نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راهنمایی در مورد کریستال ریپورت

  1. #1

    راهنمایی در مورد کریستال ریپورت

    سلام

    من با کریستال ریپورت ver 8.5 کار میکنم و از داخل vb گزارش تهیه کرده ونمایش میدهم

    مشکل من این است که برای بار دوم که گزارش میگیرم هنوز اطلاعات گزارش قبلی را نمایش میدهد

    چگونه میتوانم گزارش را refresh کنم ؟؟؟؟

    قبلا از راهنمایی شما متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    روشی که برای هر نوع سیستم گزارش گیری اینگونه معمولا خوب جواب می دهد بستن کانکشن و دوباره باز کردن آن است ......

  3. #3
    سلام

    آقای نصیری من چه جور میتوانم کانکشن را ببندم . آخه من که بازش نمیکنم که ببندمش. :lol:

    اگر ممکنه نحوه شناساندن مسیر بانک به کانکشن آن و چگونگی بستن وباز کردن آن را بیان کنید

    من فقط با ویزاردهای آن توانستم ارتباط برقرار کنم

    ضمنا یاداور شوم که من از داخل vb فرمهای گزارشم را می سازم نه از داخل کریستال ریپورت

    من حتی گزارش پویایی طراحی کردم که خود کاربر میتواند گزارش موردنظرش را بدون نیاز به برنامه خاصی طراحی کند

    یک گزارش باز!!!!!!!

    ولی نمی توانم اطلاعاتم را refresh کنم ینی چندین با دستور refresh را میدهم تا اجرا شود

    ممنون میشوم که راهنمایی کنید مرا

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    یک چیزی تویه این مایه ها!

    Dim Report As New CrystalReport1

    Private Sub Form_Load()


    ' Declare a ConnectionProperty object.
    Dim CPProperty As CRAXDRT.ConnectionProperty
    ' Declare a DatabaseTable object.
    Dim DBTable As CRAXDRT.DatabaseTable

    ' Get the first table in the report.
    Set DBTable = Report.Database.Tables(1)

    ' Set the new location of the database.
    DBTable.Location = "G:\Documents and Settings\Vahid_Nasiri\My Documents\db1.mdb"

    ' Get the "Database Password" property from the
    ' ConnectionProperties collection.
    Set CPProperty = DBTable.ConnectionProperties("Database Password")

    ' Set the database password.
    CPProperty.Value = "x"


    Screen.MousePointer = vbHourglass
    CRViewer91.ReportSource = Report
    CRViewer91.ViewReport
    Screen.MousePointer = vbDefault

    End Sub

    Private Sub Form_Resize()
    CRViewer91.Top = 0
    CRViewer91.Left = 0
    CRViewer91.Height = ScaleHeight
    CRViewer91.Width = ScaleWidth

    End Sub

  5. #5
    سلام

    دوست عزیز آقای نصیری من کدی راکه شما لطف کرده بودید نوشته بودید را وارد کردم ولی متاسفانه روی قسمت ConnectionProperty object اشکال میگیرد :cry: آیا refrences خاصی یا کامپوننت خاصی باید برای این کار فراخوانی شود :?: :!:

    باتشکرفراوان

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    اگر کریستال ریپورت را به برنامه خود اضافه کرده اید تمام کارها به صورت خودکار انجام شده در غیر اینصورت باید اینکار را انجام دهید.........

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •