل ذخیره میشه ، یکی با تاریخ یکی هم بدون تاریخ
    نمونه پست 52 رو بررسی کن !
    سلام ممنون از شما
    فایل رو بررسی کردم الان دو تا فایل اکسل میسازه که هر دو تاریخ دارن ---فایل اکسل باز میشه هدر یکی فارسی و یکی انگلیسی است و اونی که فارسی است حرف ..ی ..؟ میخوره
    منتها یکی شون تاریخ رو دوباره میزنه تو اسم فایل

    که من متوجه نشدم جنبه اموزشی داره این دو تا بودن فایل ای داستان دیگری است

    بعد چرا کدهای زیر باتن ذخیر مسیر فولد و فایل حذف شده ؟ دلیل خاصی داره ؟ ممنون

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از شما
    فایل رو بررسی کردم الان دو تا فایل اکسل میسازه که هر دو تاریخ دارن ---فایل اکسل باز میشه هدر یکی فارسی و یکی انگلیسی است و اونی که فارسی است حرف ..ی ..؟ میخوره
    منتها یکی شون تاریخ رو دوباره میزنه تو اسم فایل

    که من متوجه نشدم جنبه اموزشی داره این دو تا بودن فایل ای داستان دیگری است

    بعد چرا کدهای زیر باتن ذخیر مسیر فولد و فایل حذف شده ؟ دلیل خاصی داره ؟ ممنون
    کد myWorkbook.Save جایگزین یک خط کد زیر کن!


    myWorkbook.SaveAs FileName:=paa & "memberlist" & " - " & itime & ".xls"

    ضمناً سعی کن یک جدول جدا برای محل ذخیره فایل اکسل ایجاد کنید . اینجوری دیگر نیازی نیست آدرس در تمام ردیف های جدول tbl_member درج و تکرار شود .
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : پنج شنبه 11 دی 1399 در 00:04 صبح

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    بعد چرا کدهای زیر باتن ذخیر مسیر فولد و فایل حذف شده ؟ دلیل خاصی داره ؟
    خواستم قسمت کد نویسی یک کم خلوت بشه
    در صورت نیاز میتونید مجدداً اضافه کنید

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک

    ضمناً سعی کن یک جدول جدا برای محل ذخیره فایل اکسل ایجاد کنید . اینجوری دیگر نیازی نیست آدرس در تمام ردیف های جدول tbl_member درج و تکرار شود .
    فایل جدید با ایجاد جدول محل ذخیره فایل
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : پنج شنبه 11 دی 1399 در 14:41 عصر

  18. #58

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    ERR.pngبرای من ارور میدهد که فایل خروجی ذخیره نمیشه

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    ن ارور میدهد که فایل خروجی ذخیره نمیشه
    رفرنس ها و کتابخونه هاتون رو چک کنید ودر صورتmiss شدن دوباره نصب کنید

    فایل بدون مشکل کار میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : پنج شنبه 11 دی 1399 در 11:43 صبح

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Lightbulb نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    https://s16.picofile.com/file/8419553976/zzzzzz.png

    سلام و خسته نباشید و خدا قوت به همه دوستان همیشه در صحنه :))

    کد ها رو روی فایل اصلی تست کردیم و بدون مشکل خدا رو شکر کار کرد و عملیات با فیلتر کردن فرم هم موفقیت امیز بود

    جای سپاس و قدردانی فراوان از عزیزان

    یک مشکل که در تصویر میبینید که از صبح درگیرش هستم نمی دونم مشکل از اکسل منه یا برنامه اینه که

    خروجی اکسل تولید میشه....شیت راست چین هست ....ولی ستون های تولید شده چپ چین هست
    که با راست چین بودن شیت کاری نداریم اون درسته

    ستونها جابجا وارد فایل اکسل میشن و باید برعکس باشه تو عکس کامل با فلش مشخص کردم ....ممنون میشم راهنمایی بفرمایید



    default direction رو هم در اکسل تغییر دارم
    left to right
    right to left
    فرقی نمیکنه در نتیجه ماجرا
    طبق چیدمان خود اکسس ستون ها رو ایمپورت میکنه منتها برعکس

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    چون نام و نام خانوادگی درسته و رسته هم درسته
    احتمالا مشکل از تعریف کد برای فیلده . عوض کنید جاشون رو حل میشه .
    فقط کدش رو بعد از مساوی =
    عوض کنید . همون دو تا رو
    a1
    ,
    h1


    و همچنین
    c1
    f1
    با هم بعد از مساوی تعویض بشه .

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک


    یک مشکل که در تصویر میبینید که از صبح درگیرش هستم نمی دونم مشکل از اکسل منه یا برنامه اینه که

    خروجی اکسل تولید میشه....شیت راست چین هست ....ولی ستون های تولید شده چپ چین هست
    که با راست چین بودن شیت کاری نداریم اون درسته

    ستونها جابجا وارد فایل اکسل میشن و باید برعکس باشه تو عکس کامل با فلش مشخص کردم ....ممنون میشم راهنمایی بفرمایید



    default direction رو هم در اکسل تغییر دارم
    left to right
    right to left
    فرقی نمیکنه در نتیجه ماجرا
    طبق چیدمان خود اکسس ستون ها رو ایمپورت میکنه منتها برعکس
    سلام
    در سیستم بنده برنامه بدرستی اجرا میشه وهیچ خطائی هم صادر نمیشه
    علی ایحال تغییری در نمونه قبلی (پست 57)دادم ، مجدداً بررسی بفرمائید

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    چون نام و نام خانوادگی درسته و رسته هم درسته
    احتمالا مشکل از تعریف کد برای فیلده . عوض کنید جاشون رو حل میشه .
    فقط کدش رو بعد از مساوی =
    عوض کنید . همون دو تا رو
    a1
    ,
    h1


    و همچنین
    c1
    f1
    با هم بعد از مساوی تعویض بشه .
    ------------------------------------------------------------
    سلام من خیلی متوجه داستان نشدم ....این مساوی که میفرمایید کجاست دقیقا و این a1 --h1 ......

    تو کدهای جناب eb که ما اصلا اسم سلول نداریم .....همه کار داره بصروت متغییر و یک حلقه for next انجام میشه

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    سلام
    در سیستم بنده برنامه بدرستی اجرا میشه وهیچ خطائی هم صادر نمیشه
    علی ایحال تغییری در نمونه قبلی (پست 57)دادم ، مجدداً بررسی بفرمائید
    جناب eb

    سو/ء تفاهم نشه .....

    فایل شما بدرستی کار می کنه و هیچ مشکلی نداره خروجی هم درسته راست چین هم هست

    کد رو وقتی به فایل اصلی منتقل کردیم داستان شده

    الان با تغییراتی که شما اعمال فرمودین بازم همون مشکل وجود داره

    این خط رو من false کردم ستون ها درست شد ولی شیت چپ چین میشه
    XlSheet.DisplayRightToLeft = False

    https://s16.picofile.com/file/8419572100/mmmm.png

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    جناب eb

    .
    جناب eb دیگه کیه؟!

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    وقتی اصرار بر استفاده از راههای غیر معمول در اکسس است باید انتظار وقوع چنین مشکلات غیر قابل پیش بینی هم داشت .

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    سلام
    من کد شما رو دقیقا در این تاپیک اجرا کردم .فقط مسیر فایل دستی دادم و مشکلی نبود .
    اگر این نمونه درست عمل میکنه .
    باید تنظیمات اکسس رو right to left
    کنید و فرم جدید درست کنیدو تمام ایتمها رو به اون فرم منتقل کنید .
    ببینم کدی هست که تنظیمات فرم رو راست به چپ قرار بده

    نمونه جهت مشاهده
    آخرین ویرایش به وسیله padide55 : پنج شنبه 11 دی 1399 در 15:30 عصر

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟


    دیگه فکر کنم تا همینجا کافی باشه مزاحم دوستان نمیشیم ....

    از شما دوستان که زحمت کشیدید راهنمای فرمودین ..بسیار سپاسگزار و قدردان هستم ....

    و مشکل راست چین کردن فایل اکسل هم به تکنیک دیگری حل شد ...بسیار ممنونم که تا اخر همراه بودید
    آخرین ویرایش به وسیله narpco : پنج شنبه 11 دی 1399 در 18:54 عصر

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نتیجه نهایی کار و با سپاس از دوستان گرامی

    -------------

    https://s16.picofile.com/d/841960575...311/export.rar

    30 ثانیه فیلم

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    خسته نباشید .
    الان که کار تموم شد .معلوم شد کار سختی هم نبود .
    مشکل در کمبود اموزش هست .
    بعضی از کارها هم یک‌نوع تجربه کاری لازم داره .

  31. #71

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط narpco مشاهده تاپیک
    نتیجه نهایی کار و با سپاس از دوستان گرامی

    -------------

    https://s16.picofile.com/d/841960575...311/export.rar

    30 ثانیه فیلم
    فیلمت پسورد داره که

  32. #72

    نقل قول: چگونه از روی فرم خروجی اکسل بگیریم با نام - هدر فارسی - مطابق فرم؟

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای من ارور نمیده همیشه هم از این استفاده میکنم
    این ویدیو رو ببینید فایل جدید هم آپلود میکنم براتون.
    https://s17.picofile.com/file/841948...oject.mp4.html

    export4.zip


    بگید ما هم استفاده کنیم ما که میزنیم نمیشه!
    برای همه ارور میاد؟؟ من تو چند کامپیوتر تست کردم اکی بود منتهی شیت از چپ به راست تو اکسل باز میشه که برام مهم نبود. در هر صورت از روش شما هم بهره بردم.
    ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1394, 18:35 عصر
  2. نتوانستن دراگ کردن کامپونت های جانوس از منوی ابزار روی فرم در سی شارپ
    نوشته شده توسط mm26363@yahoo.co.uk در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 فروردین 1393, 21:29 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1390, 22:23 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1387, 15:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •