نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: فارسی کردن دکمه های messagebox

  1. #1

    فارسی کردن دکمه های messagebox

    چطور میشه buttonهای یک messageboxرو که انگیلیسی هستند(ok)به فارسی تغییر داد
    ممنون

  2. #2
    از این کلاس استفاده کنید.
    ضمیمه 5856

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510

    Wink

    سلام

    این Component بغیر از MessageBox برای نمایش Exception هم کاربرد داره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    می شه بگین این dll را چجور رجیستر کنم تا بتونم ازش استفاده کنم با تشکر

  5. #5
    به Reference های پروژتون اضافه کنین. بعد از کلاسهای ECP استفاده کنین.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mostafa_leman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    187
    این message box رو هم من طراحی کردم
    قابلیت تغییر فونت و تغییر آیکون و . . .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    من توی add reference نتونستم addکنم این پیغام رو میده:
    please make sure that file is accessible and that is a valid assembly...

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط mostafa_leman مشاهده تاپیک
    این message box رو هم من طراحی کردم
    قابلیت تغییر فونت و تغییر آیکون و . . .
    به علت پاره ای مشکلات فعلا نمی تونم تست کنم .
    به هر حال دستتون درد نکنه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mostafa_leman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    187
    نقل قول نوشته شده توسط negar_programmer مشاهده تاپیک
    من توی add reference نتونستم addکنم این پیغام رو میده:
    please make sure that file is accessible and that is a valid assembly...
    این فایل رو نباید به ToolBox اضافه کنید
    باید به پروژه اضافه کنید چون به صورت کلاس تعریف شده است

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط mostafa_leman مشاهده تاپیک
    این فایل رو نباید به ToolBox اضافه کنید
    باید به پروژه اضافه کنید چون به صورت کلاس تعریف شده است
    با عرض پوزش،
    دوست عزیز من این dll را در refrence پنجره solution Explorer اضافه می کنم مگه منظور شما چیز دیگه است؟ به هر حال هنوز همان پیغام را می ده...

  11. #11
    اگر متن message box ثابت است یا از نظر تعداد کاراکتر به هم نزیک است یه را ساده‌تر هم وجود داره اونم اینه که یه فرم به پروژ‌ه‌ات اضافه کنی و از آن به جای message box استفاده کنی.
    با این کار هم کلیدهات فارسی می‌شه هم اگر متن پیامت چند خطی باشه می‌تونی آنها را تراز راست چین کنی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mostafa_leman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    187
    ببینید شما باید ابتدا روی پروژتون کلیک راست کنید و از گزینه Add و گزینه existing Item این فایل رو add می کنید
    حالا هر جای برنامه خواستین این کد رو بنویسین

    Dim Msg as new farsimessagebox
    msg.fmsg("با موفقیت ثبت شد ")

    موفق باشین

  13. #13

    نقل قول: فارسی کردن دکمه های messagebox

    نقل قول نوشته شده توسط NanShekari مشاهده تاپیک
    از این کلاس استفاده کنید.
    ضمیمه 5856
    لطفا بیشتر در مورد نحوه استفاده از این کلاس توضیح بدین
    من اضافه کردم اما نمیدونم چطور دقیقا ازش استفاده کنم آرگومان ها و پارامتر هاشو چطور ست کنم؟
    Dim y AsInteger
    y = CMessageBox.GetClassName("حذف شود؟", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question)

    ؟؟؟

  14. #14

    نقل قول: فارسی کردن دکمه های messagebox

    سلام
    دوستان من از این کلاس استفاده کردم خوب تو نمایش پیغام مشکلی ندارم ولی وقتی پنجره من دارای یک یا دو دکمه هست نمیدونم چطوری این کلاس را در آن استفاده کنم
    ممکن هست دوستان راهنماییم کنند ؟
    باتشکر

  15. #15

    نقل قول: فارسی کردن دکمه های messagebox

    سلام
    روش استفاده از این کلاس رو هم میشه کامل و ساده توضیح بدین

  16. #16

    نقل قول: فارسی کردن دکمه های messagebox

    نقل قول نوشته شده توسط NanShekari مشاهده تاپیک
    از این کلاس استفاده کنید.
    ضمیمه 5856
    سلام
    روش استفاده از این کلاس رو هم میشه کامل و ساده توضیح بدین

  17. #17

    نقل قول: فارسی کردن دکمه های messagebox

    نقل قول نوشته شده توسط mostafa_leman مشاهده تاپیک
    این message box رو هم من طراحی کردم
    قابلیت تغییر فونت و تغییر آیکون و . . .
    سلام
    بیزحمت میشه کامل توضیح بدین برام
    تمام مراحل رو
    جوری که messageBox گزینه های بله و خیر داشته باشه
    ممنون میشم اگه مرحله به مرحله بگید
    تازه کارم

  18. #18

    نقل قول: فارسی کردن دکمه های messagebox

    سلام دوستان
    من برای نام توی پروژم از مسیج باکس استفاده کردم که پیغام بده که مسیج نام نباید خالی باشد اما وقتی فیلد های دیگه رو پر میکنم و دکمه ی ثبت رو میزنم error میده مسیج باکس اما اطلاعات رو بدون نام تو دیتا گرید ویو و پایگاه داده درج میکنه.
    چیکار کنم که تا وقتی نام نوشته نشده اطلاعاتی درج نکنه؟؟؟؟؟؟
    مرسی


تاپیک های مشابه

  1. messagebox در دلفی
    نوشته شده توسط lajevardi106 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 28 تیر 1396, 23:33 عصر
  2. Right to Let کردن متن عنوان MessageBox
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 14 دی 1386, 23:36 عصر
  3. messagebox بادکمه های فارسی
    نوشته شده توسط ameysams در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1385, 12:56 عصر
  4. درخواست : یه Messagebox ی میخواهم که کاربر نتونه بیشتر از 7 کاراکتر وارد کنه
    نوشته شده توسط hp1361 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 18:47 عصر
  5. کلیدهای فارسی برای MessageBox
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 19:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •