نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن یه رکورد به دیتابیس sql از طریق sqldatasource

  1. #1

    اضافه کردن یه رکورد به دیتابیس sql از طریق sqldatasource

    سلام.
    من دارم با vb.net یه صفحه ساده می‌سازم که اسم و فامیل افراد رو توی یه دیتابیس SQL ذخیره کنه. برای همین هم به همراه تکست باکسام یه SqlDataSource گذاشتم روی فرمم و اونو به جدولم وصل کردم. حالا مشکلم اینه که نمی‌تونم متن داخل تکس باکس‌ها رو توی دیتابیس اضافه کنم. هر کاری که کردم نتونستم از دستور insert استفاده کنم. هم توی این سایت و هم تو اینترنت خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. البته به احتمال زیادمشکل از منه که نمی‌تونم چجوری دنبال سوالم بگردم. به هر حال ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم یا یه آدرسی بهم معرفی کنید.
    ممنون.

  2. #2
    با راهنمایی آقای ذوالقدری مشکل حل شد. برای اینکه سوالات بیجواب نمونند جوابش رو می‌نویسم.
    فرض کنید SQlDatasource من به تیبل mhjb متصل است و این جدول سه فیلد Id, Name, Family داره. برای اضافه کردن یه رکورد باید بنویسیم.

    SqlDataSource1.InsertCommand = "INSERT INTO mhjb (id,name,family) VALUES (2,'ali','akbari')"
    SqlDataSource1.Insert()

    ممنون.

  3. #3
    البته اگر در sql از sp استفاده کنی خیلی بهتره

  4. #4
    میشه بگین sp چی است؟

  5. #5

تاپیک های مشابه

  1. ست کردن گرید ویو با sqldatasource ....
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1390, 12:00 عصر
  2. دسترسی به یک فیلد خاص sqldatasource
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 23:35 عصر
  3. ؟ SqlDataSource
    نوشته شده توسط mahani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 16:31 عصر
  4. ارسال پارامتر به SQLDATASOURCE از طریق صفحه کد
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 12:44 عصر
  5. sqldatasource
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •